Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Nemojte se zayebavati poslat cemo vam Samua, kao sto smo i Silju onomad 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
Odustani bolan dok ti tangice nisu spale.forza_juve je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:23Jazavac ne jazavac drago mi da te milan usrecio sto nisu mogli dovesti raspalog igraca. Mozda kakav otpadak od Juventusa bude pa budes zadovoljan. Budi u pripravnosti![]()
I dalje ne kontas da ne govorim u kontekstu loseg Milana koji nema para niti to pokusavam odbraniti, nego u kontekstu losih igara Chiese i njegove stagnacije. Hajde sad idi skupljaj kisnicu za njive, batali forum.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- forza_juve
- Kontakt:
A u milanu inace sve zvijezde pa eto nije dosao Chiesa i to je super. Ajde bolan pobjeze ti kamila kao sto igraci bjeze od milana.Beduin je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:40Odustani bolan dok ti tangice nisu spale.forza_juve je napisao/la: ↑12 okt 2020, 13:23Jazavac ne jazavac drago mi da te milan usrecio sto nisu mogli dovesti raspalog igraca. Mozda kakav otpadak od Juventusa bude pa budes zadovoljan. Budi u pripravnosti![]()
I dalje ne kontas da ne govorim u kontekstu loseg Milana koji nema para niti to pokusavam odbraniti, nego u kontekstu losih igara Chiese i njegove stagnacije. Hajde sad idi skupljaj kisnicu za njive, batali forum.
Nabaci jos koji post, zabavi raju,ne budi paksu

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Osjeća se strah od Juvkana na čelu sa Moratom i Chiesom 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Haj ba Rossoneri, maznite zmije sad u derbiju i tišu mišu 

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ako ih maznemo sta cete onda, iskacemo kao prvi kandidat za skudeto 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ne trolam i ne pravim nikakvo poređenje sa Mihajlovićem. Gdje si to pročitao?
Il Club più titolato al mondo!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Top 10 most expensive teams in Europe according to CIES:
1. Man City: €1.36B
2. PSG: €888M
3. Man United: €844M
4. Barcelone: €826M
5. Chelsea: €763M
6. Real Madrid: €708M
7. Liverpool: €666M
8. Juventus: €594M ✔
9. Arsenal: €590M
10. Everton: €504M

1. Man City: €1.36B
2. PSG: €888M
3. Man United: €844M
4. Barcelone: €826M
5. Chelsea: €763M
6. Real Madrid: €708M
7. Liverpool: €666M
8. Juventus: €594M ✔
9. Arsenal: €590M
10. Everton: €504M
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Ovo drugo je samo još jedan od mnogih razloga zašto će bit masivan fail ako Conte ove sezone izgubi titulu od likova kao Pirlo ili nekog trećeg u još gorem slučaju.1. The 2nd and 3rd highest paid managers in Italy are currently out of work (Luciano Spalletti and Maurizio Sarri)
2. Conte earns more than Paulo Fonseca, Gian Piero Gasperini, Stefano Pioli, Simone Inzaghi, Siniša Mihajlović &d Roberto De Zerbi COMBINED.
-
- Kontakt:
a đe tu Bayo bajo moj?
oni su svoja vasiona
oni su svoja vasiona
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
turci donijeli odluku da 50% kapaciteta bude omoguceno na stadionima
imaju malo preko 1500 slucajeva dnevno
imaju malo preko 1500 slucajeva dnevno
Hvala na informaciji.Sve više i više gledam lige gdje je dopušteno ljudima u normalnijem broju da dolaze,a sve manje i manje gdje su na snazi i dalje restrikcije.
u rusiji je jos od ranije dozvoljen veci kapacitet, cak stavise, kod njih mozda i nije limitirano prisustvo gledalaca, u turskoj je sad omoguceno 50% kapaciteta i bitno je da jos par drzava krene u ovom smjeru i nastati ce domino efekat u cijeloj evropi
vec sam rekao, niko ne zna kad ce ovo sranje proci, a ne mozes objekte drzati zatvorenim, vlasnici gube svoje biznise, uposlenici gube poslove, a bez para se ne moze zivjeti, isto tako i sportisti gube pare kad ne igraju, vlasnici gube pare, klubovi gube pare itd
npr nije mi bilo jasno zasto je na stadionima limitiran kapacitet, kad ljudi sjede jedni do drugih, dakle, bez socijalne distance i onda limitiran kapacitet nema nikakvog smisla, a onda sam shvatio da je to "test", da se vidi dal ce masovnije okupljanje na stadionima, uticati na sirenje korone u drzavi (naravno, svakodnevno se prati sirenje virusa) i ako ne, kapacitet ce vremenom bivati sve veci i veci
opet, turci su prica za sebe, oni su odmah zveknuli 50% kapaciteta i ja ih podrzavam u tome :kafa:
vec sam rekao, niko ne zna kad ce ovo sranje proci, a ne mozes objekte drzati zatvorenim, vlasnici gube svoje biznise, uposlenici gube poslove, a bez para se ne moze zivjeti, isto tako i sportisti gube pare kad ne igraju, vlasnici gube pare, klubovi gube pare itd
npr nije mi bilo jasno zasto je na stadionima limitiran kapacitet, kad ljudi sjede jedni do drugih, dakle, bez socijalne distance i onda limitiran kapacitet nema nikakvog smisla, a onda sam shvatio da je to "test", da se vidi dal ce masovnije okupljanje na stadionima, uticati na sirenje korone u drzavi (naravno, svakodnevno se prati sirenje virusa) i ako ne, kapacitet ce vremenom bivati sve veci i veci
opet, turci su prica za sebe, oni su odmah zveknuli 50% kapaciteta i ja ih podrzavam u tome :kafa:
Šveđani nisu nikad ništa zatvorili pa im ništa ne fali.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ronaldo je prije dva dana igrao za Portugal protiv Francuske, a pred meč sa Švedskom, testovi su pokazali da je pozitivan na koronavirus.
Zbog toga će Ronaldo propustiti duel s Švedskom u okviru Lige nacija, a zatim i neke utakmice Juventusa, budući da mora u izolaciju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Svi ovi pozitivni testovi su manji problem u ligi,a bit će veći u LP koja kreće već iduci tjedan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.