nemam nista protiv Stepha ali stvarno...izbrisi ovu sliku

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
nemam nista protiv Stepha ali stvarno...izbrisi ovu sliku
Sjeti se samo kako je nekoliko godina navijao protiv Brona i za GSW.BosniaBoston je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:40Navijas da GSW ispadne(pa makar u finalu zapada)? Prvu tekmu kad Steph zabije 8 trica zaboravit ces i Davisa i Brona i Vogela i Jeanie i Staples![]()
Klipersi bi slavili titulu,a mi bi tugovali i pricali kako su izdali Kobija..BuffonGigi je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:48E ovako, Kawhiljupci i Lebronljupci da priupitam nesto, s obzirom da sam ja navijac fransize a ne igraca. Sta mislite kako bi prosli Klipersi s Lebronom umjesto Kawhija u PO ove godine, i Lakersi s Kawhijem umjesto Lebrona u ekipi?
Sta ce biti dogodine pitanje je , Brooklyn moze super paket imati za trade , GSW moze ako neko Wiginsa zeli uzeti ? , LAC ce svim silama opet htjeti sastaviti neku ekipu , cak se spominje i trade George (ako Kahwi aminuje) , Denver ako se Murry nastavi razvijati opasan ...
Pa nek zahvali Jordanu,on je bio mozda i prvi koji je počeo furat spiku igrač prije tima.Cijeli marketing mu bio zasnovan na tome.Straightforward je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:04Kenny Smith je to sve najbolje opisao u jednoj od mnogobrojnih emisija NBA Open Court.
Na pitanje fanova šta današnjem NBA-u nedostaje a u čemu je današnji NBA dobar.
( I think to me what they are missing is TEAM play. When I grew up it was important to have a Knick jersey more then a Clyde Frazier jersey. Now, I think it's more important to have a player instead of the team. You grew up with teams, and I don't think you grew up with teams anymore ).
Ko je 'shvatio', 'skontat' će'.SiamoNoi je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:52Pa nek zahvali Jordanu,on je bio mozda i prvi koji je počeo furat spiku igrač prije tima.Cijeli marketing mu bio zasnovan na tome.Straightforward je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:04Kenny Smith je to sve najbolje opisao u jednoj od mnogobrojnih emisija NBA Open Court.
( I think to me what they are missing is TEAM play. When I grew up it was important to have a Knick jersey more then a Clyde Frazier jersey. Now, I think it's more important to have a player instead of the team. You grew up with teams, and I don't think you grew up with teams anymore ).
Nema vise igraca poput Kobija koji ce igrati 20 godina za istu ekipu, samo su titule vazneClutch je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:47Nešto razmišljam, ovi stariji Lakers fanovi bi to mogli znati jer su doživjeli oboje, ali nekako imam dojam da nije isti osjećaj preko noći postati šampion kao u ovom slučaju sa Jamesom te dovođenjem Davisa, u poređenju sa organskim i višegodišnjim razvojem rostera, te svojim "homegrown" zvijezdama?
Ili je totalno nebitno?![]()
Bitno je. Ovu titulu sam ispratio kao da je Denver uzeo. Mislim drago mi je, al' nije ko prethodne definitivno.Clutch je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:47Nešto razmišljam, ovi stariji Lakers fanovi bi to mogli znati jer su doživjeli oboje, ali nekako imam dojam da nije isti osjećaj preko noći postati šampion kao u ovom slučaju sa Jamesom te dovođenjem Davisa, u poređenju sa organskim i višegodišnjim razvojem rostera, te svojim "homegrown" zvijezdama?
Ili je totalno nebitno?![]()
S obzirom da je nedostatak liderstva bio jedna od glavnih manjkavosti Clippersa, bili bi nemjerljivo kvalitetniji kada je to u pitanju. Ne treba zanemariti činjenicu da se ovaj roster Lakersa okupio ove sezone, i za njihov "instant" uspjeh ogroman faktor je Jamesovo liderstvo, što je pomenuo i Vogel jutros na pressu.BuffonGigi je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:48E ovako, Kawhiljupci i Lebronljupci da priupitam nesto, s obzirom da sam ja navijac fransize a ne igraca. Sta mislite kako bi prosli Klipersi s Lebronom umjesto Kawhija u PO ove godine, i Lakersi s Kawhijem umjesto Lebrona u ekipi?
Doslovno se nema šta skontat.Place se o nekakvim romantičnim vremenima,a istina je da ne postoje takva.Ovi "romantičari" u doba Jordana su pak plakali za onima prije njega.Ovi za 20 godina će plakat za ovima danas itd.Tvoji roditelji plaću za prošlim vremenima,ti ćeš uskoro plakat za onim vremenima koje su oni proklinjali.Vrtnja u krug.Straightforward je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:54Ko je 'shvatio', 'skontat' će'.SiamoNoi je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:52Pa nek zahvali Jordanu,on je bio mozda i prvi koji je počeo furat spiku igrač prije tima.Cijeli marketing mu bio zasnovan na tome.Straightforward je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:04Kenny Smith je to sve najbolje opisao u jednoj od mnogobrojnih emisija NBA Open Court.
Kontaktiraj izvjesnog Fikreta Hodzica zbog poteskoca s disanjem, vjerujem da ima neke opreme koja bi ti bila od pomociBosniaBoston je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:40Navijas da GSW ispadne(pa makar u finalu zapada)? Prvu tekmu kad Steph zabije 8 trica zaboravit ces i Davisa i Brona i Vogela i Jeanie i Staples![]()
A sta vama dvojici ovo znaci osim cistog podje.bavanja ili cete se praviti budale?? Mislimo li na isti Zapad koji se godinama pominjao i "klao" medjusobno, dok je James imao fakticki lagan put do finala na Istoku? Ocigledno ne mislimo!Clutch je napisao/la: ↑12 okt 2020, 12:46bombaysaphire je napisao/la: ↑12 okt 2020, 12:45Mada prije svega , treba otići na zapad i tamo osvojiti prsten. Pa tek onda ostalo ....![]()
![]()
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑12 okt 2020, 14:09A sta vama dvojici ovo znaci osim cistog podje.bavanja ili cete se praviti budale?? Mislimo li na isti Zapad koji se godinama pominjao i "klao" medjusobno, dok je James imao fakticki lagan put do finala na Istoku? Ocigledno ne mislimo!Clutch je napisao/la: ↑12 okt 2020, 12:46bombaysaphire je napisao/la: ↑12 okt 2020, 12:45Mada prije svega , treba otići na zapad i tamo osvojiti prsten. Pa tek onda ostalo ....![]()
![]()
Vi govorite o Zapadu gdje su pored LAC, glavni kandidati DEN(fakticki tek 2.PO nastup u ovom sastavu) i cirkusantski HOU.To je Zapad koji je upravo prosao James.
3 ekipe koje su "nosile" taj strasni Zapad, na koji ja mislim, zadnjih 10 godina fakticki su bile non faktor ove godine.To su OKC, GSW i SAS.Na te 3 ekipe si imao Hardena u HOU, uvijek solidnu UTA, POR...Prema tome, prica vam je bzv uz sve postovanje Jamesu.
Ovo je samo biznis i šou. Meni je bitno da Željo uzme trofeje i zbog toga se jedino sekiram, ovo ostalo ako bude bude ako ne jbg bit ce nekad.Epidaurus je napisao/la: ↑12 okt 2020, 14:05Kontaktiraj izvjesnog Fikreta Hodzica zbog poteskoca s disanjem, vjerujem da ima neke opreme koja bi ti bila od pomociBosniaBoston je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:40Navijas da GSW ispadne(pa makar u finalu zapada)? Prvu tekmu kad Steph zabije 8 trica zaboravit ces i Davisa i Brona i Vogela i Jeanie i Staples![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.