FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fanimo za Viscu Benjamin Tatar 

Dečko, ti si malo zalut'o..KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:52Reprezentacija je u raspadu godinama, najbolji bh fudbaler svih vremena Edin Džeko tu ništa ne može promijeniti. Vrijeme je konačno da se obrati veća pažnja na domaće prvenstvo. Garantujem vam da će savez sa Srbinom na čelu napraviti daleko veća poboljšanja nego sa balijama koje uništavaju BiH od Dejtona u svakom aspektu.
Najveća smo kočnica u ovoj državi jer šta god kontrolišemo ku rcu ne valja. BH Telecom je jedan primjer, pa balijski savez koji je svaki sport doveo na stub srama. Uvijek nam je neko drugi kriv, a ne vidimo svoje greške i ne ispravljamo ih.
Ispišam se ovim putem po SDA partiji, po SDP-u, DF-u i svim ostalim balijanderima koji su doveli do ovakvog stanja u svim sferama života bošnjačkog naroda.
Gadite mi se... BEZ DOMAĆE KVALITETNE LIGE NEMA NAS NIGDJE!!!
Idemo Zeljkoviću!![]()
BH telekom je uplatio u budžet nekoliko stotina miliona KM dobiti, dok mtel i eronet mrvice....
Kloc da je klasa riješio bi makar ove Irce, a ti ga predstavljaš najboljim....
Ovaj Kloc je dohakao i Paletu poslije onih promašaja protiv Cipra u Zenici....naravno nije krivbio on nego naš Pape...
Otišao je Pape, al ostala je tuga u vidu Ćurana, Kloca, Višće i Zuke i ostalih levata,..Zanimljivo, uvijek je bio kriv Dulja za sve rezultate i golgote naše repke...
A o onom dupeuvlakaču bivšem navijaču Sarajeva Bahi T. Izlišno je pisati....
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Ispadoše željina djeca, qrac nas boli, idemo mi po titulu! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ima veze... ja ovdje apelujem da se obrati pažnja mnogo više na profesionalizaciju domaće lige gdje je naše Sarajevo šampion.Rahma je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:00Kakve veze ovo ima sa Sarajevom, provocirate sa klocem pa onda se kasnije zalite.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:52Reprezentacija je u raspadu godinama, najbolji bh fudbaler svih vremena Edin Džeko tu ništa ne može promijeniti. Vrijeme je konačno da se obrati veća pažnja na domaće prvenstvo. Garantujem vam da će savez sa Srbinom na čelu napraviti daleko veća poboljšanja nego sa balijama koje uništavaju BiH od Dejtona u svakom aspektu.
Najveća smo kočnica u ovoj državi jer šta god kontrolišemo ku rcu ne valja. BH Telecom je jedan primjer, pa balijski savez koji je svaki sport doveo na stub srama. Uvijek nam je neko drugi kriv, a ne vidimo svoje greške i ne ispravljamo ih.
Ispišam se ovim putem po SDA partiji, po SDP-u, DF-u i svim ostalim balijanderima koji su doveli do ovakvog stanja u svim sferama života bošnjačkog naroda.
Idemo Zeljkoviću!![]()
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Naš Pape je da zaključimo:
1. igrao SP 1982- Španija i 1990. Italia
2. EP 1984-francuska.
3. SP 2014 Brazil-trener...
Kloc samo SP 2014....
Vakat je za smjenu generacija, da idu ovi luzeri predvođeni Klocom....
Samo mi žao što izgubisđo 10 mio € za Euro plasman...
2. EP 1984-francuska.
Kloc samo SP 2014....
Greska bajevica je sto TATARA NIJE ubacio bar u 80 minuti umjesto VISCE..
Dzekina najlosija utakmica u reprezentaci, Dzeka treba ispostovat jer covjek je majstor i njegovim igrama smo osjetili slast uspjeha i pobjeda.. volio bi da se proslo al nije idemo dalje al mislim da za 20 godina minimum necemo dogurat ni do baraza ..
Bajevicu se zahvalit zivnut KODRU ili custevicu prepustit ekipu i naredit mu da 70% ekipe sacinjavaju igraci premijer lige.
Dzekina najlosija utakmica u reprezentaci, Dzeka treba ispostovat jer covjek je majstor i njegovim igrama smo osjetili slast uspjeha i pobjeda.. volio bi da se proslo al nije idemo dalje al mislim da za 20 godina minimum necemo dogurat ni do baraza ..
Bajevicu se zahvalit zivnut KODRU ili custevicu prepustit ekipu i naredit mu da 70% ekipe sacinjavaju igraci premijer lige.
Sarajevo bi nabilo ove irce glat, kako bi samo rahman vcrs odigrao, protiv fizicki jacih iraca ovi nasi patuljci nisu nista napravili. Eto nek sad dovode plave telente sa sugavice iz druge turske lige, jedan cipetic iz nase lige drzi cijelu stranu 90 min pa mogu valjda i ostali odigrat bolje od ovih Hadzi nesto ali ne nema Rahmanovic menadjera da ga gura. A i Dzeko je vala svoje dao sto je imao i previse se mijesa u selektorov posao zato ne mozemo nista ni napraviti od kad je Susica bojkotovao i otjerao zagospodario je reprezentacijom. Fujj
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Mi svakako ništa ne bi imali od tih 10M€!Red1946 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:23Naš Pape je da zaključimo:
2. EP 1984-francuska.
Kloc samo SP 2014....
Savez je dužan poreskoj upravi FBIH 3M KM reče Zeljković u intervjuu.
Mi trebamo kao nacija da doživimo jedan sistemski reset i da se okrenemo Evropi u svim aspektima koji direktno imaju uticaj na život, ekonomiju, sport itd.
SAVEZ je rak rana.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Jedan je Safet Susic, a otjerali su ga strumfovske novinarske ljige potpomognuti BHF-om.
Danas grickaju svi vlastita jajca.
Danas grickaju svi vlastita jajca.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
Bogu hvala pa sam postao ravnodušan. Ovo nije naša repka, ovo je željina prčija. Sve izgubili da Bog da.
Volim te Sarajvo !!!
Volim te Sarajvo !!!
Dobro mi i guramo kak'a nam je reprezentacija.
Cimirot klasa, uz Pjanića najbolji na terenu. Fantastičan.
Cimirot klasa, uz Pjanića najbolji na terenu. Fantastičan.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Trebat ce reprezentaciji baš vremena da se od ovog oporavi, kao nama nakon Ješića.
Husrefa za selektora! Da posvađa bh fanaticose sa ostalim navijačima repke! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dzeko, Visca Sehic, dovidjenja i prijatno. Ovo im je bio zadnji voz za Euro. Kad smo kod Sehica, bolje da je Kovacevica povuko iz mladih. Kova bi bar jedan penal skino! Visca jedna obicna novinarski izvikana rinaka!!!!!
Uglavnom unazadise nas 20 godina, nikad losiji plasman u generalnom poredku jos ga sad dodatno nagrdise. Fuj.
Uglavnom unazadise nas 20 godina, nikad losiji plasman u generalnom poredku jos ga sad dodatno nagrdise. Fuj.
U novi boj ...
- AlfredNobel
- Kontakt:
To si upravu, večeras se Rahman ubio za igre. Lik je mudonja, ne ebe živu silu, dok su ovi što su igrali obične mentalne pickice, koji su se usrrali k'o grlice. Hotić daje pas liku kod aut linije, razmaknuti jedan metar i on mu je gura u noge. Alibi igrači i prosjeci, koji zahvaljujući svojim kvazi menadžerčićima uspjevaju doći do repke.mensur55 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:27Sarajevo bi nabilo ove irce glat, kako bi samo rahman vcrs odigrao, protiv fizicki jacih iraca ovi nasi patuljci nisu nista napravili. Eto nek sad dovode plave telente sa sugavice iz druge turske lige, jedan cipetic iz nase lige drzi cijelu stranu 90 min pa mogu valjda i ostali odigrat bolje od ovih Hadzi nesto ali ne nema Rahmanovic menadjera da ga gura. A i Dzeko je vala svoje dao sto je imao i previse se mijesa u selektorov posao zato ne mozemo nista ni napraviti od kad je Susica bojkotovao i otjerao zagospodario je reprezentacijom. Fujj
Rahman bi se večeras fajtao, prilazio po loptu, tražio, gurao u prostor. Definitivno treba dobiti poziv, pa ako se ne snađe bože moj, ali ima materijala više nego i ovaj jedan što je tu. Također, Tatar isto tako. Glavu dajem da bi odigrao bolje od mrtvog Višće, za kojeg trubim već par godina da je obična trkačka kokoš, fudbalski glup i 'nepismen' igrač, tj. koji nema mozga i koji igra napamet. Džaba mu sva brzina svijeta, kad si glup u glavi za ovu igru. Malo jača verzija Aladina Šišića i to je sve.
I ja sam hladan k'o špricer ostao, jer sam znao da se ovo može desiti vrlo lako. Isti scenario zadnjih šest godina, sve preslikano i sve jedna te ista priča vazda. 'E sad rekonstrukcija', 'idemo dalje', 'idemo još jače', 'nemamo sreće protivnik je imao', 'šta je, tu je' itd.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- egocentrik
- Kontakt:
Apsolutno se slažem, samim tim bi dosta digli cijenu našim igračima, samim tim bi i liga bila mjerodavnima i svi bi profitirati. Kad vidiš spisak repke što u očima svakog posmatrača daje sliku da su to najbolji igrači koji igraju pod našom zastavom i onda tu vidiš jednog, eventualno dva reprezentativca iz naše pl. A repka sama po sebi ne ostvaruje nikakve rezultate, kakvu to daje sliku o našoj ligi osim da je poluamaterska, iako se moramo složiti nije, jer mi smo evidentan dokaz da nije.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:19Ima veze... ja ovdje apelujem da se obrati pažnja mnogo više na profesionalizaciju domaće lige gdje je naše Sarajevo šampion.Rahma je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:00Kakve veze ovo ima sa Sarajevom, provocirate sa klocem pa onda se kasnije zalite.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:52Reprezentacija je u raspadu godinama, najbolji bh fudbaler svih vremena Edin Džeko tu ništa ne može promijeniti. Vrijeme je konačno da se obrati veća pažnja na domaće prvenstvo. Garantujem vam da će savez sa Srbinom na čelu napraviti daleko veća poboljšanja nego sa balijama koje uništavaju BiH od Dejtona u svakom aspektu.
Idemo Zeljkoviću!![]()
Problem je što treba ispariti dijasporaca ili neki selektor s mudima. Sad ću mnogim ispasti smiješan ali po meni je to amar osim, s njim bi dobitak bio poziv domaćih igrača mislim da bi liga s tim dosta profilirala a samim tim što smo mi najbolji mi bi višestruko profitirali s izlaznim transferima jer stvarno imamo dragulje u akademiji.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Ne bi možda skinuo penal, i Kova je tanak na penalima, al Šehić je mrtvi linijaš, isti profil kao Pavlović. Sve šanse koje su stvorili je golman mogao pokupit/boksovat, on stoji na liniji. Tako je dočekao i onu strašnu odbranu, do koje nije moralo doći da je izašao na loptu (a mogao je pokupit).hz033 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:40Dzeko, Visca Sehic, dovidjenja i prijatno. Ovo im je bio zadnji voz za Euro. Kad smo kod Sehica, bolje da je Kovacevica povuko iz mladih. Kova bi bar jedan penal skino! Visca jedna obicna novinarski izvikana rinaka!!!!!
Kova bi spriječio bruku takvih prilika, jer izlazi na svaku loptu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Da Baho vodi Zvezde granda, i Gile bi ispao. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, ubipara i 78 gostiju.