Upravo ovo. Nasa reprezentacija sad trenutno nije neki kvalitet i to nije posao za nekog jakog trenera sa iskustvom i prijasnjim rezultatima. Mi smo vruc krompir i nas treba preuzeti trener koji ce puno rizikovati da bi dosao do rezultata.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑10 okt 2020, 13:16Mnogi nisu svjesni ograničenja ove selekcije i pljuje se po pogrešnim adresama. Samo ne znam što mu je trebalo da ulazi u sve ovo.
Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Kljucna rijec i jeste SELEKCIJA!RacioEmocionalan je napisao/la: ↑10 okt 2020, 13:16Mnogi nisu svjesni ograničenja ove selekcije i pljuje se po pogrešnim adresama. Samo ne znam što mu je trebalo da ulazi u sve ovo.
Sunce ti potkovano Turski bataljon nam igra u repci i ocekujemo nesto...
Glavu dajem da unasoj BHL ima 5 puta boljih igraca od vecine ovih pozvanih u zadnjim tekmama!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
- Kontakt:
Samim odlaskom ova prevara ce nas pojacati za 20 posto
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Čeka se povratak trenerskog maga a.k.a kaseta, da opet uživamo u njegovom atomskom nogometu.
Taman da prestanem pratit reprezentaciju i kutarišem se ovog belaja.Straightforward je napisao/la: ↑10 okt 2020, 13:22Čeka se povratak trenerskog maga a.k.a kaseta, da opet uživamo u njegovom atomskom nogometu.
-
- Kontakt:
Ovi nemoralna i lopovska stoka iz saveza nas već odavno tjera na upravo jedan takav potez.DrFilgud je napisao/la: ↑10 okt 2020, 13:24Taman da prestanem pratit reprezentaciju i kutarišem se ovog belaja.Straightforward je napisao/la: ↑10 okt 2020, 13:22Čeka se povratak trenerskog maga a.k.a kaseta, da opet uživamo u njegovom atomskom nogometu.
-
- Kontakt:
Slazem se, otkad je Bajevic tu ubio mi je svu zelju za pracenjem reprezentacije 

-
- Kontakt:
Hajde daj nam podatak, koliko te kaseta plaća da ga dozivaš svaki dan.
Mislim dvije ipo milje postova da je i po keku, možeš uzeti sebi nestvaran gejmerski kompić koji će još brže slati postove tvojih molitvi gdje dozivaš najvećeg trenerskog maga na svijetu.
Mislim dvije ipo milje postova da je i po keku, možeš uzeti sebi nestvaran gejmerski kompić koji će još brže slati postove tvojih molitvi gdje dozivaš najvećeg trenerskog maga na svijetu.
-
- Kontakt:
Boli me briga za kasetu, ako opet izaberu neku ublehu tipa Bajevic treba se samo sprdati sa reprezentacijom 

"Selektor nogometne reprezentacije BiH Dušan Bajević kaže da će Zmajevi u budućnosti imati novog selektora te da on nakon utakmica koje nas očekuju protiv Nizozemske i Poljske neće biti na klupi nacionalnog tima"
https://www.klix.ba/sport/nogomet/selek ... /201010028
https://www.klix.ba/sport/nogomet/selek ... /201010028
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
- Kontakt:
Bundesliga je napisao/la: ↑10 okt 2020, 13:33Boli me briga za kasetu, ako opet izaberu neku ublehu tipa Bajevic treba se samo sprdati sa reprezentacijom![]()
Bundesliga je napisao/la: ↑09 okt 2020, 21:54Kod Susica je i Zahirovic izgledao kao igracina, a kod Bajevica ni Dzeko ne izgleda kao igrac.
Bundesliga je napisao/la: ↑09 okt 2020, 00:44Susic ili Osim. Ako se i oni obrukaju onda dici ruke od svega i to je to.
I onda ovakva izjava

Bajević: "Reprezentacija će dobiti novog selektora, a ja ću uvijek biti tu da pomognem"
-
- Kontakt:
Kakve veze moja licna osjecanja prema Susicu imaju sa repkom. Da, ne volim ga ali je najbolji i najuspjesniji trener u historiji repke i zato je bolja opcija od mnogih drugih.
-
- Kontakt:
Pa sam sebi upadaš u usta tinejdžeru, kako te više nije stid blamirati se ovoliko ?!

-
- Kontakt:
Ko je tebi kriv sto ne mozes razumjeti jednostavnu recenicu. Ne volim Susica ali je najuspjesniji trener BiH s kojim je reprezentacija izgledala najbolje ikad. Logicno je da bi bio bolji od mnogih rjesenja koja su se spominjala. Sta ti nije jasno? Jel ti treba interpretirati rijec po rijec? Imas online rjecnike pa trazi znacenje rijeci, imas i primjere recenica da razumijes. Mozda ce ti biti malo tesko u pocetku, ali to je za tvoje dobro 

-
- Kontakt:
HAHAHAHA.... boli te taki, ne moraš cijeli život ništa raditi, imaš od kasete redovna primanja.
Jedan gospodin kakav je Duško, ovu glupost u svom životu sebi nije trebao dopuštati. Možete vi njega omalovažavati koliko hoćete, ali ovdje je najmanji problem trener. Sistem ne postoji nikako, i da ne znam ko dođe na kormilo reprezentacije neće napraviti uspjeh iz prostog razloga, a to je klasična qurcobolja igračina koje određuju gdje će se utakmica igrati. Oni su rak rana, a svaki trener žrtveno janje. Što se mene lično tiče, ja ću ovaj cirkus kolumbija ponovo početi pratiti kad dođe trener koji će svako okupljanje igrače poslati u trening centar u karantin dokle god su na pripremama. Jer su odavno okupljanja reprezentacije postala odmor, a ne neki cilj za uspjeh. Do tada moji menađerski klaunovi, adio.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Fala Bogu ubleha odlazi 

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
-
- Kontakt:
Ko ce ga gledati jos 3 utakmice
- JohnCleese
- Kontakt:
Kako tri?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Nažalost ovdje je i Bajević problem. Ovaj Duško nije onaj Duško dok je bio klupski trener.
Treba razumjeti godine, umor, duga pauza netreniranja, ipak je uletio u ovo olako, pod ručnom, možda i potcjenjujuće za navijače i reprezentaciju.
Nije uradio poso kako treba, a pri tom ne mislim konkretno na ispadanje, nego na cjelokupan utisak. Od spiska, preko okupljanja, igre, izmijena i izjava nakon utakmica.
Nismo ga mi srozali, sam se srozo. Ne previše, ali jeste.
Treba razumjeti godine, umor, duga pauza netreniranja, ipak je uletio u ovo olako, pod ručnom, možda i potcjenjujuće za navijače i reprezentaciju.
Nije uradio poso kako treba, a pri tom ne mislim konkretno na ispadanje, nego na cjelokupan utisak. Od spiska, preko okupljanja, igre, izmijena i izjava nakon utakmica.
Nismo ga mi srozali, sam se srozo. Ne previše, ali jeste.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, CAGarfia, UtdBiH21 i 32 gosta.