To ti je isto ono kad se pojavila novinarka 1 od 1000 pa nagazila Baketa da je ovaj vidno iznerviran izvalio antologijsku ja,i?! Ista stvar u sportskom novinarstvu. Sve uvlaciguzi i poltroni uostalom na tome trenutno država BIH počiva.Napoli je napisao/la: ↑14 okt 2020, 23:07Jel moguće da u ovih nekoliko utakmica niti jedan igrač, niti jedan član stručnog štaba ili možda slučajno neki novinar ne istakne niti jednu negativnu stvar u našoj igri,postavci...
Da niko od ovih ljudi nema obraza niti dozu samokritičnosti?
Uvijek je nedostatak sreće,penal,umor,ofsajd....
Nije bilo lahko ubiti svaku draž praćenja ove reprezentacije hebo im pas mater nesposobnu
BiH-Holandija/Poljska-BiH (11.10./14.10)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- grbavicka1921
- Kontakt:
Re: BiH-Holandija/Poljska-BiH (11.10./14.10)
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Vranjes opet proziva baustelce 

Zlatan Nalić: "Nije dobro kad ostvariš loš rezultat" 

-
- Kontakt:
Misimovic direktor reprezentacije bilo mu mrsko iz Furtha doci danas na tekmu sa Poljksom jos o trosku saveza ... koja je on prevara . Sjedi kuci i gleda ahahhaha
Cestitam, osvojio si nagradu

Samo nek ne puca
Ili smo mi navijači u nekoj šizofreniji ili je ovo sve oko saveza, ekipe i novinara. Stalno se zamota priča oko nekih generacija, sudija, ciklusa, u uvijek smo mi kvalitetni i to treba da pokažemo, a nikad ne pokazujemo. Niko, nikad nije upitao ili rekao nešto baš ne valja, e hajmo da vidimo šta to ne valja. Nikad.
Od nekud mora krenuti. Jel sad treba repku skroz prepustiti zubanu i ostaloj zeljinoj bagri?feniksptica je napisao/la: ↑14 okt 2020, 23:13Inace igraju na EP mi ne. U 4 od 5 utakmica bi nas dobili. A i nebitno o kvalitetu. DA iz jednog uredjenog sistema dodjes u ovo mozes pozeljet samo neprijatelju na dijetu svomMaestro je napisao/la: ↑14 okt 2020, 23:09Inace svedska bolje igra ovu ligu nacije nego mifeniksptica je napisao/la: ↑14 okt 2020, 23:02Koliko ljubav prema roditeljima i strahopostovanje moras imat da izaberes BiH prije Svedske![]()
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- feniksptica
- Kontakt:
Trebo ja barem pismen ispast kad smijesan nije
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jel ovaj Vranjes osnovnu bar zavrsio,ozbiljno pitam ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Višća od tehnike ima jedino mobitel.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Fino to Cipetic rece ali niko neslusa ...Moramo se svi ujedinit ne mi samo u timu vec cijela nacija....Svaka cast decko .. poucno
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- feniksptica
- Kontakt:
De mi recite ako je neko upuceniji imal jos ko ovakog nidje veze predsjednika saveza ko mi il su u drugih tu ljudi koji su cijenjeni i poznati u svijetu fudbala..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mi se ujedinjujemo od rata, al bukvalno, te riječi slušamo evo 20 godina. Zna l iko igrat pobogu?
-
- Kontakt:
Vraćaj Vranješa , lik je ginuo za reprezentaciju, tada nam je odbrana bila dobra , on i Šunjić beton !
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Daj ba, sta se zivcirate... igraju sebi, a ne nama.
Kad pobijede, drago mi je, kad izgube, svejedno mi.
Smanjite ocekivanja, bit ce jos utakmica protiv Luksemburga, Andore, San Marina, Lihtenstajna u kojima cemo izvuc pobjedu, pa slavite slobodno.
Mora se shvatiti da je ova repka od nastanka konstantno losa, nekad manje, nekad vise. Ono razdoblje odlaska na SP je iznimka i nece se nikad vise ponoviti.
Kad pobijede, drago mi je, kad izgube, svejedno mi.
Smanjite ocekivanja, bit ce jos utakmica protiv Luksemburga, Andore, San Marina, Lihtenstajna u kojima cemo izvuc pobjedu, pa slavite slobodno.
Mora se shvatiti da je ova repka od nastanka konstantno losa, nekad manje, nekad vise. Ono razdoblje odlaska na SP je iznimka i nece se nikad vise ponoviti.
zajedno smo jaci,zajedno mozemo sve

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.