NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

L-Train
Kontakt:

Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals

Post Postao/la L-Train » 12 okt 2020, 13:41

Justin je napisao/la:
12 okt 2020, 13:35
L-Train je napisao/la:
12 okt 2020, 13:33
da brokula,znamo da je Steph povrijedjen :mrgreen:
On je u mozak povrijedjen. Ona luda zena ga kontrolise. :rol:

slika
nemam nista protiv Stepha ali stvarno...izbrisi ovu sliku :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 12 okt 2020, 13:44

BosniaBoston je napisao/la:
12 okt 2020, 13:40
Navijas da GSW ispadne(pa makar u finalu zapada)? Prvu tekmu kad Steph zabije 8 trica zaboravit ces i Davisa i Brona i Vogela i Jeanie i Staples :kafa:
Sjeti se samo kako je nekoliko godina navijao protiv Brona i za GSW. :urnebes:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 okt 2020, 13:45

ko da je on neka sam tom malom urinirao po faci sa igracima iz Eurolige...ko da sam to nekead negdje gledao...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 12 okt 2020, 13:47

Nešto razmišljam, ovi stariji Lakers fanovi bi to mogli znati jer su doživjeli oboje, ali nekako imam dojam da nije isti osjećaj preko noći postati šampion kao u ovom slučaju sa Jamesom te dovođenjem Davisa, u poređenju sa organskim i višegodišnjim razvojem rostera, te svojim "homegrown" zvijezdama?

Ili je totalno nebitno? :mrgreen:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 12 okt 2020, 13:48

E ovako, Kawhiljupci i Lebronljupci da priupitam nesto, s obzirom da sam ja navijac fransize a ne igraca. Sta mislite kako bi prosli Klipersi s Lebronom umjesto Kawhija u PO ove godine, i Lakersi s Kawhijem umjesto Lebrona u ekipi?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 okt 2020, 13:50

BuffonGigi je napisao/la:
12 okt 2020, 13:48
E ovako, Kawhiljupci i Lebronljupci da priupitam nesto, s obzirom da sam ja navijac fransize a ne igraca. Sta mislite kako bi prosli Klipersi s Lebronom umjesto Kawhija u PO ove godine, i Lakersi s Kawhijem umjesto Lebrona u ekipi?
Klipersi bi slavili titulu,a mi bi tugovali i pricali kako su izdali Kobija..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 12 okt 2020, 13:51

Mali king. :kafa:
slika

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 12 okt 2020, 13:51

Epidaurus je napisao/la:
12 okt 2020, 13:37
Dogodine rijesit Kawhija u polufinalu Zapada, GSW u finalu zapada pa KDa il Boston u finalu :kafa:
Sta ce biti dogodine pitanje je , Brooklyn moze super paket imati za trade , GSW moze ako neko Wiginsa zeli uzeti ? , LAC ce svim silama opet htjeti sastaviti neku ekipu , cak se spominje i trade George (ako Kahwi aminuje) , Denver ako se Murry nastavi razvijati opasan ...

po meni ne treba se forsirati u regularnoj sezoni nego ovako stisnuti u PO , vidi se kako je Lebornu godilo malo odmora pred playoff i jedna sezona odmora....

Pitanje je na koliko ce Davis potpisati , ali mislim da nece rizikovati sto se tice zdravlja da ce biti supermax....

Playoff Rondo ako ostane i Howard biti ce extra , KCP , Bradley , McGee, bi trebali produzizi valjda Caruso ima jos 1 god kao i Kuzma i Green ,
Morris je slobodan ja bi ga ostavio solidan za serije protiv Houstona i sl
Mozda potpisati Dragica ako mu Miami ne ponudi vise love...
Uglavnom imamo samo o tome i pricati 3 mjeseca najmanje :roll: , valjda docekati nvu sezonu

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 okt 2020, 13:52

Straightforward je napisao/la:
12 okt 2020, 13:04
Kenny Smith je to sve najbolje opisao u jednoj od mnogobrojnih emisija NBA Open Court.
Na pitanje fanova šta današnjem NBA-u nedostaje a u čemu je današnji NBA dobar.

( I think to me what they are missing is TEAM play. When I grew up it was important to have a Knick jersey more then a Clyde Frazier jersey. Now, I think it's more important to have a player instead of the team. You grew up with teams, and I don't think you grew up with teams anymore ).
Pa nek zahvali Jordanu,on je bio mozda i prvi koji je počeo furat spiku igrač prije tima.Cijeli marketing mu bio zasnovan na tome.

Straightforward
Kontakt:

Post Postao/la Straightforward » 12 okt 2020, 13:54

SiamoNoi je napisao/la:
12 okt 2020, 13:52
Kenny Smith je to sve najbolje opisao u jednoj od mnogobrojnih emisija NBA Open Court.

( I think to me what they are missing is TEAM play. When I grew up it was important to have a Knick jersey more then a Clyde Frazier jersey. Now, I think it's more important to have a player instead of the team. You grew up with teams, and I don't think you grew up with teams anymore ).
Pa nek zahvali Jordanu,on je bio mozda i prvi koji je počeo furat spiku igrač prije tima.Cijeli marketing mu bio zasnovan na tome.
Ko je 'shvatio', 'skontat' će'.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 okt 2020, 13:58

Clutch je napisao/la:
12 okt 2020, 13:47
Nešto razmišljam, ovi stariji Lakers fanovi bi to mogli znati jer su doživjeli oboje, ali nekako imam dojam da nije isti osjećaj preko noći postati šampion kao u ovom slučaju sa Jamesom te dovođenjem Davisa, u poređenju sa organskim i višegodišnjim razvojem rostera, te svojim "homegrown" zvijezdama?

Nema vise igraca poput Kobija koji ce igrati 20 godina za istu ekipu, samo su titule vazne :beba: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 12 okt 2020, 14:01

Clutch je napisao/la:
12 okt 2020, 13:47

Bitno je. Ovu titulu sam ispratio kao da je Denver uzeo. Mislim drago mi je, al' nije ko prethodne definitivno.
1921

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 12 okt 2020, 14:02

BuffonGigi je napisao/la:
12 okt 2020, 13:48
S obzirom da je nedostatak liderstva bio jedna od glavnih manjkavosti Clippersa, bili bi nemjerljivo kvalitetniji kada je to u pitanju. Ne treba zanemariti činjenicu da se ovaj roster Lakersa okupio ove sezone, i za njihov "instant" uspjeh ogroman faktor je Jamesovo liderstvo, što je pomenuo i Vogel jutros na pressu.

S druge strane Lakersi bi imali sličan problem kao i Clippersi, a to je nedostatak organizatora igre i nekog ko će dirigovati napadom, stvarati kolektivni ritam ekipe ofanzivno, itd. Davis i Kawhi vole igrat na bloku dosta, redundantno malo? Plus da Kawhi nabrije Howarda, Kuzmu, McGeea, ovako vjeruje u Carusa i svim suigračima ubrizgava samopouzdanje..sumnjam.

A supporting cast Clippersa je realno nemjerljivo bolji, što bi James mislim fantastično iskoristio.

Na kraju krajeva da ne duljim, Clippersi su i ovakvi smatrani za favorite po mnogima, i sigurno da je bilo opravdanih razloga za misliti takvo nešto, a kamoli onda sa Jamesom koji bi im pokrio te nedostatke koji su izišli na vidjelo. Moje mišljenje barem.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 okt 2020, 14:05

12 okt 2020, 13:54
SiamoNoi je napisao/la:
12 okt 2020, 13:52

Ko je 'shvatio', 'skontat' će'.
Doslovno se nema šta skontat.Place se o nekakvim romantičnim vremenima,a istina je da ne postoje takva.Ovi "romantičari" u doba Jordana su pak plakali za onima prije njega.Ovi za 20 godina će plakat za ovima danas itd.Tvoji roditelji plaću za prošlim vremenima,ti ćeš uskoro plakat za onim vremenima koje su oni proklinjali.Vrtnja u krug.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 12 okt 2020, 14:05

Navijas da GSW ispadne(pa makar u finalu zapada)? Prvu tekmu kad Steph zabije 8 trica zaboravit ces i Davisa i Brona i Vogela i Jeanie i Staples :kafa:
Kontaktiraj izvjesnog Fikreta Hodzica zbog poteskoca s disanjem, vjerujem da ima neke opreme koja bi ti bila od pomoci :kafa:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 okt 2020, 14:09

Clutch je napisao/la:
12 okt 2020, 12:46
bombaysaphire je napisao/la:
12 okt 2020, 12:45
Mada prije svega , treba otići na zapad i tamo osvojiti prsten. Pa tek onda ostalo .... :kafa:
:kafa:
A sta vama dvojici ovo znaci osim cistog podje.bavanja ili cete se praviti budale?? Mislimo li na isti Zapad koji se godinama pominjao i "klao" medjusobno, dok je James imao fakticki lagan put do finala na Istoku? Ocigledno ne mislimo!

Vi govorite o Zapadu gdje su pored LAC, glavni kandidati DEN(fakticki tek 2.PO nastup u ovom sastavu) i cirkusantski HOU.To je Zapad koji je upravo prosao James.

3 ekipe koje su "nosile" taj strasni Zapad, na koji ja mislim, zadnjih 10 godina fakticki su bile non faktor ove godine.To su OKC, GSW i SAS.Na te 3 ekipe si imao Hardena u HOU, uvijek solidnu UTA, POR...Prema tome, prica vam je bzv uz sve postovanje Jamesu.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 12 okt 2020, 14:13

NEZALAGANJE je napisao/la:
12 okt 2020, 14:09
Clutch je napisao/la:
12 okt 2020, 12:46
bombaysaphire je napisao/la:
12 okt 2020, 12:45
Mada prije svega , treba otići na zapad i tamo osvojiti prsten. Pa tek onda ostalo .... :kafa:
:kafa:
A sta vama dvojici ovo znaci osim cistog podje.bavanja ili cete se praviti budale?? Mislimo li na isti Zapad koji se godinama pominjao i "klao" medjusobno, dok je James imao fakticki lagan put do finala na Istoku? Ocigledno ne mislimo!

Vi govorite o Zapadu gdje su pored LAC, glavni kandidati DEN(fakticki tek 2.PO nastup u ovom sastavu) i cirkusantski HOU.To je Zapad koji je upravo prosao James.

3 ekipe koje su "nosile" taj strasni Zapad, na koji ja mislim, zadnjih 10 godina fakticki su bile non faktor ove godine.To su OKC, GSW i SAS.Na te 3 ekipe si imao Hardena u HOU, uvijek solidnu UTA, POR...Prema tome, prica vam je bzv uz sve postovanje Jamesu.
:wave: :wave:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 12 okt 2020, 14:13

Epidaurus je napisao/la:
12 okt 2020, 14:05
Kontaktiraj izvjesnog Fikreta Hodzica zbog poteskoca s disanjem, vjerujem da ima neke opreme koja bi ti bila od pomoci :kafa:
Ovo je samo biznis i šou. Meni je bitno da Željo uzme trofeje i zbog toga se jedino sekiram, ovo ostalo ako bude bude ako ne jbg bit ce nekad. :kafa:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 12 okt 2020, 14:14

Skip se probudio rano :rol: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.