to bi nam bilo najveće pojačanjeInterista di cuore je napisao/la: jooooooj ako odeeeee

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
to bi nam bilo najveće pojačanjeInterista di cuore je napisao/la: jooooooj ako odeeeee
1) Rafa je takav trener-ofanzivna igra na posjed lopte- znaci nije ga trebao ni dovodit ako nece takvu igruMaGiCa je napisao/la:Benitez je nacinio 2 "smrtna greha" u Interu:
1) igrao je ofanzivan fudbal na posed lopte, sa ekipom koja nije sposobna za to.
2) krivicu za lose stanje u ekipi je prebacio na Morattija.
Zbog toga ce biti smenjen. Kandidat za upraznjeno mesto:
1) Leonardo - ucenik Tele Santane (otac joga bonito fudbala), nema takticko znanje (poducili ga Ferguson i Mourinho prosle sezone), gaji ofanzivni fudbal = izuzetno lose resenje
2) Zenga - pratio sam ga dok je bio u Zvezdi i Palermu i nije nista posebno kao trener. Losa takticka sprema igraca i vidljiv nedostatak plana B = lose resenje
3) Spalletti - ovaj covek me odusevljava. Zasto? Pa covek je sa raspalom Romom napravio extra gaf: uveo formaciju bez napadaca (Roma je igrala 4-6-0 ili u najbolju ruku 4-5-1-0 sa Tottijem na mestu tog imaginarnog napadaca) koju je kasnije Ferguson usavrsio (sa Rooneyem kao spicem). Roma je tad imala extra rezultate i igrala odlican fudbal. Spalletti je definitivno najveci inovator u fudbalu u ovom veku, ali igra ofanzivni fudbal i pitanje je sta ce se tu izroditi = resenje dobro, ali jako neizvesno
4) Capello - svi znamo ko je Capello i kakav je njegov stil igre. Uveo bi red i rezultati bi dosli. Pitanje je da li ce ga pustiti Englezi? = dobro resenje
1) Slazem se.neroazzurni je napisao/la:1) Rafa je takav trener-ofanzivna igra na posjed lopte- znaci nije ga trebao ni dovodit ako nece takvu igruMaGiCa je napisao/la:Benitez je nacinio 2 "smrtna greha" u Interu:
1) igrao je ofanzivan fudbal na posed lopte, sa ekipom koja nije sposobna za to.
2) krivicu za lose stanje u ekipi je prebacio na Morattija.
Zbog toga ce biti smenjen. Kandidat za upraznjeno mesto:
1) Leonardo - ucenik Tele Santane (otac joga bonito fudbala), nema takticko znanje (poducili ga Ferguson i Mourinho prosle sezone), gaji ofanzivni fudbal = izuzetno lose resenje
2) Zenga - pratio sam ga dok je bio u Zvezdi i Palermu i nije nista posebno kao trener. Losa takticka sprema igraca i vidljiv nedostatak plana B = lose resenje
3) Spalletti - ovaj covek me odusevljava. Zasto? Pa covek je sa raspalom Romom napravio extra gaf: uveo formaciju bez napadaca (Roma je igrala 4-6-0 ili u najbolju ruku 4-5-1-0 sa Tottijem na mestu tog imaginarnog napadaca) koju je kasnije Ferguson usavrsio (sa Rooneyem kao spicem). Roma je tad imala extra rezultate i igrala odlican fudbal. Spalletti je definitivno najveci inovator u fudbalu u ovom veku, ali igra ofanzivni fudbal i pitanje je sta ce se tu izroditi = resenje dobro, ali jako neizvesno
4) Capello - svi znamo ko je Capello i kakav je njegov stil igre. Uveo bi red i rezultati bi dosli. Pitanje je da li ce ga pustiti Englezi? = dobro resenje
2) nije on direktno prebacio krivicu na njega nego se covjek jednostavno brani od napada novinara navijaca pa i samog predsjednika cinjenicom da mu nisu nikog doveli a trazio je neke(Jose je dobio sve igrace koje je zelio)- tako da to i nisu smrtni grijesi
Rafa Benitez je doktor fudbala za bar 3/4 gore navedenih trenera, tako da bi bilo pogubno u ovoj fazi sezone mijenjati ga a pogotovo ne s ovim gore navedenim...
Nažalost, vraćamo se starom sistemu. Očekujem još jednu promjenu trenera na kraju sezoneneroazzurni je napisao/la:Rafa Benitez je doktor fudbala za bar 3/4 gore navedenih trenera, tako da bi bilo pogubno u ovoj fazi sezone mijenjati ga a pogotovo ne s ovim gore navedenim...
najjaci su mi ovi navijaci rome ono da on ostane da bi oni sta osvojili, a izgleda da zaboravljaju da mora jos pola lige da igra kao mi da bi vi nesto osvojili...Admir_Sa je napisao/la:ostavite rumenka kumim vas!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.