Samo punite ovu menadzersku prciju
BiH-Holandija/Poljska-BiH (11.10./14.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH-Holandija/Poljska-BiH (11.10./14.10)
Takooo jeee
To Hadziahmete sine.
Koja sprdnja hahaha
Koja sprdnja hahaha
Lav Jašin zagonetan, krene pa stane. Ko Nemanja Supic u svoj vakat
Trpaj plavu prchiju hadisa zubanovica
Trpaj plavu prchiju hadisa zubanovica
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
kakva qrcobolja kod Džeke, izbaci ga, i onako nisi više selektor
- PAULUS1234
- Kontakt:
BRAVO BAJEVICU
Poslije utakmice će svi pričati samo o prestrogo dosuđenom crvenom kartonu, čak im dobro i došlo da sakrije sve ostale probleme.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Da hoće Lewandovski nogu slomiti , yebem mu familiju mrtvu , da bog da poginuo ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Trpaj sirotinju do vrha...
**** li vas Zeljo lobi i menadzeri, prcijo
**** li vas Zeljo lobi i menadzeri, prcijo
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Mi smo Majnc a Lewandowski trpa Majnc.
Pisaj sirotinju fino sam napisao tri nula za poljake a tebi malo nista hos jos trpaj PRINCE sa potoka trazilii ste dobili strucnjaka dedaru suplja glava
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Eto nek stave Kovaćevića **** te Šeha šta si navalio,vidi kriminalne odbrane
Zadnja izmjena: SoulEclipsee, dana/u 14 okt 2020, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
SEAD SEO KOLAŠINAC HAHAHAHAHAHAA
Oterali su Begovica koji je jedan od najbolji golmana iz Championshipa za golmana koji je do nekle branio u Turskoj cvajteWandelanoite je napisao/la: ↑14 okt 2020, 21:57E moj Sehicu neznalico ponovo na petercu ti covjek daje gol, a lopta putuje vjecnost. Fujjjjj.
- JohnCleese
- Kontakt:
Spavajte mirno
Dzemidzicu vec pise Uefi da vise necemo igrati protiv Poljske
Dzemidzicu vec pise Uefi da vise necemo igrati protiv Poljske
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Sehic je daleko najbolji reprezentativac , brani covjek sve sto je odbranivo.Wandelanoite je napisao/la: ↑14 okt 2020, 21:57E moj Sehicu neznalico ponovo na petercu ti covjek daje gol, a lopta putuje vjecnost. Fujjjjj.
Lewandowski je jeo i vece zalogaje od Sanicanina, Cipetica, Hadzikadunica i uobicajeno defanzivno neodgovornog Kolasinca. Jos kad imas igraca manje, i ono nase standardno ni ne cudi sto nas ljudi deru.
Pa covjek kao prvo ima 34 godine, fizicki tijelo ne moze izdrzat ritam kao prije 10 godina jel moze to doprijet do vasih mozgova. Jedan Milner kao fizicki najspremniji igrac Liverpoola svake pripreme se i kao mlađi od Dzeke oprostio od reprezentacije. Pravite od klasicnog target mana Firmina, EKIPA SE TREBA PODREDIT NJEMU A NE OBRNUTO.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Poyy Lewinim rektalnim alpinistima s foruma.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beduin, Edincapitano, enobarca, FerdinandF, invincible1921, legendarnadruga, LondonBlues, meecko, N3R3D, Proximic, Scholl, signalidunapark, VolimBiH96 i 171 gost.