Wandelanoite je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:03Ode Visca![]()
Svako smece od igraca koje ima veze sa seljackim klubom sa Grbavice treba odstraniti iz reprezentacije, seljacki klub ugasiti, a krmetnjak od stadiona srusiti i napraviti parking prostor.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Wandelanoite je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:03Ode Visca![]()
Svako smece od igraca koje ima veze sa seljackim klubom sa Grbavice treba odstraniti iz reprezentacije, seljacki klub ugasiti, a krmetnjak od stadiona srusiti i napraviti parking prostor.
Zato su im zene vrhunske.
Ispuhali bi oni i da nije bilo crvenog. Bitno da se rodjendani slave i torte jedu.Goalgetter je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:14I meni je vise pun **** nekih igraca, i repke, i pogotovo sto su usrali baraz, ali treba biti realan i reci danas smo fakat dobro usli u utakmicu, kako takticki tako i postavom na terenu, i da nije bilo ovog crvenog vjerujem da bi izvukli jako dobar rezultat. Steta, mislim suvisno je u ovoj fazi tekme ijednog igraca komentarisati kad igramo sa igracem manje.
Najgore sto ova Poljska nas je uzela dva puta, a kladim se u normalnom sastavu da nas ni u Zenici ne bi uzeli. A oni su nam bili karta da ostanemo u A-Ligi.
Lafo piše eto njega , on će doći, on će nešto...SoulEclipsee je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:17hahahahahahahahh e čuj to..ma ja miševi su tobombaysaphire je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:11SoulEclipsee je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:05
Možete nam se samo qrca napušitiOvakve likove su nekad odstranjivali sa foruma šta je koji qrac sa administracijom
Ma pusti njega , tako se on qrči i laje ... Pokušao javno tako da se fura da se tuče sa @Evanderom prijetio mangup lafo , @Evander dao broj telefona , ovaj vidio sliku na Viberu ugasio se niđe ga![]()
![]()
![]()
Kakav on , pusti ga ...![]()
Zvat ce se i Irfan Fejzic da bude rezervni golman cisto da ti jos vise pucaju cirevi
JbgSudoHusika je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:11Ne, treba vratiti duljevića i sarića.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:07Treba zabraniti Zeljinim klocevima da igraju za repku.![]()
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 16 gostiju.