Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la tony-mortale » 19 dec 2010, 19:30

Admir_Sa je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:last man is defined as being the last member of the defending side in a position to stop an attacking player having an obvious goal-scoring opportunity. This is typically the defender in front of the goalkeeper, but can also be the goalkeeper themselves.
zadnji čovjek ne znači bukvalno zadnji u liniji već zadnji koji može spriječiti napadača, ovaj dečko je taj bio. onaj drugi tu nije mogao ništa i igrač chieva bi išao sam na golmana, sve čisto.
dok ovaj gura loptu i protrcava igraca i golmana, ide u stranu, teoretski onaj drugi igrac juventusa moze stici bubam na peterac i sprijeciti loptu da udje u gol :roll:
hehe kakve to veze ima, pravilo kaže zadnji koji može zaustaviti napadača, znači igrača a ne loptu, ;) a ovaj drugi nije mogao stići napadača chieva.
eto izaće moviola i 100% sam siguran da će reći da je sve čisto i da sudija nije poriješio, a penal imate klip i sve se vidi, ovaj što kaže da ne vidi se šali očito jer udarac noge chielinija u napadača chieva se vidi iz aviona, još ima 5-6 repriza iz svih uglova ;)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 19 dec 2010, 19:30

Nama treba kvalitetno napadačko pojačanje... to je što Juventusu treba... danas se vidjelo da Juve može parirati momčadima lige i sa 10 igrača. Po meni, bez ikakvih iluzija, i dalje smo favoriti za titulu.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 dec 2010, 19:32

Obori me Juve u zadnjim sekundama za 573km :cry: :cry: :cry: :cry:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 dec 2010, 19:32

suntu jeu je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:
Nema veze ni to. Bio je u šansi i tako se isključuje igrač. To je slobodna sudijska procjena... Nema mu pravo niko ništa prigovorit.
Kako sad jarane slobodna sudijska procjena. Kad si danas govorio da treba gledati pravila, da je bio zadnji igrač :roll: . Zato nemoj napamet nego fino prvo pogledas, pa onda nešto napišeš.

Jer bezveze samo provociraš namjerno ili ne namjerno u to ne ulazim. pozzzzzzz

Forza Juve!
Jedno je biti objektivan, druga stvar je navijati.

Sono gobbo... ne mogu da vjerujem koliko likova ovdje ima koji voel Seriu A, a ne znaju ko su gobbi :lol:[/quote]

koliko znam da ovdje nisi često pisao. A prije si imao avatar Barbareza tako nešto, koliko se sjećam, tako da nisam obraćao pažnju šta je na avataru, tek sam sad vidio. I evo ponovo si provocirao, a nisi ni znao o čemu se radi, ali haj dobro :D

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 19 dec 2010, 19:35

Aktivan sam na talijanskim forumima kada je u pitanju Juve... ali eto i ovdje nekad svratim. Ovdje ipak više domaćim stvarima posvećujem.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 dec 2010, 19:40

suntu jeu je napisao/la:Aktivan sam na talijanskim forumima kada je u pitanju Juve... ali eto i ovdje nekad svratim. Ovdje ipak više domaćim stvarima posvećujem.
Ništa onda se nismo sporazumili :D . Mislio sam da provociras pa zbog toga malo ostrija reakcija. :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 dec 2010, 19:47

Za one koji ne znaju Gobbi je pogrdni naziv za navijace Juventusa od strane ostalih talijanskih navijaca...sama rijec rijec znaci "grbavac" koliko sam upucen a naziv je nastao nekad u proslosti,kada su nasi igraci imali siroke i velike dresove pa su izgledali kao pogrbljeni..u tom fazonu nesto....i otuda to :mrgreen:

neka me suntu jeu ispravi... :P :P

inace, slazem s njegovom konstatacijom da je Juve pokazao da moze igrati i sa 10 igraca..al brate previse smo utakmica kiksali gdje smo trebali dobiti...a sreca nikako nije na nasoj strani :cry:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 19 dec 2010, 19:49

Nikom ništa. Vratimo se na temu.... po meni je dans usrao i Del Neri... onako mladog i neiskusnog igrača staviti od prve minute... momku je ovo prva oficijelna utakmica u A.. pritisak, velika želja da se dokaže itd..

Ne kontam da smo na klupi isto tako imali tri terzina ( bočna igrača) a nismo imali veznog ?

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 dec 2010, 19:51

Nije bilo Sissoka,mela i marchisia...koga da stavi...nije imao izbora jednostavno...

i mozda je pogrijesio sto je quaqliarelu izvadio a ne iaquintu..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 19 dec 2010, 19:52

sarajlija89 je napisao/la: i mozda je pogrijesio sto je quaqliarelu izvadio a ne iaquintu..
I to.

Drago mi je uglavnom radi igre. U odnosu na prošlu sezonu ovo je odlično, ja sam presretan.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 dec 2010, 19:54

U odnosu na prošlu sezonu ovo je odlično, ja sam presretan.
to i ja govorim sve vrijeme...al ostaje zal nakon fiorentine,rome,chieva...da ne spominjem sampdoriu,bolognu,bresciu....ili jos dalje bari :roll: :roll: ...te kiks potiv palerma...

eh...ja sam prezadovoljan stvarno..ovo je bila 13 tekma bez poraza u serie A...al...mogli smo bar u egalu biti sa vodecima ili bar blize...realno

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 dec 2010, 20:02

Možda je mogao i Hasana staviti da igra sa Aquilaniem u sredini, jer Haske je igrao sve i svašta :D . Slažem se da je također greška što je Quagliarella izašao, a ostavio kloca do kraja. Kako je bilo prošle sezone, ove moramo biti zadovoljni igrom i rezultatima.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 dec 2010, 20:06

Neda Hasanu da igra i Bog :roll: :roll: ..stvarno zalosno...mogao je on komotno odigrati utakmicu ili bar neku minutazu dobit...

al ne racunaju na njega pa zato ga nikako i ne stavljaju.... :roll: :roll:

Mislim da je tony na jednoj temi rekao istinu..a to je ko odradi najbolji posao u januaru da ce biti i prvak..male su bodovne razlike ali i razlike u kvaliteti..sve je to-tu negdje ..svaka ekipa ima prednosti i mane i eventualno neka pojacanja u januaru mogu mnogo znaciti...

Nama treba klasicni centarfor..najneophodniji....te eventualno neki bek desno ili lijevo...al napadac nama najvise fali...nije nam sad ni losa odbrana toliko.. koliko nam fali gol igrac

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 dec 2010, 20:11

Baš mi nije jasno za Hasana što ne dobije veću minutažu, jer su rekli i za Grossa da je na listi za odlazak, čak napočetku nije ni trenirao sa prvom ekipom, kao i Hasan. Ali evo sad Grosso igra svaku, a Haske nikako da dobije minutažu :roll: . Stvarno mi je žao Hasana i volio bih da ode negdje i završi svoju karijeru kao gospodin.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 dec 2010, 20:13

Jbg grosso je talijan..a hasan je musliman haha :roll: :mrgreen: ..to je to..mislim naravno za talijana.. :mrgreen:
kako ti nece biti zao..nije sto je nas al haso je bolji od pola nasih igraca i sad...moze igrat sta hoce

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 19 dec 2010, 20:16

uzivbam u propadanju juventusa, samo jos da to pocne sa barcom i manutd i aj sav sretan, nadam se da ce mo mi biti pocetak raspadanja ta dva kluba ove sezone u LP
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 dec 2010, 20:18

marseille_unique je napisao/la:uzivbam u propadanju juventusa, samo jos da to pocne sa barcom i manutd i aj sav sretan, nadam se da ce mo mi biti pocetak raspadanja ta dva kluba ove sezone u LP
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

eh da ti znas kolko ja volim didya,ne bi tako prico :P ...marseille i ne toliko(za nant navijam tamo :) )..al imate najperpektivnijeg trenera na svijetu,koji ce naravno opet voditi Juve u buducnosti :)

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 19 dec 2010, 20:22

marseille_unique je napisao/la:uzivbam u propadanju juventusa, samo jos da to pocne sa barcom i manutd i aj sav sretan, nadam se da ce mo mi biti pocetak raspadanja ta dva kluba ove sezone u LP
:?
A da si probaš naći život, tj. neke normalne stvari koje će te usrećiti, a ne neuspjeh drugih ?

Ti si fakat tužan lik, ali zapamti da samoubojstvo nije rješenje.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 19 dec 2010, 20:34

ovo je samo football i to je draz fudbala, nisu ovo svakodnevne stvari zivotne
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 19 dec 2010, 20:50

marseille_unique je napisao/la:ovo je samo football i to je draz fudbala, nisu ovo svakodnevne stvari zivotne

Nije draž fudbala uživati na nesreći drugih, nego na sreći/nesreći tvog tima sine moj. Treba bodriti svoj tim, a ne biti ozlojađen s drugim stvarima. Ti si pobrkao lončiće.

Tužno.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []