Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Marotta: “Piazon? He’s a really good youngster, but he’s still not ours”
“We are considering buying him"
“We are considering buying him"
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
Ilicic: "If Zampa sells me I pick Juve. Not know though
inace Juventusov navijac
p.s. chuu chuuu Krasic vozic
mora poradit na udarcu, sto jest jest
inace Juventusov navijac
p.s. chuu chuuu Krasic vozic
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Unistise nas ove "male tekme", uvjek bodove prosipamo bez potrebe
I ko mi kaze da je Iaq kalibar za Juve,
...sto ga se prije rijesimo to bolje po nas i nas napad. Amauri nek ide u paketu. Ostaviti Quag i dovesti napadaca koji je siguran za 20+ po sezoni, onda se moze pricati o Scudettu.
Btw, jel ko vidio onaj trans sa Krasicem, gdje je ptica trkacica...BEEP BEEP
...
I ko mi kaze da je Iaq kalibar za Juve,
Btw, jel ko vidio onaj trans sa Krasicem, gdje je ptica trkacica...BEEP BEEP
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nisam gledao Juventusovu tekmu, iz opravdanih razloga.
Video sam samo sazetke na YTubetu i mogu da kazem sledece:
1) penal je postojao - Chiellini je pogresio pri postavljanju, krenuo visoko nogom, zakacio drugom coveka i imao srece sto nije dobio crvendaca.
2) crveni ovom klincu je opravdan.
3) Krasic vec 5i put u isto toliko meseci masi 1 na 1 ili 1 na 0 sa golmanom, ili bez njega.
4) Iaquinta veze nema, Del Neri reskirao i izgubio (trebalo da ostanu Quagliarella i Krasic do kraja na terenu).
5) Pellissier je kralj. Uvek da golove velikanima.
Video sam samo sazetke na YTubetu i mogu da kazem sledece:
1) penal je postojao - Chiellini je pogresio pri postavljanju, krenuo visoko nogom, zakacio drugom coveka i imao srece sto nije dobio crvendaca.
2) crveni ovom klincu je opravdan.
3) Krasic vec 5i put u isto toliko meseci masi 1 na 1 ili 1 na 0 sa golmanom, ili bez njega.
4) Iaquinta veze nema, Del Neri reskirao i izgubio (trebalo da ostanu Quagliarella i Krasic do kraja na terenu).
5) Pellissier je kralj. Uvek da golove velikanima.
U jbte, ja mislio da je Gobbi igrac Parme. Tacno sam mogao da se ispalim negde. :ugeek:sarajlija89 je napisao/la:Za one koji ne znaju Gobbi je pogrdni naziv za navijace Juventusa od strane ostalih talijanskih navijaca...sama rijec rijec znaci "grbavac" koliko sam upucen a naziv je nastao nekad u proslosti,kada su nasi igraci imali siroke i velike dresove pa su izgledali kao pogrbljeni..u tom fazonu nesto....i otuda to![]()
Massimo Gobbi=najbolji grbavac
Giovanni Tedesco= Ivan/Jovan Nemac
Andrea Ranocchia=Andrija Zabac
Fabio Santacroce= Fabio Svetikrst
Claudio Gentile=nezni Claudio
itd.
Ono što sam i govorio kaže i Marotta da je bitnija predstava od rezultata... to mene raduje
http://www.juventus.it/site/ita/NEWS_ne ... 3E6975.asp
http://www.juventus.it/site/ita/NEWS_ne ... 3E6975.asp
- sarajlija89
- Kontakt:

Situacije koje nazalost nedvosmisleno pokazuju da je Juve jucer ostecen:
1.Akcije Chieva kojoj je prethodio offside prije sviranog penala
2.Giandonatto nije bio posljednji igrac odbrane
Nazalost 2 dragocjena boda su izgubljena...
@magica
haha
Antonio Di Natale - Antonio Bozic hahah
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Mensecini da lopta nije isla prema ovome igracu chieva sto je u ofsajdu, nego onom drugom
nema potpisa
- sarajlija89
- Kontakt:
To je akcija prije gola..nije svirao offside...a poslije je penal bio...
ne mogu se sjetit jel isla prema ovome igracu ko sto ti kazes..al vjerovatno jeste...to je objavljeno na jednoj od juventusovih stranica....postoje snimci..sta ima lagat...

ne mogu se sjetit jel isla prema ovome igracu ko sto ti kazes..al vjerovatno jeste...to je objavljeno na jednoj od juventusovih stranica....postoje snimci..sta ima lagat...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Evo i talijanska štampa piše da je sudac kriv.
http://www.vecchiasignora.com/rassegnas ... agina.html
http://www.vecchiasignora.com/rassegnas ... agina.html
Do sutra da pisu, nema se koristi od toga. Ostajemo "kratki" za dva boda, sto na kraju moze puno da znaci 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
-
lbj06miami
- Kontakt:
ovo za smirenje jel?Trasimaco je napisao/la:
lbj06miami je napisao/la:ovo za smirenje jel?
Mislim da je odlicno urađena slika.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- JuveSissoko
- Kontakt:
- sarajlija89
- Kontakt:
Juventus dovodi Schelotta na posudbu?
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2822.html
Ovo bi odlican posao bio..gledao sam ga par puta i jos na pocetku sam reko da ima strasan potencijal,kasnije se malo izgubio al...valjalo bi ovo..Scheloto je veliki talent
Marotta obećava sjajan ljetni mercato
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2824.html
O tom-po tom..prvo januar da vidimo..al kapa do poda za sve dosada sto je uradio..
Eh dragi moji Juventini i ostali ljubitelji fudbala,vrijeme je da se oprostimo
Naravno,ne zauvijek
nego, nece me biti par dana...tacnije do(poslije) Nove godine kada se vracam na radno mjesto
moram malo i odmorit zar ne...neko je pametan rekao: " S vremena na vrijeme i od nerada treba odmoriti" hahhahah
s cime sam se ja apsolutno slozio
i dao sebi za pravo da to i uradim...znaci cujemo se i vidimo poslije Nove godine...pametno i fino pisite,ubacujete vijesti za ostale i lijepo diskutujte, kako je i moja praksa bila i kako vam u emanat ostavljam,Ja, kao jedan od utemeljitelja i vakifa ove teme hahaha
Pozdrav svima i sretni nastupajuci praznici...

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2822.html
Ovo bi odlican posao bio..gledao sam ga par puta i jos na pocetku sam reko da ima strasan potencijal,kasnije se malo izgubio al...valjalo bi ovo..Scheloto je veliki talent
Marotta obećava sjajan ljetni mercato
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2824.html
O tom-po tom..prvo januar da vidimo..al kapa do poda za sve dosada sto je uradio..
Eh dragi moji Juventini i ostali ljubitelji fudbala,vrijeme je da se oprostimo
Pozdrav svima i sretni nastupajuci praznici...

Del Piero: Šteta zbog dva boda, u 2011 ćemo još napredovati
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2823.html
. A nema sumnje da će Marotta dovesti par igrača na posudbu na određenim pozicijama, ali možda bude i 1-2 igrača da se kupe, ali neće biti ništa spektakularno. Ali ljeto će biti burno, nadam se velikim pojačanjima
.
Šta to capitano sprema za praznike navijačima hmmmmm
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2823.html
Na odmoru do 28. decembraAlessandro Del Piero je na službenoj stranici napisao kako povreda nije ozbiljnije prirode i da je velika šteta što je tim ispustio dva boda. Hvali karakter i determiniranost ekipe...
"Da počnem sa lijepom viješću... uradio sam pretrage desnog koljena i nije ništa ozbiljnije prirode, samo umor. Sada ću se odmarati nekoliko dana i bit ću na raspolaganju treneru nakon praznika", počeo je Del Piero i nastavio:
"Dakle, bit ću spreman za meč protiv Parme. Zbog toga sam jako sretan i osjećam olakšanje, te sada razmišljam samo o tome da se oporavim što prije."
Kaže da je razočaran radi povrede koja mu je onemogućila nastup u Veroni...
"Da, bio sam jako razočaran. To je bila prva utakmica koju sam preskočio radi povrede nakon više od godinu dana. A to je bila utakmica na gostovanju kod Atalante 7. novembra 2009. godine. Morao sam ostati kući... Moram reći da je onaj gol bio pravi udarac budući da smo već upisali pobjedu i tri boda koja bi nas približila Milanu."
"Nažalost, morali smo prihvatiti remi protiv dobre ekipe na teškom terenu. Ekipi nije manjkalo karaktera i determiniranosti da odbrani rezultat. Nismo uspjeli, ali smo 2010. godinu završili na dobrom mjestu na tabeli sa tendencijom da još mnogo napredujemo u 2011 godini."
A na kraju se obratio navijačima...
"Što se vas tiče, ostanimo u kontaktu, za Božić spremam iznenađenje za vas. Vidimo se uskoro, vaš Alessandro.", napisao je Del Piero.
Sretni praznici sarajlija i sve najbolje, a mi ćemo ostali držati teme pod kontrolomOstalo je još 10 dana do nove godine, ali za Bianconere 2010. je završena posle nedeljnog meča u Veroni, gledajući zvanične utakmice.
Svi igrači će biti na odmoru do 28. decembra, a na taj dan će se vratiti treninzima u Vinovu.
Već tada će početi pripreme za naredni meč koji je na programu 6. januara. 2011. godina će početi u Torinu, utakmicom na Olimpicu protiv Parme, a taj meč će se igrati od 12:30h.
Šta to capitano sprema za praznike navijačima hmmmmm
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 21 dec 2010, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Ovih dana se mnogo špekulira o eventualnom prelasku Zaccarda iz Parme u Juve, kao deal Parma bi dobila nekoliko milione, te Giovinca vezala ugovorom
Šta mislite treba li se Juve riješiti ovog neotkrivenog talenta, koji nikad nije dobio pravu šansu u Juveu ?
Šta mislite treba li se Juve riješiti ovog neotkrivenog talenta, koji nikad nije dobio pravu šansu u Juveu ?
"You cannot buy football, you construct it." - Arrigo Sacchi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.