Ne moze druze, nece Ratatatar igrati protiv Sirokog.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hahahahahaha, a posljednji put kad sam forum pratio, onakvi postovi nisu bili sarkasticnog karaktera, pa mi je ptsp odma proradio hahahaha
1946~
Ma i da ocisti kartone, sumnjam da bi igrao .. lik tel u cetvrtak dolazi u Bosnu... Treba mu odmora malo ..
viewtopic.php?f=98&t=15037&start=320
Glasajte !!!
Glasajte !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Prenos mlade repke BiH na Areni 1
1:0 za svabe
1:0 za svabe
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako postoji mogucnost, ovog Bradonjica bi trebalo dovesti. Fin zalog za buducnost, narocito ako bi prodavali Tatara.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Joj ovog Starcevica sta radi ovoj mladoj repci bzs
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Bem ti kad vako pobjedimo, po pet puta osvjezavam stranicu, nigdje posta 
Sve nesto nazor

Sve nesto nazor

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Djokanovic treba vise dobivati priliku. Lijepe pare cemo uzeti za jjega definitivno. Momak je potencijal za Liga 5, i tu ekipe iz vrha
PSPHM
Nego kakav je Aduka danas bio? Pogotovo sto je bio na stoperu
12. igrač kluba iz Titove 38b

Losih krila nikad dosta

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Šahinović najmlađi debitant među stativama
U današnjem duelu šesnaestine finala Kupa BiH između Radničkog i Sarajeva, trener Vinko Marinović je dvadeset pet minuta prije kraja u igru uveo mladog golmana Muhameda Šahinovića koji je tako postao najmlađi debitant među stativama bordo tima svih vremena.
Šahinović, koji još uvijek ima pravo nastupa za juniorsku selekciju Akademije FK Sarajevo, prije nepune dvije sedmice je proslavio svoj 17. rođendan, te je sa tačno 17 godina i 13 dana starosti, danas postao najmlađi golman koji je nastupio za Sarajevo u jednoj zvaničnoj utakmici ikada.
Mladi golman bordo tima tako je srušio 18 godina star rekord postavljen od strane Enina Bajramovića, u maju 2002. godine, koji je svoj zvanični debi imao u trenutku kada je bio star 17 godina i 237 dana. Pored njih dvojice, još su samo dvojica golmana imala priliku upisati nastup prije punoljetstva, a to su bili Šahinovićev aktuelni saigrač, Belmin Dizdarević (17 godina i 289 dana), te Bahrudin Omerbegović (17 godina i 294 dana).

Izvor: Bordo vremeplov i FKSinfo
U današnjem duelu šesnaestine finala Kupa BiH između Radničkog i Sarajeva, trener Vinko Marinović je dvadeset pet minuta prije kraja u igru uveo mladog golmana Muhameda Šahinovića koji je tako postao najmlađi debitant među stativama bordo tima svih vremena.
Šahinović, koji još uvijek ima pravo nastupa za juniorsku selekciju Akademije FK Sarajevo, prije nepune dvije sedmice je proslavio svoj 17. rođendan, te je sa tačno 17 godina i 13 dana starosti, danas postao najmlađi golman koji je nastupio za Sarajevo u jednoj zvaničnoj utakmici ikada.
Mladi golman bordo tima tako je srušio 18 godina star rekord postavljen od strane Enina Bajramovića, u maju 2002. godine, koji je svoj zvanični debi imao u trenutku kada je bio star 17 godina i 237 dana. Pored njih dvojice, još su samo dvojica golmana imala priliku upisati nastup prije punoljetstva, a to su bili Šahinovićev aktuelni saigrač, Belmin Dizdarević (17 godina i 289 dana), te Bahrudin Omerbegović (17 godina i 294 dana).

Izvor: Bordo vremeplov i FKSinfo
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946