Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Ma kvalitet tima uvijek ispliva iznad svakog selektorovog limita i kriminalnog saveza. Naš problem je što smo izuzetno limitirana reprezentacija i nama bi trebao baš, ali baš kvalitetan trener da izvuče maksimum iz ovog kadra.DrFilgud je napisao/la: ↑10 okt 2020, 17:24Uvijek se može nać odgovarajući trener i finansijska konstrukcija može bit zaokružena. Treba htjeti napraviti pravu stvar.
Problem je što kod nas selektor prvo mora da zadovolji neke nesportske kriterija, a to onda drastično smanjuje izbor.
Najzadovoljniji sam bio kad je Prosinečki izabran, međutim nakon nekolko mjeseci je bilo jasno da se radi o profilu po mjeri NFSBiH.
Sretan sam bio kad je Bajević izabran, ispostavilo se da je izlapio i da nema pojma šta se dešava.
Ne trošimo mi trenere i nismo mi problematični, nezajažljivi navijači, nego imamo kriminalni savez koji nas sistematski pravi budalama. Nalaze selektore koji rade po njihovim pravilima. Onda navijači ispadaju budale koje ne znaju šta hoće.
Evo samo treba pogledat imena koja su sad u opticaju, Krstajić, Osim. Marinović, Barbarez...i šta očekivat?
Kad kažem baš kvalitetan trener, sumnjam da postoji takav trener sa našeg govornog područja, možda Vaha, Petković i eventualno Slaven Bilić.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Za tu igru treba nadprosjecna inteligencija!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Pa evo ti S. Irske neki dan, kolko su oni limitirani? Bili smo individualno jači na većini pozicija, dva svjetska igrača i taraba.Raonffa je napisao/la: ↑10 okt 2020, 17:34Ma kvalitet tima uvijek ispliva iznad svakog selektorovog limita i kriminalnog saveza. Naš problem je što smo izuzetno limitirana reprezentacija i nama bi trebao baš, ali baš kvalitetan trener da izvuče maksimum iz ovog kadra.DrFilgud je napisao/la: ↑10 okt 2020, 17:24Uvijek se može nać odgovarajući trener i finansijska konstrukcija može bit zaokružena. Treba htjeti napraviti pravu stvar.
Problem je što kod nas selektor prvo mora da zadovolji neke nesportske kriterija, a to onda drastično smanjuje izbor.
Najzadovoljniji sam bio kad je Prosinečki izabran, međutim nakon nekolko mjeseci je bilo jasno da se radi o profilu po mjeri NFSBiH.
Sretan sam bio kad je Bajević izabran, ispostavilo se da je izlapio i da nema pojma šta se dešava.
Ne trošimo mi trenere i nismo mi problematični, nezajažljivi navijači, nego imamo kriminalni savez koji nas sistematski pravi budalama. Nalaze selektore koji rade po njihovim pravilima. Onda navijači ispadaju budale koje ne znaju šta hoće.
Evo samo treba pogledat imena koja su sad u opticaju, Krstajić, Osim. Marinović, Barbarez...i šta očekivat?
Kad kažem baš kvalitetan trener, sumnjam da postoji takav trener sa našeg govornog područja, možda Vaha, Petković i eventualno Slaven Bilić.
Trenerski kvaliteti koji nama trebaju su profesionalizam, beskompromisnost i disciplina.
Te tri osobine su nažalost najnedobrodošlije i u savezu, i u menadžerskim, i u igračkim lobijima.
Onda se plasiraju argumenti da treba neko ko poznaje mentalitet, ko je legenda, ko je poznaje domaću ligu, ko je vodio U21...sve osim onoga što treba. Plasira se neki poluformalni kontakt sa Magathom da se kaže da su probali.
-
- Kontakt:
a zašto ne bi Tudoru dali vođenje reprezentacije, ups već je on u Juventusu, il možda Šolta (Damir Burić)
-
- Kontakt:
eh da, zaboravio sam, Oreščanin mi je po meni najbolji izbor
Bolje da ne dođe Krstajic! Glave ce da lete od vrha do dna
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
- Marsal
- Kontakt:
Ma neka našeg Mladena.
Red je da jednom i Zeničanin bude selektor

Red je da jednom i Zeničanin bude selektor

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Teško ćemo mi na zelenu granu, ikad....ovdje može pomoći samo neki stranac al da mu bridi m u d o za našim zvjezdama...znači,Pjanke loš...izlazis na poluvremenu ba...to se nikad neće desit jer nemamo kes za takvog lika plus ja ne znam dal niko neće da spomene al hrvati i srbi maksimalno u svojim granicama mogućnosti OPSTRUIRAJU repku....jel vama nije jasno da osim Bošnjacima nikome više nije u interesu jaka repka koja će igrati redovno na EP i SP....pa fudbal je 64 puta jači promotor države od nagluhog Bakira i frigidne Turković...i sad ...u interesu Vice grbavog (ronhilovog pijuna)da mi odemo na veliko takmičenje...dajte ba......evo sad za ovog Krstajica...osluškivat će se puls javnosti i onda će lojavi Mile okrenut telefon i naredit Vici da baš za Krstajica dignu ruku...a on će se kleberit iz fotelje...što bi rekao veliki domoljub Branković "sve po zakonu "....tako će i oni nas handrit i smijuljit se
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
staragarda je napisao/la: ↑10 okt 2020, 17:59Teško ćemo mi na zelenu granu, ikad....ovdje može pomoći samo neki stranac al da mu bridi m u d o za našim zvjezdama...znači,Pjanke loš...izlazis na poluvremenu ba...to se nikad neće desit jer nemamo kes za takvog lika plus ja ne znam dal niko neće da spomene al hrvati i srbi maksimalno u svojim granicama mogućnosti OPSTRUIRAJU repku....jel vama nije jasno da osim Bošnjacima nikome više nije u interesu jaka repka koja će igrati redovno na EP i SP....pa fudbal je 64 puta jači promotor države od nagluhog Bakira i frigidne Turković...i sad ...u interesu Vice grbavog (ronhilovog pijuna)da mi odemo na veliko takmičenje...dajte ba......evo sad za ovog Krstajica...osluškivat će se puls javnosti i onda će lojavi Mile okrenut telefon i naredit Vici da baš za Krstajica dignu ruku...a on će se kleberit iz fotelje...što bi rekao veliki domoljub Branković "sve po zakonu "....tako će i oni nas handrit i smijuljit se

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ako ćemo po političkoj liniji, nije ni Bošnjacimas interes promocija BiH. Barem ne dušmanskoj SDA.staragarda je napisao/la: ↑10 okt 2020, 17:59Teško ćemo mi na zelenu granu, ikad....ovdje može pomoći samo neki stranac al da mu bridi m u d o za našim zvjezdama...znači,Pjanke loš...izlazis na poluvremenu ba...to se nikad neće desit jer nemamo kes za takvog lika plus ja ne znam dal niko neće da spomene al hrvati i srbi maksimalno u svojim granicama mogućnosti OPSTRUIRAJU repku....jel vama nije jasno da osim Bošnjacima nikome više nije u interesu jaka repka koja će igrati redovno na EP i SP....pa fudbal je 64 puta jači promotor države od nagluhog Bakira i frigidne Turković...i sad ...u interesu Vice grbavog (ronhilovog pijuna)da mi odemo na veliko takmičenje...dajte ba......evo sad za ovog Krstajica...osluškivat će se puls javnosti i onda će lojavi Mile okrenut telefon i naredit Vici da baš za Krstajica dignu ruku...a on će se kleberit iz fotelje...što bi rekao veliki domoljub Branković "sve po zakonu "....tako će i oni nas handrit i smijuljit se
Ipak u savezu vole pare, a i treba im s vrermena na vrijeme malo pozitivnog marketinga.
Zapamtite samo neka nasa legenda moze nesto napraviti, nikakvi placenici ne doaze u obzir jer su automatski uhvaceni za jaja od strane ekipe iz Saveza!
Nisam ja djaba promijenio avatar nakon 6-7 god i bio postavio Cviku jer mi je odmah bilo jasno kao cemo proci!
Legenda iza koje ce stajati javnost drugo nista!
Nisam ja djaba promijenio avatar nakon 6-7 god i bio postavio Cviku jer mi je odmah bilo jasno kao cemo proci!
Legenda iza koje ce stajati javnost drugo nista!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Steta sto ne spadas u tu kategoriju, da tebe predlozimo.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa pare i dolaze plasmanom na veliko takmičenje plus ispadas megagiga patriota....ne drži ti ta vode....srbi i hrvati ni zarad neke dobre love neće dopustiti neku strašnu ekspanziju....voli Mile da nas izbaci Irska pa će on iz svog džepa počastit Vicu nego da Vico kroz bonuse od odlaska na EP uzme dobre pare....njima jednostavno nije u interesu da raja u Banja luci i čitluku iduće ljeto provede uz pivo gledajući repku mrske države....mislim da bi i zabranili gledanje repke po lokalima...kunem se da bi vlasnicima kazne pisaliDrFilgud je napisao/la: ↑10 okt 2020, 18:04Ako ćemo po političkoj liniji, nije ni Bošnjacimas interes promocija BiH. Barem ne dušmanskoj SDA.staragarda je napisao/la: ↑10 okt 2020, 17:59Teško ćemo mi na zelenu granu, ikad....ovdje može pomoći samo neki stranac al da mu bridi m u d o za našim zvjezdama...znači,Pjanke loš...izlazis na poluvremenu ba...to se nikad neće desit jer nemamo kes za takvog lika plus ja ne znam dal niko neće da spomene al hrvati i srbi maksimalno u svojim granicama mogućnosti OPSTRUIRAJU repku....jel vama nije jasno da osim Bošnjacima nikome više nije u interesu jaka repka koja će igrati redovno na EP i SP....pa fudbal je 64 puta jači promotor države od nagluhog Bakira i frigidne Turković...i sad ...u interesu Vice grbavog (ronhilovog pijuna)da mi odemo na veliko takmičenje...dajte ba......evo sad za ovog Krstajica...osluškivat će se puls javnosti i onda će lojavi Mile okrenut telefon i naredit Vici da baš za Krstajica dignu ruku...a on će se kleberit iz fotelje...što bi rekao veliki domoljub Branković "sve po zakonu "....tako će i oni nas handrit i smijuljit se
Ipak u savezu vole pare, a i treba im s vrermena na vrijeme malo pozitivnog marketinga.
U ovom podvucenom se ne slazemo. Vici Zeljkovicu je mozda i najvise od svih stalo da bh reprezentacija ode na veliko takmicenje!staragarda je napisao/la: ↑10 okt 2020, 17:59Teško ćemo mi na zelenu granu, ikad....ovdje može pomoći samo neki stranac al da mu bridi m u d o za našim zvjezdama...znači,Pjanke loš...izlazis na poluvremenu ba...to se nikad neće desit jer nemamo kes za takvog lika plus ja ne znam dal niko neće da spomene al hrvati i srbi maksimalno u svojim granicama mogućnosti OPSTRUIRAJU repku....jel vama nije jasno da osim Bošnjacima nikome više nije u interesu jaka repka koja će igrati redovno na EP i SP....pa fudbal je 64 puta jači promotor države od nagluhog Bakira i frigidne Turković...i sad ...u interesu Vice grbavog (ronhilovog pijuna)da mi odemo na veliko takmičenje...dajte ba......evo sad za ovog Krstajica...osluškivat će se puls javnosti i onda će lojavi Mile okrenut telefon i naredit Vici da baš za Krstajica dignu ruku...a on će se kleberit iz fotelje...što bi rekao veliki domoljub Branković "sve po zakonu "....tako će i oni nas handrit i smijuljit se
Razmisli zasto!?
Pa on dolazi na celo saveza a velika takmicenja donose kesh sa vise strana. Upravo je Vici bilo u najvecem interesu plasman na ep.
Naravno da je tacno, jos samo neka preimenuju u reprezentacija Sarajeva i da mi van bosnjackog pasaluka prestanemo pratiti reprezentaciju.
Mladen Krstajic njemačka škola

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Objasnio sam u postu iznad...izvalit će mu Mile pare na ruke ako bude trebalo al da mi ništa ne napravimo kao repka i u narednom periodu...Vico je politički doveden i ako bude baš pokazivao neposlušnost bit će i odveden....imaš slučaj Kodro što se repke tiče....pojeli su ga za 2 mjeseca jer je čovjek sa kešom i stavom plus patriota i nije htio da mu neki miki maus u liku vice,mice i pice naređuje ....vlakanje je napisao/la: ↑10 okt 2020, 18:24U ovom podvucenom se ne slazemo. Vici Zeljkovicu je mozda i najvise od svih stalo da bh reprezentacija ode na veliko takmicenje!staragarda je napisao/la: ↑10 okt 2020, 17:59Teško ćemo mi na zelenu granu, ikad....ovdje može pomoći samo neki stranac al da mu bridi m u d o za našim zvjezdama...znači,Pjanke loš...izlazis na poluvremenu ba...to se nikad neće desit jer nemamo kes za takvog lika plus ja ne znam dal niko neće da spomene al hrvati i srbi maksimalno u svojim granicama mogućnosti OPSTRUIRAJU repku....jel vama nije jasno da osim Bošnjacima nikome više nije u interesu jaka repka koja će igrati redovno na EP i SP....pa fudbal je 64 puta jači promotor države od nagluhog Bakira i frigidne Turković...i sad ...u interesu Vice grbavog (ronhilovog pijuna)da mi odemo na veliko takmičenje...dajte ba......evo sad za ovog Krstajica...osluškivat će se puls javnosti i onda će lojavi Mile okrenut telefon i naredit Vici da baš za Krstajica dignu ruku...a on će se kleberit iz fotelje...što bi rekao veliki domoljub Branković "sve po zakonu "....tako će i oni nas handrit i smijuljit se
Razmisli zasto!?
Pa on dolazi na celo saveza a velika takmicenja donose kesh sa vise strana. Upravo je Vici bilo u najvecem interesu plasman na ep.