Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Chapman1886
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Chapman1886 » 11 okt 2020, 11:58

japa je napisao/la:
11 okt 2020, 11:48
Ma ako imas u CVu pobjedu nad Rafom jos u finalu RG to je dostignuce koje ti moze biti neoborivi argument kada se bude vagalo ko je goat. Pobjediti Nadala na Satrieu u finalu RG je najtezi moguci izazov ne samo u tenisu nego vjerovatno u ciejlom sportu to ti ej ko pobjediti Jordana u finalu NBA, mozda i teze.
:salut:

duel za goat titulu dva najbolja tenisera danas,biće ovo uživanje za gledanje
https://****.com - [url=https://****.com/girl/monika-reed-125.html]Monika Reed[/url] [url=https://****.com/girl/baby-riley-56.html]Baby Riley[/url] [url=https://****.com/girl/miso-lexii-27.html]Miso Lexii[/url] [url=https://****.com/girl/melissa-109.html]Melissa[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-vip-93.html]Ali Cruz VIP[/url] - No Selfie - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com] Hidden Dating Profile [/url]

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 okt 2020, 12:04

Duel drugog i treceg najveceg u historiji....jbg kad macke nema misevi kolo vode hehe
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 11 okt 2020, 12:12

Niko nije kriv mački što su je miševi pojeli otkako su se pojavili.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 okt 2020, 12:13

Jesu ,posebno ovaj drugi mis od 2012 godine konstantno jede haha :D

Helem ko danas izgubi mislim da je i zavrsio karijeru..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 11 okt 2020, 12:15

16 Novak

13 Rafa

5 Federer

Omjer na GS turnirima od 2010 pa na ovamo..
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 11 okt 2020, 12:21

Romagnoli13 je napisao/la:
11 okt 2020, 12:15
16 Novak

13 Rafa

5 Federer

Zadnji put je br.1 bio 2009e godine, pametnom je to dosta a ova tvoja statistika samo potvrdjuje zasto je to tako i zasto je zadnjih 12 sezona br.3 a i to za dlaku ispred Murraya u tom periodu.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 11 okt 2020, 12:30

delinjo je napisao/la:
11 okt 2020, 12:04
Duel drugog i treceg najveceg u historiji....jbg kad macke nema misevi kolo vode hehe
Macka crkla ima 10 godina haman :mrgreen:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 11 okt 2020, 12:30

slika

Po mom misljenju, danas ce dobiti izdrzljiviji teniser, onaj ko bude manje grijesio u 9+ poenima, jer su obojica strasni defanzivci i ocekujem dosta dugih razmjena.

Ono sto zelim vidjeti od Rafe je taj mocni forehand, pogotovo inside-out. Protiv Sinnera je imao dosta problema kada je probao "lomiti" bekend stranu, protiv Novaka mora imati raznovrsniju selekciju udaraca i tjerati ga da razmislja prilikom svakog udarca.

Sto se tice fizicke spreme, mislim da je spremniji od Novaka, koji je pokazivao ozbiljne fizicke padove dosad, doduse ima problem sa tom laksom povredom.

Za Novaka je kljucno da uzme prvi set. Mislim da ako krene sa zaostatkom, da nece moci fizicki da parira Nadalu, i iako je mentalna gromada, ipak je to preveliki hendikep protiv Rafe u Parizu.

Objektivno, ide ovo u 5 setova.

Subjektivno: DOMINACIJA U 4!

Cujemo se nakon pobjede, bodi ostani smiren i vjeruj u sampiona :kafa: !
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 11 okt 2020, 12:38

Romagnoli13 je napisao/la:
11 okt 2020, 12:15
16 Novak

13 Rafa

5 Federer

AO 2010 - polufinale Tsonga, finale Murray
WB 2012 - Djokovic, Murray
AO 2017 - Wawrinka, Nadal
WB 2017 - Berdych, Cilic
AO 2018 - Chung, Cilic

Od tih pet, samo na dva je igrao s Rafom ili Djokovicem. Dva puta uzeo protiv mrtvog Cilica.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 11 okt 2020, 12:42

Nail for Real je napisao/la:
11 okt 2020, 12:30
slika

Po mom misljenju, danas ce dobiti izdrzljiviji teniser, onaj ko bude manje grijesio u 9+ poenima, jer su obojica strasni defanzivci i ocekujem dosta dugih razmjena.

Ono sto zelim vidjeti od Rafe je taj mocni forehand, pogotovo inside-out. Protiv Sinnera je imao dosta problema kada je probao "lomiti" bekend stranu, protiv Novaka mora imati raznovrsniju selekciju udaraca i tjerati ga da razmislja prilikom svakog udarca.

Sto se tice fizicke spreme, mislim da je spremniji od Novaka, koji je pokazivao ozbiljne fizicke padove dosad, doduse ima problem sa tom laksom povredom.

Za Novaka je kljucno da uzme prvi set. Mislim da ako krene sa zaostatkom, da nece moci fizicki da parira Nadalu, i iako je mentalna gromada, ipak je to preveliki hendikep protiv Rafe u Parizu.

Objektivno, ide ovo u 5 setova.

Subjektivno: DOMINACIJA U 4!

Cujemo se nakon pobjede, bodi ostani smiren i vjeruj u sampiona :kafa: !
AO 2019: i jedan i drugi gazili do finala, Tsitsi rafin protivnik u 1/2, Nolin turnir, nolo razvalio
RG 2020: i jedan i drugi gazili do finala, Tsitsi nolin protivnik u 1/2, Rafin turnir, ?

Malo da ti jos dignem nadu :kafa:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 11 okt 2020, 12:45

BosniaBoston je napisao/la:
11 okt 2020, 12:42

AO 2019: i jedan i drugi gazili do finala, Tsitsi rafin protivnik u 1/2, Nolin turnir, nolo razvalio
RG 2020: i jedan i drugi gazili do finala, Tsitsi nolin protivnik u 1/2, Rafin turnir, ?

Malo da ti jos dignem nadu :kafa:
Ne treba meni to, vjerujem ja u mog sampiona, svaki turnir je prica za sebe :beba: .

Bice ovdje nevjerovatno tesko za Rafu, ali djelovao mi je tako smireno na pres konferenciji, tako fokusirano, da nemam brige za danas!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 11 okt 2020, 12:47

Za ovaj mec se moze komotno reci da je jedan od najvaznijih u Noletovoj karijeri. Ako pobijedi, a s obzirom na to da svakako rusi sve moguce rekorde, otvara mu se put za status najveceg ikada. Pobjeda na RG protiv Nadala bi bila ogroman korak ka tome.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 11 okt 2020, 12:49

Paznja za Novakove navijace: pricate o njemu kao da ce biti na ovom nivou jos nekoliko godina. Meni ne djeluje tako ;) . Vec je on u Australiji bio na konopcima protiv Thiema, a svako malo ima neke povrede koje ga muce. Te price da on nema puno izgubiti u ovom finalu nisu bas realne ;) .

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 11 okt 2020, 12:49

Ja msm ako Novak pobjedi da ce Rogerovi GS ostati nedostizni,pogotovo jer ce najveci uzeti W iduce sezone :njanjanja:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 okt 2020, 12:50

11 okt 2020, 12:49
Paznja za Novakove navijace: pricate o njemu kao da ce biti na ovom nivou jos nekoliko godina. Meni ne djeluje tako ;) . Vec je on u Australiji bio na konopcima protiv Thiema, a svako malo ima neke povrede koje ga muce. Te price da on nema puno izgubiti u ovom finalu nisu bas realne ;) .
Joj zamisli popusi i Rafko i Lejkersi...pa tebi dan zalosti :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 11 okt 2020, 12:52

delinjo je napisao/la:
11 okt 2020, 12:50
11 okt 2020, 12:49
Joj zamisli popusi i Rafko i Lejkersi...pa tebi dan zalosti :mrgreen:
Rafa moze da izgubi, tijesan ce mec biti svakako i Novak moze biti monstruozan, ali Lakersi zavrsavaju posao u 6, na zalost neza i ostalih dusebriznika :mrgreen: . LeBron ne prosipa 3-1 :mrgreen: .

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 11 okt 2020, 12:55

Obojica imaju puno toga za izgubiti, Nole porazom gubi kontakt po broju GS titula. Ogromna je razlika 3 GS titule, Thiem, Tsitsipas, Medvedev, Zverev, Sinner su sve bliže i bliže. Ova trojka jest kvalitetnija ali su ovi, ipak, mlađi. A Rafa gubi u svojoj kući od najvećeg rivala, na turniru na kojem je nepobjediv.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 11 okt 2020, 12:59

Nadal samo da uzme 1 i 2 set, Nole ce poceti da glumi možda cak i da preda finale sasvim realno za ocekivati to od njega.

Ne mogu prežaliti povredu Nadala u finalu AO protiv Wawrinike i klasik sa Federerom u 5x setova na AO gdje je mogli ici sve u kontra smjeru.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 11 okt 2020, 13:04

Pa ti nabrojani osim Thiema jos uvijek nisu ni blizu o cemu pricamo? Znaci nisu jos uvijek uspjeli da ih ugroze u trci za br.1 cak i tada kad ih skinu i kada neko treci bude br.1 teniser na kraju godine i tada ce Novak i Rafa biti konkurentni i uzimati GS titule. Dakle i kada ih sustignu ovi mladji a jos nisu ni blizu (podsjeticu te da Djokovic igra sezonu bez poraza a jedini teniser koji ima teoretsku sansu koja je samo teoretska da bude br.1 je Nadal, dje su ti mladi blizu?) ovi ce uzimati GSova. 3 GSa nisu nista nedostizno. Djokovic ima sigurno jos par sezona, ove price o povredama o kojima prica Nail su smijesne jer je zadnja bila ona ozlijeda lakta prije par godina ovo sve ostalo je sitnica. Moje misljenje je da ce prije Nadal posustati mada i njemu vidim jos minimalno dviej sezone dje je konkurentan za GSove a Djokovicu bar jednu vise.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 11 okt 2020, 13:07

Djokovic osim Australije najvece sanse u narednim godinama ima na Wimbledonu, ja stvarno ne vidim nikoga ko ga moze ugroziti i tamo vidim jos 1-2 titule do kraja karijere za njega, ovi mladi sto ih najavljujes su ocajni na travi, opasni su samo na betonu i da nema Rafe rekao bi i sljaci.

Inace interesatno je to za ovu novu generaciju tenisara, gotovo svakom je trava najslabija podloga i nisu ni blizu igrama na betonu.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []