NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
@theChief-nije on igrac te magnitude a nije jbga ni blizu ista situacija kao KD-LBJ,mada mislim da je bilo tu i tamo kritika kada je bas bio zapeo da se trejduje.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Za sta da se kritikuje ADa? Gledajuci citav PO, bio je sveukupno na mozda i visem nivou od Brona. Svakako na visem od Kawhija prosle sezone recimo.
Epi,meni se cini da si promasio poentu
- invincible1921
- Kontakt:
I sta je problem igraceva naredba? Eto jordan se nije nista pitao...pa jbt lebron nema mrlje u karijeri a samo se.ru , ovaj ode skrsi 2miliona u po finala konf i niko nista.Straightforward je napisao/la: ↑12 okt 2020, 17:16Shvatio sam i iz tvog prvog citata da lupaš bez razmišljanja.invincible1921 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 17:13Cuj to...kako onda Jordana smatraju goatom a covjek ispo 7 puta prije finala dok MU NISU DOVELI PIPENA I RODMANA...mislim ovdje vecina vas vidi samo ono sto hoce ...Straightforward je napisao/la: ↑12 okt 2020, 17:10Pokušavam da shvatim ovu priču oko toga kako je LeBron James dokazao da nije kralj samo na istoku već i na zapadu. Pa doveli su mu, odnosno (doveo je, inače bi odveo talenat negdje drugo) top 5 igrača u ligi, možda i top 3. Gdje god da je igrao poslije prve epizode u Clevelandu pravio je sam sebi ekipu kao na menadžer igricama. Davis debelo podcijenjen, ali mvp titula sve i da je imalo slabije brojke bi išla LeBronu da mu se liga na neki način izvine zbog MVP titule regularne sezone iako je po meni Giannis sasvim zasluženo osvojio samo mnogi nikako da shvate razliku između MVP sezone i finala. Po meni bi ovaj trofej finala trebalo bataliti a ostaviti MVP regularne sezone i MVP playoffa.
Lakersi bez davisa bi se tukli u PO lekersi bez brona ne bi usli u PO
Znaš li uopće razliku između dovođenja po igračevoj naredbi (a.k.a moderni NBA) i dovođenja talenta sa drafta ili kroz trejdove jer je to tako uprava kluba htjela ?!
A što se tiče GOAT teme, o tome razgovaram samo sa starijima, odnosno onima koji su gledali obojicu, drugačije je besmisleno zaista.
Kosarka je timski sport i to je kraj price.
Evo uzmi hipotetcki izbaci najboljeg igraca iz svake ekipe. Ewinga, Barklija, Redzija itd i naravno jordana iz bullsa? Sta mislks ko bi osvojio
=\_1921_/=
Naravno da nije igrac nivoa Brona i Duranta, ali je ipak superstar i igrac koji je u samom vrhu lige.
On je kao superstar promijenio ekipu i bio 2. igrac te ekipe.
Ova dvojica su ipak bili glavni igraci "nove" ekipe.
-
- Kontakt:
Već rekoh, nemaš dovoljno godina a sam youtube nije dovoljan da neke stvari znaš, vidiš da samo lupaš, lupaš, lupaš...invincible1921 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 18:10I sta je problem igraceva naredba? Eto jordan se nije nista pitao...pa jbt lebron nema mrlje u karijeri a samo se.ru , ovaj ode skrsi 2miliona u po finala konf i niko nista.Straightforward je napisao/la: ↑12 okt 2020, 17:16Shvatio sam i iz tvog prvog citata da lupaš bez razmišljanja.invincible1921 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 17:13
Cuj to...kako onda Jordana smatraju goatom a covjek ispo 7 puta prije finala dok MU NISU DOVELI PIPENA I RODMANA...mislim ovdje vecina vas vidi samo ono sto hoce ...
Znaš li uopće razliku između dovođenja po igračevoj naredbi (a.k.a moderni NBA) i dovođenja talenta sa drafta ili kroz trejdove jer je to tako uprava kluba htjela ?!
A što se tiče GOAT teme, o tome razgovaram samo sa starijima, odnosno onima koji su gledali obojicu, drugačije je besmisleno zaista.
Kosarka je timski sport i to je kraj price.
Evo uzmi hipotetcki izbaci najboljeg igraca iz svake ekipe. Ewinga, Barklija, Redzija itd i naravno jordana iz bullsa? Sta mislks ko bi osvojio
"I'll say this about him, he never came to me and asked for other players," Krause said, his comments published by the New York Post. "He never came to me and asked me to draft a player. He never came to me to ask me to trade for a player. Never once did that happen. Part of it was he thought he was so darn good he thought he could win without them, I'm sure of that. ... Michael was smart enough to understand the organization, and he understood what we had to do as an organization. ... He never complained to me."
AD je nivo Ravnozemljasa. Ispadanje u prvoj rundi kad je prvi igrac ekipe.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
"Is playing for the NBA Championship more important than a contract? Yes. At this time, yes. I’m not twenty anymore."
- Danilo Gallinari
- Danilo Gallinari
Majko draga proslo 24 sata a neki se jos ne mire sa istinom haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Zamisli neko ti kao mrlju u karijeri uzima poraz sa ovom ekipom u ybnom finalu.
https://www.basketball-reference.com/te ... /2007.html
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne zamjeramo kingu nista, pravi navijaci znaju da je on zapravo 4:0 u finalima
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma on je stoprocentan u finalima, treba izbrisati sve poraze realno, pogotovo protiv Dallasa, ekipe sa najmanje tri superstara, 2 dpoya i tako dalje
pippen nije dosao u bullse kao all star igrač,bio rezerva na početku karijereinvincible1921 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 17:13Cuj to...kako onda Jordana smatraju goatom a covjek ispo 7 puta prije finala dok MU NISU DOVELI PIPENA I RODMANA...mislim ovdje vecina vas vidi samo ono sto hoce ...Straightforward je napisao/la: ↑12 okt 2020, 17:10Pokušavam da shvatim ovu priču oko toga kako je LeBron James dokazao da nije kralj samo na istoku već i na zapadu. Pa doveli su mu, odnosno (doveo je, inače bi odveo talenat negdje drugo) top 5 igrača u ligi, možda i top 3. Gdje god da je igrao poslije prve epizode u Clevelandu pravio je sam sebi ekipu kao na menadžer igricama. Davis debelo podcijenjen, ali mvp titula sve i da je imalo slabije brojke bi išla LeBronu da mu se liga na neki način izvine zbog MVP titule regularne sezone iako je po meni Giannis sasvim zasluženo osvojio samo mnogi nikako da shvate razliku između MVP sezone i finala. Po meni bi ovaj trofej finala trebalo bataliti a ostaviti MVP regularne sezone i MVP playoffa.
znaš li ti kad je uopće rodman dosao u bullse,kakvih 7 ispadanja prije finala za jordana prije nego je rodman doveden u bullse?
@kaunas-mislim da mu niko to ne zamjeri osim ako nije glup,isto kao sto treba napisati da mu je Dal ogromna mrlja u karijeri,za sve ostalo tu su kao ova dvojica iznad.
Ma zamjeraju ovi mrzitelji,cak mu i povredu racunaju kao choke hahahahha
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Daniel Gibson, Eric SnowKaunas je napisao/la: ↑12 okt 2020, 18:39Zamisli neko ti kao mrlju u karijeri uzima poraz sa ovom ekipom u ybnom finalu.

Sunce ti kalajisno, ovo je najgora ekipa koja je igrala finale ... ikad

Jaca Cibona zivota milet3 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 18:55Daniel Gibson, Eric SnowKaunas je napisao/la: ↑12 okt 2020, 18:39Zamisli neko ti kao mrlju u karijeri uzima poraz sa ovom ekipom u ybnom finalu.
https://www.basketball-reference.com/te ... /2007.html![]()
Sunce ti kalajisno, ovo je najgora ekipa koja je igrala finale ... ikad![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Upalila se masinerija da mu ospori titulu

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa jesi li masina il nisi,ako nisi choke

Bas me zanima jel i na ostalim forumima radi ovako masinaerija ?
Normalno ne smijes se povrijediti,ako si igracina ti sa tribina moras odvesti ekipu u PO...

Normalno ne smijes se povrijediti,ako si igracina ti sa tribina moras odvesti ekipu u PO...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!