BiH-Holandija/Poljska-BiH (11.10./14.10)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- grbavicka1921
- Kontakt:
Re: BiH-Holandija/Poljska-BiH (11.10./14.10)
Ljudi, sta mislite, jel' malo podloga Grbavice brza od Bilinog jer eno i moj Željo se satra na onoj podlozi skoro svaku utakmicu i meni se čini da se još uvijek nekako prilagođava terenu i dalje, a i mnogo je netačnih pasova bilo i u repki protiv Sj.Irske ili je slaba ili je prejaka lopta, nikako da se naštimaju?
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
- Kontakt:
Mozes li prevesti na neki jezik ovo?Pozitivanstav je napisao/la: ↑12 okt 2020, 07:47Kako god nemamo boljeg.
Lahko je tebi,nema te kritikovat.
Moze i engleski,njemacki,holandski,spanski,talijanski, ili neki ex-yugo?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Definitivno. Mislim da bi na bilinom dobili Irce. Koliko puta se samo Edin okliznuo i poslao los pas. On rijetko grijesi u tom segmentu.grbavicka1921 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 07:40Ljudi, sta mislite, jel' malo podloga Grbavice brza od Bilinog jer eno i moj Željo se satra na onoj podlozi skoro svaku utakmicu i meni se čini da se još uvijek nekako prilagođava terenu i dalje, a i mnogo je netačnih pasova bilo i u repki protiv Sj.Irske ili je slaba ili je prejaka lopta, nikako da se naštimaju?
4-IN-A-ROW
Tajna uspjeha Bilinog polja je teren natopljen agdom, da se uspori lopta.emir_ je napisao/la: ↑12 okt 2020, 08:31Definitivno. Mislim da bi na bilinom dobili Irce. Koliko puta se samo Edin okliznuo i poslao los pas. On rijetko grijesi u tom segmentu.grbavicka1921 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 07:40Ljudi, sta mislite, jel' malo podloga Grbavice brza od Bilinog jer eno i moj Željo se satra na onoj podlozi skoro svaku utakmicu i meni se čini da se još uvijek nekako prilagođava terenu i dalje, a i mnogo je netačnih pasova bilo i u repki protiv Sj.Irske ili je slaba ili je prejaka lopta, nikako da se naštimaju?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ono sinoć je po intenzitetu bilo između trening utakmice i prijateljske utakmice.
Tek kad je Džeko ušo Holanđani su ubacili u 2. od četiri brzine i stisli nas.
Tek kad je Džeko ušo Holanđani su ubacili u 2. od četiri brzine i stisli nas.
Isto su igrali i protiv mexica, steta sto ne gledas tekme pa ne mozes komentarisat sa razumjevanjem tematike
Holandije inace ne igra intenzitetom slabijih zemalja jer imaju ogroman individualni kvalitet...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Joj glupana, čuj između trening i prijateljske utakmice 

Ako sinošnju utakmicu budemo smatrali relevantnom i po njoj gradili optimizam, slijedi nam prizemljenje uprvoj ozbiljnoj utakmici.
Ono je bilo negledljivo, više borbe ima na pripremnim julskim utakmicama.
Ono je bilo negledljivo, više borbe ima na pripremnim julskim utakmicama.
- tutankamon1905
- Kontakt:
JonSnow je napisao/la: ↑12 okt 2020, 08:45Tajna uspjeha Bilinog polja je teren natopljen agdom, da se uspori lopta.emir_ je napisao/la: ↑12 okt 2020, 08:31Definitivno. Mislim da bi na bilinom dobili Irce. Koliko puta se samo Edin okliznuo i poslao los pas. On rijetko grijesi u tom segmentu.grbavicka1921 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 07:40Ljudi, sta mislite, jel' malo podloga Grbavice brza od Bilinog jer eno i moj Željo se satra na onoj podlozi skoro svaku utakmicu i meni se čini da se još uvijek nekako prilagođava terenu i dalje, a i mnogo je netačnih pasova bilo i u repki protiv Sj.Irske ili je slaba ili je prejaka lopta, nikako da se naštimaju?

- robertkosar
- Kontakt:
Ovi prosijaci sa sugavice ugledali da ima para od saveza za stadion da i gra repka pa sve zivo digli da se tekma igra u Sarajevu, nema ko nije lobirao savez iz smetljarskog kluba i pojedini politicari iz federacije . I ovi lopovi iz saveza podlegli pritiscima. Da smo igrali u Zenici pobjedili bi glatgrbavicka1921 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 07:40Ljudi, sta mislite, jel' malo podloga Grbavice brza od Bilinog jer eno i moj Željo se satra na onoj podlozi skoro svaku utakmicu i meni se čini da se još uvijek nekako prilagođava terenu i dalje, a i mnogo je netačnih pasova bilo i u repki protiv Sj.Irske ili je slaba ili je prejaka lopta, nikako da se naštimaju?

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Ajde prosvijetli me,napisi bolje u istom kontekstu?Denchi je napisao/la: ↑12 okt 2020, 08:15Mozes li prevesti na neki jezik ovo?Pozitivanstav je napisao/la: ↑12 okt 2020, 07:47Kako god nemamo boljeg.
![]()
![]()
Ti si apsolutna neznalica:D Negledljivo? Da repka dobro stoji takticki, dobro radi bez lopte, dobro je organizovana sa jasnom idejom u igri, i cak uspije zaprijetiti jacoj ekipi od Italije sa najboljom odbranom svijeta?
Nakon sto su pomrli psihicki ali fizicki nakon 2 sata drame sa minornom Sjev.Irskom?????????????
Kako ovo nije ozbiljna tekma? Ljudima trebala pobjeda vise nego nama...nama jest svejedno bilo, pogotovo opet kazem nakon ispadanja....vjerovatno cemo ispast iz ove grupe, ali ovima nije oni bi rado ostali i dobili grupu, itd. Trener novi trazi pobjedu...
Kakav amater

ne znam sta si napisao? PrevediPozitivanstav je napisao/la: ↑12 okt 2020, 09:15Ajde prosvijetli me,napisi bolje u istom kontekstu?Denchi je napisao/la: ↑12 okt 2020, 08:15Mozes li prevesti na neki jezik ovo?Pozitivanstav je napisao/la: ↑12 okt 2020, 07:47
Kako god nemamo boljeg.
![]()
![]()
Sta zelis reci?
Slijedi prizemlje u ozbiljnoj utakmici protiv prosjecne reprezentacije. U tome i jeste sva pointa moja sinoc, a to je da nismo nista novo vidili. Nije bruka i da smo izgubili 2-0 protiv Holandije, jer su individualno bolji od nas. Ali jeste problem da nismo imali konkretne akcije. Mi smo igrali i 0-1 protiv Spanije na strani sa Prosinecki, tad nije ni Pjanic igrao. Valjda je pointa da nesto pokusamo da stvorimo. Nasa najveca prednost sinoc je bila De Boer na klupi.
-
- Kontakt:
Pa zelim reci da nam je lahko iz tople sobe mudrovat,kritikovat i ponizavat,al ajmo bit realni druze i shvatit da nemamo boljih.Denchi je napisao/la: ↑12 okt 2020, 09:18ne znam sta si napisao? PrevediPozitivanstav je napisao/la: ↑12 okt 2020, 09:15Ajde prosvijetli me,napisi bolje u istom kontekstu?
Sta zelis reci?
Necu reci da Visca pruza dobre partije u reperezentaciji,ali brate pa nije jedini koji kaska vec duzi period.
Nije posteno da se momak razapinje.
Smiješna utakmica, od prve do zadnje minute. Ne možeš ništa ni vidjet, kad se igra sa 50% snage.Tristan10 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 09:23Slijedi prizemlje u ozbiljnoj utakmici protiv prosjecne reprezentacije. U tome i jeste sva pointa moja sinoc, a to je da nismo nista novo vidili. Nije bruka i da smo izgubili 2-0 protiv Holandije, jer su individualno bolji od nas. Ali jeste problem da nismo imali konkretne akcije. Mi smo igrali i 0-1 protiv Spanije na strani sa Prosinecki, tad nije ni Pjanic igrao. Valjda je pointa da nesto pokusamo da stvorimo. Nasa najveca prednost sinoc je bila De Boer na klupi.
Što je donekle i logično, s obzirom da se igraju 3 utakmice u 7 dana, puno igrača koji su plaćeni 50+ miliona.
-
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Lewa se povrijedio, nastup protiv nas upitan.
Zavisno koga izvedes i kakav plan bude i priprema tekmeTristan10 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 09:23Slijedi prizemlje u ozbiljnoj utakmici protiv prosjecne reprezentacije. U tome i jeste sva pointa moja sinoc, a to je da nismo nista novo vidili. Nije bruka i da smo izgubili 2-0 protiv Holandije, jer su individualno bolji od nas. Ali jeste problem da nismo imali konkretne akcije. Mi smo igrali i 0-1 protiv Spanije na strani sa Prosinecki, tad nije ni Pjanic igrao. Valjda je pointa da nesto pokusamo da stvorimo. Nasa najveca prednost sinoc je bila De Boer na klupi.
Generalno mi se lose nosimo sa ulogom favorita a bolje underdoga....vidjelo se ko ima oci, jbg od tog pocinje....
Stevie wonder cjeli zivot nije vidio dobru tekmu tako i ovde mnogi... Imali smo dobrih kontri, imali smo zicer sa Pjanketom, ali koliko je realno trazit da vidis akcije i napade protiv najbolje odbrane svijeta, a isti ili da budemo precizni pocinjes sa slabijim napadom nego protiv sj. irske, treba bit iskren a ne mali mutavac koji smatra da su svi isti protivnici.....
Nismo nikad dobili spaniju na strani, mislim da si se odao narkoticima i alkoholu pa te prenijelo, pogotovo jer ne vidis razliku izmedju poraza od drugog tima spanije i bod protiv najboljih 11 holandije...
I stvorili smo organizovano i planski kontre protiv top defanzivaca svjetskih, plan je funcionisao cjeli mec.....
Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2 i 32 gosta.