Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bombaysaphire
Kontakt:

Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"

Post Postao/la bombaysaphire » 09 okt 2020, 00:22

NEZALAGANJE je napisao/la:
08 okt 2020, 23:36
Baader je napisao/la:
08 okt 2020, 23:34
Žao mi je što je jedan gospodin i uspješan čovjek poput velikog Dušana Bajevića, uopšte pristao da se zayebaje sa debilima i u savezu i na terenu. Ova reprezentacija, ovi igrači, a pogotovo ovi navijači zaslužuju Glavaše, Jagodiće, Osime i slične.
Je.bo te gospodin u pakas!! Kad nesto ne znas, onda to i ne uzimas da radis!!
E moj NEZALAGNJE kad se ti pretvori u papka sviju ti ? Vazda bio dobar forumaš, a u zadnje vrijeme si postao kao i 90% foruma ...Žalosno majke mi , nisam to očekivao od tebe :puke:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Babinho
Kontakt:

Post Postao/la Babinho » 09 okt 2020, 00:25

Gospodo, nije vam Bajevic, kriva vam je seljačka premier liga. Sutra se opet nastavite prepirati čiji je stadion bliži centru grada (a svaki izgleda kao oranica žešća) i nastavite svrstavati na kupljenje pobjede. Čim se poviri iz misije rupe prema Evropi svi budu nakantani. A sto smo vidili SP, to se treba zahvaliti evropskim državama koje su proizveli jednu dobru reprezentaciju za nas. Ko zna kad opet.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 09 okt 2020, 00:26

Nije ovo za njega, covjek je ostao u 2005oj godini.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 09 okt 2020, 00:27

Ma Bajević je dobar čovjek i često je u životu bio principijelan. Dobar je i stručnjak. Samo evidentno je da je kasno došao na selektorsko mjesto. On jedva govori, ne može on ni zagalamiti na njih. A večeras je imao i taktički grešaka i upao u zamku da baš igra onako kako je to reprezentacija Sjeverne Irske htjela. Doveli nas u pojedinim trenucima baš na nivo na koji su želili.

A čudilo me da u izjavi kod njega nije bilo sekunde samokritike.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 09 okt 2020, 00:28

bombaysaphire je napisao/la:
09 okt 2020, 00:22

E moj NEZALAGNJE kad se ti pretvori u papka sviju ti ? Vazda bio dobar forumaš, a u zadnje vrijeme si postao kao i 90% foruma ...Žalosno majke mi , nisam to očekivao od tebe :puke:
Daj ba, sta mi imas pravdati nekog nakon ove blamaze??
Kakav ba gospodin?? Gdje si to gospoda dopusta da ulazi u mafijaske organizacije kakav je nas savez i tako kalja svoje ime?? Gdje??

Dat mu vruc krompir??Ko te moze prisliti na nesto?? Halo, 73 ti godine, godinama nikog nisi vodio i kao sad dodjes da nesto uradis?? Satro nisu bitne pare?? Dosao da pomogne, al u ku.rcu.

Nema ovdje opravdanja, s kim si, takav si.Uvijek bilo.Zato i nema "gospodina" i zato su kritike OPRAVDANE!

P.S.Nemoj mi ti drzati moralne lekcije, molim te, kad bi sve od-do.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 okt 2020, 00:33

Bundesliga je napisao/la:
09 okt 2020, 00:21
StevieG8 je napisao/la:
09 okt 2020, 00:17
I sta ces ti sad covjeka od 70 godina mrcvarit i ponizavat kako i zasto nije ovako ili onako, ionako napusta tim nakon narednih par utakmica.
Ne moraju njega direktno sada odmah nakon utakmice pitati da ne bi dobio kakav udar već u studiju barem nešto kritikovati ili sutradan barem kakav članak napisati ili upitati kojeg igrača direktno a ne ko čkice kakve. Kad ih slušaš imaš dojam da smo ubili Sjevernu Irsku a ljudi promašili 3 ili 4 zicera.
Ma stas ga pitat. Nezna ni koji su igraci igrali. Neko mu ih samo istresao iz vrece. Samo jos treba da mu se iskrive usta na konferenciji.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 09 okt 2020, 00:34

09 okt 2020, 00:28

Kakav ba gospodin?? Gdje si to gospoda dopusta da ulazi u mafijaske organizacije kakav je nas savez i tako kalja svoje ime?? Gdje??

Dat mu vruc krompir??Ko te moze prisliti na nesto?? Halo, 73 ti godine, godinama nikog nisi vodio i kao sad dodjes da nesto uradis?? Satro nisu bitne pare?? Dosao da pomogne, al u ku.rcu.

Nema ovdje opravdanja, s kim si, takav si.Uvijek bilo.Zato i nema "gospodina" i zato su kritike OPRAVDANE!

P.S.Nemoj mi ti drzati moralne lekcije, molim te.
A što to da ti ja ne držim moralne lekcije? Jesam li ti ikad psovao , jesam li te ikad uvrijedio? Koliko sam puta pohvalio tvoj post ?
Jesam li branio kad te drugi poput Epija i GOAT-a vrijeđaju ?
Jesam li stao na tvoju stranu?

Haj molim te mi objasni zašto ti ja ne bih držao moralne lekcije, eto molim te . Prije toga odgovori na pitanja .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

staaarinavijac
Kontakt:

Post Postao/la staaarinavijac » 09 okt 2020, 00:35

Objektivno , dva od tri glavna uslova za poraz su bila ipsunjena :
- Baho komentator utakmice
. "atmosfera u reprezentaciji odlična "

Jedino je ostao selektor Duško da pomrsi račune - odnosno da svojim znanjem i iskustvom izvuče maksimum iz , sada je već potpuno jasno , jedne prosječne reprezentacije .
Međutim, Duško već pripada prošlosti ... psihološki ekipu uopšte nije pripremio , da ne idemo u di+ublju analizu ...

Hajd' ti Duško kući sa unucima ...

Samo je pitanje bi li ijedan pametan , sposoban stručnjak preuzeo ovakvu ekipu koja je u svim elementima u laganom padu ?

Pale
Kontakt:

Post Postao/la Pale » 09 okt 2020, 00:35

Probisvjet je napisao/la:
09 okt 2020, 00:33
09 okt 2020, 00:21
StevieG8 je napisao/la:
09 okt 2020, 00:17
I sta ces ti sad covjeka od 70 godina mrcvarit i ponizavat kako i zasto nije ovako ili onako, ionako napusta tim nakon narednih par utakmica.
Ne moraju njega direktno sada odmah nakon utakmice pitati da ne bi dobio kakav udar već u studiju barem nešto kritikovati ili sutradan barem kakav članak napisati ili upitati kojeg igrača direktno a ne ko čkice kakve. Kad ih slušaš imaš dojam da smo ubili Sjevernu Irsku a ljudi promašili 3 ili 4 zicera.
Ma stas ga pitat. Nezna ni koji su igraci igrali. Neko mu ih samo istresao iz vrece. Samo jos treba da mu se iskrive usta na konferenciji.
Mrtvac kad sam ja to rekao

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 09 okt 2020, 00:40

Kako vam vise nije jasno da je selektor samo istureni pipak hobtnice zvane NSBIH!
Selektor je samo šminka na licu covjeka koji umire od raka!
Vidi ko mu daje savjete :puke: :puke: :puke:
slika
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 09 okt 2020, 00:42

Prvi selektor koji je uspio iz igre odsjeci Dzeku, i napraviti od njega igraca manje na terenu...svaka cast, nisi princ ti si Kralj majstore!

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 09 okt 2020, 00:42

denimb je napisao/la:
09 okt 2020, 00:42
Prvi selektor koji je uspio iz igre odsjeci Dzeku, i napraviti od njega igraca manje na terenu...svaka cast, nisi princ ti si Kralj majstore!
Pretjeruješ, nije ovo prva utakmica da se to dogodilo.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 09 okt 2020, 00:44

JonSnow je napisao/la:
denimb je napisao/la:
Pretjeruješ, nije ovo prva utakmica da se to dogodilo.
Ovo je utakmica gdje je to najizrazenije bilo, a ujedno utakmica u kojoj je Dzeku trebao da iskoristi maksimalno...

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 okt 2020, 00:44

I on je uhljeb, neće taj sam otići sigurno :rol:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 09 okt 2020, 00:45

09 okt 2020, 00:34
09 okt 2020, 00:28

P.S.Nemoj mi ti drzati moralne lekcije, molim te.
A što to da ti ja ne držim moralne lekcije? Jesam li ti ikad psovao , jesam li te ikad uvrijedio? Koliko sam puta pohvalio tvoj post ?
Jesam li branio kad te drugi poput Epija i GOAT-a vrijeđaju ?
Jesam li stao na tvoju stranu?

Haj molim te mi objasni zašto ti ja ne bih držao moralne lekcije, eto molim te . Prije toga odgovori na pitanja .
Zato sto sam odrastao covjek kojem ne trebaju pridike nekog s foruma, uz duzno postovanje.Posebno ne kad sam "vruc".

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 09 okt 2020, 00:45

Izbacivanje Krunica, a ostavljanje Visce na terenu i pri tome prebacivanje Visce na lijevo krilo je najgore sto sam vidio u historiji reprezentacije.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 okt 2020, 00:46

Nezalaganje je u pravu sve što kaže. Džaba napadate čovjeka. Ako nešto ne valja, to treba i reći a ne glumiti finjake nauštrb rezultata i reprezentacije.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 okt 2020, 00:48

Svaki put kad Edin Višća dobije poziv u repku, u BiH 20 mališana odustane od treniranja fudbala.
Bahati, bahati Željkan!
1946

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 09 okt 2020, 00:49

https://sportsport.ba/fudbal/dusan-baje ... ska/378225
I dok su naši gosti često potencirali da bi moglo doći do penala, da su spremni da se suoče s takvom vrstom pritiska i da su svjesni da je to moguć scenarij, u bh. taboru su sve uzimali zdravo za gotovo. Sjetimo se samo izjave selektora Dušana Bajevića...

"Nismo vježbali penale na treningu jučer. Ko može da misli o tome. Bolje da razmišljamo u drugom pravcu. Trebamo dati sve od sebe da dobijemo utakmicu", rekao je Bajević.

Uz to je kazao da smo kvalitetniji. Niti smo kvalitetniji, niti znamo da pucamo penale.
Ko može da misli o tome :shock: Jbg Duško, sad razmišljaj što se nisu vježbali penali :thumbdown:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 09 okt 2020, 00:49

09 okt 2020, 00:46
Nezalaganje je u pravu sve što kaže. Džaba napadate čovjeka. Ako nešto ne valja, to treba i reći a ne glumiti finjake nauštrb rezultata i reprezentacije.
Svaki covjek s iole logike to vidi.Evo "goapodin" upravo izjavi da vjerovatno ostaje!???

Pa gdje to ima?? Ostajes za sta?? Upropastio si Euro zajedno s igracima, ali ostajes!!??

Pravi gospodin, ako je vec usao u blato s mafijom, bi sad iskoristio priliku da ode....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jozinho i 21 gost.