Fejza, Luka, Beća, Siniša, neki malac iz juniora, Jamak, Duraković, Veseli, Salko, Zec, Luka...
I Erić za goste od pola. Da vidiš kako degažira kad protiv nas igra.

Edit. @Medo ništa, što se mene tiče sve ok. Samo pričamo.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Fejza, Luka, Beća, Siniša, neki malac iz juniora, Jamak, Duraković, Veseli, Salko, Zec, Luka...
Lobotomija prikrivena, kao onaj iz zavidovica, i ostala bagra potpuno isto. Vise smor citati budalastine..
Ako je krilo,onda je Kulašin
Mozda ipak skoro svi igraci u ovom periodu imaju klub, sta mislis o tome to je malo teze skontati
Pa upravo to, rijesio si se Zeca jednom, jer mislis da ces dobiti boljeg, imas transfer period, nikog ne dovedes zbog losih finansija, pogledas ponudu od slobodnih igraca, i vratis se na Zeca koji ako se zvijezde poklope mozda nesto moze ponuditi. Nije da nisi imao mogucnost da dovedes drugog igraca ranije.
Tristan10 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 09:36Pa upravo to, rijesio si se Zeca jednom, jer mislis da ces dobiti boljeg, imas transfer period, nikog ne dovedes zbog losih finansija, pogledas ponudu od slobodnih igraca, i vratis se na Zeca koji ako se zvijezde poklope mozda nesto moze ponuditi. Nije da nisi imao mogucnost da dovedes drugog igraca ranije.
Ok, ja razumijem tu logiku. Ima stvarno smisla. Bolje je jeftinog Zeca nego skupog Zeca, koji moze nesto ponuditi ako se stvari poklope. Ali sta ima prosjecni navijac od toga koliko Zec dobiva sad platu, naspram u ranijem periodu. On u sustini gleda istog Zec obadva puta. Isti argument se koristio za Stanica. A sjecam se dobro kako su se ranije ljudi pljuvali sto nisu htjeli da ponude vecu platu Stanicu. Tad je Stanic bio legenda, sto sad nije Stanic legenda?Bbake je napisao/la: ↑11 okt 2020, 09:50Tristan10 je napisao/la: ↑11 okt 2020, 09:36Pa upravo to, rijesio si se Zeca jednom, jer mislis da ces dobiti boljeg, imas transfer period, nikog ne dovedes zbog losih finansija, pogledas ponudu od slobodnih igraca, i vratis se na Zeca koji ako se zvijezde poklope mozda nesto moze ponuditi. Nije da nisi imao mogucnost da dovedes drugog igraca ranije.
Onaj Zec sa kojim se Željo razišao je koštao xx.xxx bruto mjesečno, što je bilo puno u odnosu na doprinos. Za te pare si mogao dovesti sličan kalibar igrača koji je opet tražio isto ili čak i više, što je neprihvatljivo. Ayaji koji je fudbalski u nekoj ravni sa Zecom, par nijansi bolji, ne bi košta toliko, dapače, ali iz nefudbalskih okolnosti u dva navrata nisi uspio da ga završiš. Ili recimo Fanimo koji bi u konačnici koštao više i tu smo se 'iskipali' da se tako izrazim, a dobili bi igrača koji pravi razliku ali nismo uspjeli jer nije poštovan dogovor, tj ucjena pet do dvanaest. To takođe nije prihvatljivo.
Ovaj Zec danas koji ima slobodne papire mimo prelaznog koji je završen, košta xxxx i to je prihvatljivo računajući da može dobaciti do nekog solidnog učinka. Tipa tri četiri gola koja sada nemamo a fale nam od strane drugih igrača na njegovoj poziciji. Da li će igrati, hoće li opravdati povjerenje, ne znam. Taman da 'natjera' druge na ozbiljniji pristup, isplati se. Ako me razumiješ.