FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dodje vakat da pitamo opet koji Zec? 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Svaka cast prvoj ekipi koja je bojkotovala ovu besmislenu utakmicu. U vrijeme korone mi igramo ovakve utakmice u kojima se samo igraci mogu zaraziti a da ce necemu posluziti utakmica , sigurno nece.
Marekkkk
Pogresno si me shvatio i onda namjerno govoris da sam ispljuvao i popisao sve sto ima veze s klubom. Nigdje veze.SudoHusika je napisao/la: ↑10 okt 2020, 16:27Ja brata, ispljuva i popiša sve što ima veze sa klubom, ljudi nisu ni stolicu još izmakli da sjednu zajedno.
Ne vjerujem im, nemam razloga da vjerujem. Podrzavam, podrzavao sam razne ojebine u Zelji i podrzavat cu i dalje tako da zajebite te price da sam ja nesto popljuvao
MrkiMedo je napisao/la: ↑10 okt 2020, 18:10Pogresno si me shvatio i onda namjerno govoris da sam ispljuvao i popisao sve sto ima veze s klubom. Nigdje veze.SudoHusika je napisao/la: ↑10 okt 2020, 16:27Ja brata, ispljuva i popiša sve što ima veze sa klubom, ljudi nisu ni stolicu još izmakli da sjednu zajedno.
Ne vjerujem im, nemam razloga da vjerujem. Podrzavam, podrzavao sam razne ojebine u Zelji i podrzavat cu i dalje tako da zajebite te price da sam ja nesto popljuvao
Paušalno si ocijenio, na prvu, a nisi upućen. Sačekaj malo, poslušaj.
Ubrzo bi se trebali znati više a ocjene većine su da je pozitivna priča u cilju stabilizacije kluba.
Željezničar za život cijeli!
- lijevapolutka
- Kontakt:
2:0 (Juricic, Zec)lijevapolutka je napisao/la: ↑10 okt 2020, 19:29Kako na kraju završi tekma? Ipe je izgleda prespavao
Prvo poluvrijeme proteklo je u dominaciji i inicijativi Plavih, no ekipa Amara Osima nije uspjela zatresti mrežu Busovače. U drugom poluvremenu Osim je ubacio drugih 11 igrača, a Plavi su to materijalizovali, te je Željo golovima Juričića i Zeca stigao do pobjede.
-
- Kontakt:
Ovih prvih 11, na papiru, podbacilo. Kakva je greška bila zadržavanje Lendrića...
Drago mi je da je napokon zaigrao Juricic. Volio bih vidjeti sastav iz drugog, ali nema nigdje.
Vi ste veće budale što sa takvim likovima pričate o ovim stvarima,klošari bez dana stažaBbake je napisao/la: ↑10 okt 2020, 19:23MrkiMedo je napisao/la: ↑10 okt 2020, 18:10Pogresno si me shvatio i onda namjerno govoris da sam ispljuvao i popisao sve sto ima veze s klubom. Nigdje veze.SudoHusika je napisao/la: ↑10 okt 2020, 16:27Ja brata, ispljuva i popiša sve što ima veze sa klubom, ljudi nisu ni stolicu još izmakli da sjednu zajedno.
Ubrzo bi se trebali znati više a ocjene većine su da je pozitivna priča u cilju stabilizacije kluba.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
UBIPITAR je napisao/la: ↑10 okt 2020, 19:47Vi ste veće budale što sa takvim likovima pričate o ovim stvarima,klošari bez dana stažaBbake je napisao/la: ↑10 okt 2020, 19:23MrkiMedo je napisao/la: ↑10 okt 2020, 18:10
Pogresno si me shvatio i onda namjerno govoris da sam ispljuvao i popisao sve sto ima veze s klubom. Nigdje veze.
Netreba baš ni tako, ljudi su se razočarali u više navrata, i normalno je da imaju zadršku.
Doduše danas je u 'trendu' prikloniti se nekom mišljenju o kojem nisi dovoljno razmislio i onako raspaliti na prvu.
Ma nabijem ih na spolovilo
MIGRANTI iz METROPOLE!
Hajte vas dvojica mislioca meni objasnite kakvo sam ja to misljenje iznio i sta sam ja lose o kome rekao.Bbake je napisao/la: ↑10 okt 2020, 19:51
Netreba baš ni tako, ljudi su se razočarali u više navrata, i normalno je da imaju zadršku.
Doduše danas je u 'trendu' prikloniti se nekom mišljenju o kojem nisi dovoljno razmislio i onako raspaliti na prvu.
A ti ubipitar mani me se, vrh dana ti je doci na forum i nekom napisati da je klosar.