Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!
Kako je ovo samo ofirno i kako su jedva docekali haha. Al nek idu, sto se mene tice zabranio bi im igrat dok je ovo garniture u savezu, a i buduce po najavama. Plus na prevaru uzeli besplatno koristenje stadiona, to slabo ko zna, naravno uz blagoslov sda.
Kako ce im se ovo obiti o glavu sve, a neka ce.
Kako ce im se ovo obiti o glavu sve, a neka ce.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Od danas REPUBLIKA ZENICA uvodi pravila, a ne vi gospodo !!! Samo nek se probaju vratiti
Ovom izjavom zatvorili ste vrata Bilinog i Zenice za sva vremena. Pun mi je k.urac pljuvanja Zenice i Čelika i medija koji jedva docekaju da napisu nesto lose o Čeliku. Mamu vam hebem svima lopovsku

Ovom izjavom zatvorili ste vrata Bilinog i Zenice za sva vremena. Pun mi je k.urac pljuvanja Zenice i Čelika i medija koji jedva docekaju da napisu nesto lose o Čeliku. Mamu vam hebem svima lopovsku
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mahalasi uzimaju maha u svom bezobrazluku.nickiZe88 je napisao/la: ↑13 okt 2020, 16:09Od danas REPUBLIKA ZENICA uvodi pravila, a ne vi gospodo !!! Samo nek se probaju vratiti![]()
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Savez je najveće zlo kojeg ova država ima, a dovoljno je otvoriti portale i vidjeti ko je konstantno na naslovnoj. Definicija idiota, kritičko novinarstvo je nestalo, sve je u ovoj državi kupljivo, da ti se smuči.
Savez napolje!
Savez napolje!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
SAVEZ U KAVEZ!!!
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Da smo barem na vrijeme poboljšali ponudu kolača u gradu, onda bi se ovo izbjeglo.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
I savez digo ruke od reprezentacije 

Grobari bh. fudbala. Mislio sam da ne može gore od Muniba, Ilje i ostatka, ali ova grupa je 10x gora.
Odavno ne gledam aktivno repku 90 minuta, ali poslije ovoga
Odavno ne gledam aktivno repku 90 minuta, ali poslije ovoga

-
- Kontakt:
Ovo je lagano priprema za ulaganja u gradski stadion u BL naravno novcem NSBIH. Oprat ce tu Vico neki milion.
Volio bi cuti sta Dodik sad misli o savezu i reprezentaciji BiH kad mu je Vico unutra.
Volio bi cuti sta Dodik sad misli o savezu i reprezentaciji BiH kad mu je Vico unutra.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Najbestidniji ljudi rade u savezu, ali čuj ti njih "dežurni krivci".Pa vi ste odgovorni za sve truhlo što se desava klupskom fudbalu kao i reprezentaciji BiH.
⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
Moze li neko izbaciti sve rezultate reprezentacije sa Koseva i Grbavice, da bas vidimo o cemu se tu radi??
Reprezentacija seli na Bordo arenu
Da malo prestanemo se dijelit još i po gradovima možda bi se nešto moglo i promjenit. Dosta sto si nas podjelili po nacionalnoj i vjerskoj osnovi. Hajde sad da se dijelimo po gradovima i klubovima. Za boljeg i nismo 
Što se mene tiče, nek repka igra gdje god misle da će im biti bolje, ali jel problem ako se izrazi nezadovoljstvo? Zašto im ponovo ne prirediti isto na koji god stadion odu? Ljudi rade katastrofalan posao, mi dobro i igramo ko nas vodi. Kod nas talent ne može ni doć do izražaja zbog ovakvih.
**** te savez vode ljudi koji su iz Tjelesnog imali 2.

Što se mene tiče, nek repka igra gdje god misle da će im biti bolje, ali jel problem ako se izrazi nezadovoljstvo? Zašto im ponovo ne prirediti isto na koji god stadion odu? Ljudi rade katastrofalan posao, mi dobro i igramo ko nas vodi. Kod nas talent ne može ni doć do izražaja zbog ovakvih.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Pripjatu ostaje Cimburijada kao event godine
- robertkosar
- Kontakt:
Hices reci iz Fizickogbenjo34 je napisao/la: ↑13 okt 2020, 16:19Da malo prestanemo se dijelit još i po gradovima možda bi se nešto moglo i promjenit. Dosta sto si nas podjelili po nacionalnoj i vjerskoj osnovi. Hajde sad da se dijelimo po gradovima i klubovima. Za boljeg i nismo

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ovo je dno dna sta je savez dotakao. Nije problem ni gdje se igra stvarno, ali postupci gospode su strasni. I nadat se necemu, nekom rezultatu? Sto je najgore nahajcaju ljude na ovo da se zaboravi irska, plus znamo svi da je dzemlic ovaj isti kadar sda, lobi radi isto. Nek nam je Bog na pomoci sa ovima, usanovic je bio mala maca. A dolaze jos gori, zapamtite!
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Sta je lose u tome da se ima i normalan stadion u Banja Luci, da se moze normalno odigrati utakmica? Ovo sto imamo sa trenutnom upravom Saveza, tesko da moze gore.bordobijeli je napisao/la: ↑13 okt 2020, 16:18Ovo je lagano priprema za ulaganja u gradski stadion u BL naravno novcem NSBIH. Oprat ce tu Vico neki milion.
-
- Kontakt:
Čuj šta je loše. Loše je što će gosti imati veliku podršku, a domaćinu će se psovati sve redom, uzdizati će se ratni zločinci itd.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.