Pa nije u tom poanta, nego da 15 miljona eura ziher nisu male pareSaurman je napisao/la:
Za koliko mislis da se moze kupiti zadnji vezni ? za šaku dolara mozda...pod hitno dva štopera,bek i zadnji vezni...Diega Armanda na posudbu Buytena i Demichelisa u gulag, Gertrudu frknuti vukovima Otll WTF
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- anton 1983
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo procitah jedan statisticki podatak iz vecerasnje utakmice u kojem stoji da je od 9 upucenih udaraca svih 9 islo u okvir gola.
Malo me zabrinjava ova preciznost.
Malo me zabrinjava ova preciznost.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Drago mi je zbog pobjede, igra u napadu je bila poprilicno dobra kada se uzme izostanak Svajnija, ali u odbrani je tuga brate mili.
Sto se tice Gomeza svaka cast na ona tri gola i asistenciji, ali idalje sam misljenja da nama bolji igrac u napadu od njega treba, neko ko zna uzeti loptu i malo promjesati odbranu, a ne sve na gotovo cekati od Mullera, Riberya i ostalih ili eventualno onakav kiks golmana. Jeste predobro hattrick dati i ponavljam svaka cast na tome, ali ja ga ne smatram dovoljno dobrim napadacem za Bayern, znam da ce neki reci dao toliko i toliko golova i bla bla bla, ali sve su to golovi na gotovo koju bi i vecina nas forumasa dala da izadje na teren, naravno ima par solidnih, ali ja se ne sjecam njegovog solo prodora u kojem on 2 ili 3 igraca izbaci i da go, mada ne kazem da nije bilo. U biti znam da ce se na mene mnogi ovdje da okome al hajd', forum i jeste za iznosenje misljenja i iznosenje protuargumenata tome misljenju
, mada moje mozda i nije objektivno jer od kada je dosao u Bayern meni je Gomez antipatican, jer sam ga uvijek smatrao definicijom uzalud bacenih para.
Sto se tice Gomeza svaka cast na ona tri gola i asistenciji, ali idalje sam misljenja da nama bolji igrac u napadu od njega treba, neko ko zna uzeti loptu i malo promjesati odbranu, a ne sve na gotovo cekati od Mullera, Riberya i ostalih ili eventualno onakav kiks golmana. Jeste predobro hattrick dati i ponavljam svaka cast na tome, ali ja ga ne smatram dovoljno dobrim napadacem za Bayern, znam da ce neki reci dao toliko i toliko golova i bla bla bla, ali sve su to golovi na gotovo koju bi i vecina nas forumasa dala da izadje na teren, naravno ima par solidnih, ali ja se ne sjecam njegovog solo prodora u kojem on 2 ili 3 igraca izbaci i da go, mada ne kazem da nije bilo. U biti znam da ce se na mene mnogi ovdje da okome al hajd', forum i jeste za iznosenje misljenja i iznosenje protuargumenata tome misljenju
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Pet komada zvuci mnogo, ali budimo realni. Cetiri smijesne greske Svaba u odbrani, cetiri gola. Jedino Riberyjev gol nije rezultat neke kardinalne greske Stuttgartove odbrane.
Zadovoljan se mora biti, jer je bilo utakmica kada ni poklone nismo koristili, pa smo se cupali za kosu i hebali majku Gomezu i onima koji ga dovedese.
Sad samo hebemo majku nasoj odrani. A kad i to prestanemo, prvaci smo Evrope.
Zadovoljan se mora biti, jer je bilo utakmica kada ni poklone nismo koristili, pa smo se cupali za kosu i hebali majku Gomezu i onima koji ga dovedese.
Sad samo hebemo majku nasoj odrani. A kad i to prestanemo, prvaci smo Evrope.
Naravno da je tako. Od kolike je važnosti Švajni ne treba ponavljati. Samo što to dođe više do izražaja kada van Bommel nema svoj dan (takvi nisu rijetki).totem je napisao/la: I da, Riberija su saigrači uglavnom ispraćali pogledom, ovdje mislim na centralne vezne, oni u špicu su ulijetali koliko su mogli ( Gomez i Miler ). Otl i van Bomel ne mogu pratiti Riberija, možda će L. Gustavo to biti u stanju, Švajni i Kros to mogu.
Potpuno prepušten sam sebi i nije mogao više pružiti i u nedostatku saradnje saigrača često zna izgubiti loptu ili se upuštati u nekakve prodore, koji mahom završavaju neuspjehom.
Ribery da bi bio pravi i da se od njega izvuče maksimum, mora imati pored sebe raspoložene igrače, a ne da sam zuja okolo i pokušava naći Gomeza ili Mullera. Večeras je sreća bila na Gomezovoj strani i zahvaljujući Mullerovoj snalažljivosti i njuhu za gol, nismo došli u opasnost.
Povratkom Robbena i Ribi će dobivati više šanse da dođe do izražaja (i protiv jačih ekipa/odbrana, a ne samo kada se protivnik otvori).
Nisam zadovoljan utakmicom (odbrana brine u vražiju mater) ali u ovom trenutku je rezultat najvažniji.
Ne znam šta bi bilo da realizacija nije bila ovako učinkovita (
Vom Jäger zum Gejagten
- bayern4ever
- Kontakt:
Ti ocito ocekujes novog Elbera , brate to neces jos docekati.( kada bi se doveo Dzeko , iako ni on nije brz kao ni Gomez , daje gotovo golove na isti fazon , ali siguran sam da za njega nebi takvo nesto pricao)guber90 je napisao/la:Sto se tice Gomeza svaka cast na ona tri gola i asistenciji, ali idalje sam misljenja da nama bolji igrac u napadu od njega treba, neko ko zna uzeti loptu i malo promjesati odbranu,
Broje se golovi a ne prodori.guber90 je napisao/la:ali ja se ne sjecam njegovog solo prodora u kojem on 2 ili 3 igraca izbaci i da go, mada ne kazem da nije bilo.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- anton 1983
- Kontakt:
Gomez nije brz?
Jel vi uopšte kužite kakav je Gomez tip igrača/napadača?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
De ba ti pogledaj koju utakmicu Dzeke pa da onda diskutujemo, Dzeko nije jednom znao pokupiti loptu van 16 metara i promjesati odbranu, te onda zabiti go, a Gomez to nije uspio ni protiv onakvog Stutgarta kakav je danas bio, a to je vala nikad gori.bayern4ever je napisao/la:Ti ocito ocekujes novog Elbera , brate to neces jos docekati.( kada bi se doveo Dzeko , iako ni on nije brz kao ni Gomez , daje gotovo golove na isti fazon , ali siguran sam da za njega nebi takvo nesto pricao)guber90 je napisao/la:Sto se tice Gomeza svaka cast na ona tri gola i asistenciji, ali idalje sam misljenja da nama bolji igrac u napadu od njega treba, neko ko zna uzeti loptu i malo promjesati odbranu,
guber90 je napisao/la:ali ja se ne sjecam njegovog solo prodora u kojem on 2 ili 3 igraca izbaci i da go, mada ne kazem da nije bilo.
Jest broje se golovi, a sta kada dodje u situaciju da mora nesto sam napraviti, a ne napravi, jel ces onda reci nema veze haj ko ga hebe ili joj Gomeza ovce sto nije iso na prodor. Lahko je brojati golove protiv ovakvih ekipa, ali sta kada ti dodju ManU, Inter i jace odbrane sta ces onda, kada ti dodju golmani koji ne hvataju loptu ka vruc krompir sta onda? Nista, jelde, govoriti dobra je Gomez, nije on kriv sto ne zna sam povuci loptu i uci u 16 metara?Broje se golovi a ne prodori.
EDIT: Neke igrace ne ocekujem da se ikada u fudbalu ponove, a jedan je od njih i Elber, jednom se rodio i nece opet, moze neko slican biti, ali tesko ce njega nadmasiti, nekako mi je predrag igrac
Nadji recenicu, ma ne recenicu, nego samo rijec gdje sam ja spomenuo Gomezovu brzinu, ja sam spomenuo njegovu prodornost, koja je katastrofa, barem koliko sam ja upratio, mozda utakmice koje ja nisam gledao je on porazbijao odbrane, a nije da sam propustio previse utakmica Bayernaanton 1983 je napisao/la:Gomez nije brz?![]()
Zadnja izmjena: guber90, dana/u 19 dec 2010, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Dodao sam anketu. Da vidimo misljenja. 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
E ja se baš sjećam jednog . Iz prošle sezone , možda i najvažniji u cijeloj sezoni . Negdje oko 90. minute protiv Manchestera na Allianz Areniguber90 je napisao/la:ali ja se ne sjecam njegovog solo prodora u kojem on 2 ili 3 igraca izbaci i da go, mada ne kazem da nije bilo.
Znaci da ocekujemo jedan po sezoni, dovoljno od njegabavarian_bk je napisao/la:E ja se baš sjećam jednog . Iz prošle sezone , možda i najvažniji u cijeloj sezoni . Negdje oko 90. minute protiv Manchestera na Allianz Areniguber90 je napisao/la:ali ja se ne sjecam njegovog solo prodora u kojem on 2 ili 3 igraca izbaci i da go, mada ne kazem da nije bilo.
EDIT: Niste jos bas brutalni, svi mi se fino obracate, sta vam je, izgleda da ste pospani
Guber...
Pogledaj tekmu u kojoj je Gomez dao 3 gola,nesjecam se tacno protiv koga al je ove sezone i pogledaj kakav mu je drugi gol,ne kazem da je on majstor za driblanje i prodore ali zna on to raditi....ja mislim da je utakmica protiv Hannovera al nisam siguran...
Pogledaj tekmu u kojoj je Gomez dao 3 gola,nesjecam se tacno protiv koga al je ove sezone i pogledaj kakav mu je drugi gol,ne kazem da je on majstor za driblanje i prodore ali zna on to raditi....ja mislim da je utakmica protiv Hannovera al nisam siguran...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Gomez ima brzinu, ali tek nakon nekoliko pretrcanih metara. Ubrzanje mu je kriticno. Takodjer mu je velika mana tehnika. Ne snalazi se bas na najbolji nacin sa loptom, ali dobro je i ovo sto zna.
Sto se tice ankete, definitivno prva opcija.
Sto se tice ankete, definitivno prva opcija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anton 1983
- Kontakt:
A ma pardon za brzinu, možda sam nešto predvidio....guber90 je napisao/la: Nadji recenicu, ma ne recenicu, nego samo rijec gdje sam ja spomenuo Gomezovu brzinu, ja sam spomenuo njegovu prodornost, koja je katastrofa, barem koliko sam ja upratio, mozda utakmice koje ja nisam gledao je on porazbijao odbrane, a nije da sam propustio previse utakmica Bayerna.
A majke ti mile, kakve Džeko ima veze sa prodornošću
Gomez je TRPAČ samo takav, jedan od najboljih na svijetu. To je takva vrsta napadača, nije ŠPEKtakularan no ako ćeš na njega igrati on garantira golove makar oni bili sa pola metra. Takav je bio Toni, takav je Inzaghi i još njih miljon...I kod svih tih njegovih golova treba se itekako snači i treba uvijek stajati na pravom mjestu. Vjeruj mi kad ti kažem da onaj njegov prvi gol danas nebi dalo puno igrača na ovom svijetu, pogotovo ne sa lijevom nogom. On kod svojih golova nema baš vremena za razmišljanje i mora u stotinki odlučivati, a to isto tako treba znati, kao što treba znati dribljati, pucati izvana itd...
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Meni dosta i taj jedan ako je vazan ko onaj iz prosleguber90 je napisao/la:Znaci da ocekujemo jedan po sezoni, dovoljno od njegabavarian_bk je napisao/la:E ja se baš sjećam jednog . Iz prošle sezone , možda i najvažniji u cijeloj sezoni . Negdje oko 90. minute protiv Manchestera na Allianz Areniguber90 je napisao/la:ali ja se ne sjecam njegovog solo prodora u kojem on 2 ili 3 igraca izbaci i da go, mada ne kazem da nije bilo..
EDIT: Niste jos bas brutalni, svi mi se fino obracate, sta vam je, izgleda da ste pospani.
Ne kazem ja da ne zna, ali kazem je da je problem kada to napadac ne koristi, ne znam koji je razlog, jah mu je mrsko (crnogorski genivan gall je napisao/la:Guber...
Svjestan sam da je napadacu bitan vezni red i da bez toga ne moze, ali nekada valjda i on treba da sam povuce, jer ne igra u Barci da ce svaku utakmicu vako pred golom Xavi, Messi i kompanija da mu dovuku par lopti, igra u Bayernu koji ima drugaciji stil igre i misljenja sam da mora da se prilagodi tom stilu ili da mjenja klub.
EDIT: Istina je sto neko rece gore, Gomez brz jeste, ali ima slabo ubrzanje, to se moglo vidjeti danas kod 1. gola, prvih par metara ide sporo, a onda sam mislio da ce zajedno sa golmanom u go da udje kako "zabrza"
Moje mišljene je u potpisu.ribery je napisao/la:Dodao sam anketu. Da vidimo misljenja.
Inače sam "poznat" po aktuelnim potpisima, od kojih niti jedan nije daleko od istine, pa ti sad vidi.
Neko spomenu Gomezovu lijevu nogu, pa me nešto interesuje. Ima ovdje dosta njih koji svršavaju na njega, pa neka mi neko odgovori kakva je njegov "karton" postignutih golova (makar u BL).
Znači, na koji je način najviše zabijao (glavom, lijevom ili desnom nogom) ovo lijevom me posebno interesuje.
I naravno ako možete naći sa koje udaljenosti (peterac, 10 metara ili je bila koja frljoka izvan kaznenog prostora
Vom Jäger zum Gejagten
- anton 1983
- Kontakt:
Pa di ću to nač?geronimo je napisao/la:Moje mišljene je u potpisu.ribery je napisao/la:Dodao sam anketu. Da vidimo misljenja.![]()
Inače sam "poznat" po aktuelnim potpisima, od kojih niti jedan nije daleko od istine, pa ti sad vidi.![]()
Neko spomenu Gomezovu lijevu nogu, pa me nešto interesuje. Ima ovdje dosta njih koji svršavaju na njega, pa neka mi neko odgovori kakva je njegov "karton" postignutih golova (makar u BL).
Znači, na koji je način najviše zabijao (glavom, lijevom ili desnom nogom) ovo lijevom me posebno interesuje.
I naravno ako možete naći sa koje udaljenosti (peterac, 10 metara ili je bila koja frljoka izvan kaznenog prostora).
Ja na njega drkam i jako mi je drago kaj je uspio, no isto tako znam da ćemo mi dovesti Džeku...
- bayern4ever
- Kontakt:
Nema potrebe da vrijedjamo brata svog , iako se ne slazemo u misljenjima pojedinim,nem potrebe da se svadjamo ili sl.guber90 je napisao/la:Znaci da ocekujemo jedan po sezoni, dovoljno od njegabavarian_bk je napisao/la:E ja se baš sjećam jednog . Iz prošle sezone , možda i najvažniji u cijeloj sezoni . Negdje oko 90. minute protiv Manchestera na Allianz Areniguber90 je napisao/la:ali ja se ne sjecam njegovog solo prodora u kojem on 2 ili 3 igraca izbaci i da go, mada ne kazem da nije bilo..
EDIT: Niste jos bas brutalni, svi mi se fino obracate, sta vam je, izgleda da ste pospani.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.