Ti si toliko postao naporan da se vise ne mozes ignorisati.bh hrvat je napisao/la:kao sto napisah prije to i bi, mada sam igrao x na salke, bayern trenutno i previsoko stoji , izgubio je sve utakmice od jacih ekipa. dobio je samo troljave ekipe. vjerovatno od sutra fc troljavi ima novoga trenera. obostrano zadovoljstvo, vukovi na korak do titule, fc troljavi u kup uefabh hrvat je napisao/la:neki kazu da se titule iz losih utakmica osvajaju, odigras slabo i uzmes tri boda, nije ni meni herta bas nesto osim simunica i voronjina ali ipak su mi drazi od bayerna i stutgarta. borba za titulu ce se voditi izmedju hsv i vukova. danas bi se salke mogao osvetiti za brojne neuspjehe od bayerna i tako im razbiti snove o jedinome pokalu koji mogu jos osvojiti od silnih drugih najavljivanih u predsezoniamerosm je napisao/la:E yebem ti Bundesligu. Ona Hertha ima vise srece nego pameti. Nadam se da ce je neko nakantati. Stvarno ono nije fer. Pa ostali klubovi poput Bayerna, Wolfsburga, HSV-a, Stuttgarta stvaraju prilike vrse pritisak na protivnicku liniju, a oni pridju jednom golu i daju gol.![]()
Ako je ko troljav (po tvom rijecniku), onda je to ova sugava Hertha, koja je ove sezone, u najmanju ruku...osvojila nezasluzenih 15-tak bodova, bez kojih bi bila na sredini tabele, gdje joj je realno i mjesto
Bayern je imao/ima veoma losu sezonu, koja je po mnogo cemu jedna od gorih u bliskoj proslosti, ali nasuprot Berlincima i sl. ekipama, ima li su puno peha i kojecega (da ne nabrajam sad), sto im je pokvarilo planove.
Znaci, Hrvoje...u jednom se slazemo, da Bayern nije zasluzio titulu. Ali da Bayern previsoko stoji
Bayern ce ici u ligu prvaka, a ako pravda postoji, ovaj tvoj Simunic & Co ce biti sedmi (7)...sto im je i bilo zacrtano na pocetku sezone, kao primarni cilj.