FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Smetnuo s uma totalnomiky_hz je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:30Prije diskusije i repliciranja cu te zamoliti da malo budes u toku desavanja zadnjih 10-tak dana.Npr da je Tatar suspendovan,da je Hebibovic jucer "slucajno" igrao lijevo krilo itd itd.Ahmoveliki je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:23Cipetic je desni bek, a Heba ulazi na desno krilo... pet izmjena hebo te kakvi igraci ulaze... haj bar je odmoran ostao i definitivno ce igrat u prvoj... Benju lijevo, a Hebu desno, odmah u 15min da im tricu slozimo! Amara,Acu i Andreja u sredinu ubit ih nogama, a onda nek Tino ulazi zadnjih pola sata nek cuva loptu i nek se dodaje sam sa sobom

Ljudi jesam li ja pristrasan kada kazem da u ovoj repki kakva jeste, mi bi trebali imati tri igraca najmanje, i sva trojica bi bila bolja od svojih pandana u repki... Rahmanovic, Tatar i Tino (kad nabije kondiciju)...
Sta drugi misle o tome?
Sta drugi misle o tome?
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
Nakon svog ovog jada i bijede od reprezentacije, u zadnje dvije godine, može se slobodno zaključiti da je u tom periodu Sarajevo bilo jedina svjetla tačka našeg fudbala.
- AlfredNobel
- Kontakt:
@hamsikAhmoveliki je napisao/la: ↑14 okt 2020, 19:45Ti legendo imas ozbiljnih problema! Troller klasicni, degenerik se nasere pet stranica o blatu, kantama, stolovima i onda ovo napiseAlfredNobel je napisao/la: ↑14 okt 2020, 18:20Kroz koji dan tekma s Širokim, a vi o blatu i svlačionici. Dajte formacije, taktike i očekivanja.. Ja qurca i teme..bolje da se nisi ni vracao uhljupe dosadni
Još koji put pročitaj dok ne shvatiš..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Na Sport centru piše da Željo - Zrinjski igraju 28. oktobra zaostalu utakmicu.Zar nije derbi sa konama trebao biti na taj datum ?
https://****.ba/zrinjski-zasad-nece- ... g-derbija/
https://****.ba/zrinjski-zasad-nece- ... g-derbija/
Navodno kone tražile odgodu derbija zbog zgusntog rasporedaHistoricar je napisao/la: ↑15 okt 2020, 01:58Na Sport centru piše da Željo - Zrinjski igraju 28. oktobra zaostalu utakmicu.Zar nije derbi sa konama trebao biti na taj datum ?
https://****.ba/zrinjski-zasad-nece-traziti-treceg-golmana-pronadjen-kompromis-u-vezi-termina-hercegovackog-derbija/
Treba to izganjat da se ništa ne odgađa, oni nisu htjeli jedan dan pomjeriti prošle godineDobar je napisao/la: ↑15 okt 2020, 10:00Navodno kone tražile odgodu derbija zbog zgusntog rasporedaHistoricar je napisao/la: ↑15 okt 2020, 01:58Na Sport centru piše da Željo - Zrinjski igraju 28. oktobra zaostalu utakmicu.Zar nije derbi sa konama trebao biti na taj datum ?
https://****.ba/zrinjski-zasad-nece-traziti-treceg-golmana-pronadjen-kompromis-u-vezi-termina-hercegovackog-derbija/
Bolje ti pročitaj... Ja sam pričao o temi koja je bila veza za FKS (to je bila šprdnja) a ti bolan si napisao 1000 komentara o Džeki a tema FKS. Nadam se da će @mortem sankcionisati kada se pričao o tom klocu na temi FKS imaš lijepo temu o Džeki pa tamo raspravljaj sa svojim vršnjacima. PozdravAlfredNobel je napisao/la: ↑15 okt 2020, 00:31@hamsikAhmoveliki je napisao/la: ↑14 okt 2020, 19:45Ti legendo imas ozbiljnih problema! Troller klasicni, degenerik se nasere pet stranica o blatu, kantama, stolovima i onda ovo napiseAlfredNobel je napisao/la: ↑14 okt 2020, 18:20Kroz koji dan tekma s Širokim, a vi o blatu i svlačionici. Dajte formacije, taktike i očekivanja.. Ja qurca i teme..bolje da se nisi ni vracao uhljupe dosadni
Još koji put pročitaj dok ne shvatiš..
FKS
Određeni novi datumi odgođenih mečeva Premijer lige BiH
Naravno, najviše pažnje privlači derbi sarajevskih rivala FK Sarajevo i FK Željezničar, a odlučeno je da će ovaj meč biti odigran 4. novembra umjesto 28. oktobra kako je ranije planirano.
Željezničar će u tom terminu (28.10) odigrati zaostali meč na Grbavici protiv HŠK Zrinjski, iako je ranije ovaj meč planiran za 21. oktobar.
Također, hercegovački derbi između HŠK Zrinjski i NK Široki Brijeg odigrat će se 4. novembra, pa ćemo taj dan moći uživati u dva zaista sjajna meča.
Ove promjene službeno su potvrđene za SportSport.ba iz NSBiH.
Naravno, najviše pažnje privlači derbi sarajevskih rivala FK Sarajevo i FK Željezničar, a odlučeno je da će ovaj meč biti odigran 4. novembra umjesto 28. oktobra kako je ranije planirano.
Željezničar će u tom terminu (28.10) odigrati zaostali meč na Grbavici protiv HŠK Zrinjski, iako je ranije ovaj meč planiran za 21. oktobar.
Također, hercegovački derbi između HŠK Zrinjski i NK Široki Brijeg odigrat će se 4. novembra, pa ćemo taj dan moći uživati u dva zaista sjajna meča.
Ove promjene službeno su potvrđene za SportSport.ba iz NSBiH.
Sarajevo ljubavi moja.
Izganjase cigani odgodu da im se stilic oporavi
A sve satro pitarski savez. Treba plavuse dobro natrpat.

A sve satro pitarski savez. Treba plavuse dobro natrpat.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ja i zelim da im Stilic igra u derbiju. Da im razbijemo mit i vratimo milo za drago. Da nemaju izgovora. Nek je derbi pomjeren.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Ma ovo je i nama idealno, iz naredne tri utakmice uzeti maksimalno bodove, što uopšte nije nerealno, očistiti kartone bitnim igračima, a svakako uzmu li se sve ove utakmice derbi će biti bitan kao i oni prošle godine, čisto da se vidi jesmo li +5, +6, +8, +10, +12 ili +25 na kraju 

- AlfredNobel
- Kontakt:
@hamsik
E upravo to, pričao sam i pričati ću, samo zbog takvih mozgova koji ne kontaju zaebanciju i koji se lože kao maksumčad. Pisaću i ja, i skoro, i beli, i zip i svako, jer vas treba ložiti na svakom koraku. Od ebene zaebancije napravili mudro slovo. Neka kazni Morto slobodno, ako ima materijala za to. Da neće možda biti trajni ban..

E upravo to, pričao sam i pričati ću, samo zbog takvih mozgova koji ne kontaju zaebanciju i koji se lože kao maksumčad. Pisaću i ja, i skoro, i beli, i zip i svako, jer vas treba ložiti na svakom koraku. Od ebene zaebancije napravili mudro slovo. Neka kazni Morto slobodno, ako ima materijala za to. Da neće možda biti trajni ban..

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Gle ti kod rome dobra dresa, a kod nas onaj otpad, treci rang dresova nam poslali...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja cu pisat kad ja hocu a ne kad mi neki lazni nobelovac kaze...AlfredNobel je napisao/la: ↑15 okt 2020, 12:02@hamsik
E upravo to, pričao sam i pričati ću, samo zbog takvih mozgova koji ne kontaju zaebanciju i koji se lože kao maksumčad. Pisaću i ja, i skoro, i beli, i zip i svako, jer vas treba ložiti na svakom koraku. Od ebene zaebancije napravili mudro slovo. Neka kazni Morto slobodno, ako ima materijala za to. Da neće možda biti trajni ban..![]()
![]()
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ko je ovaj manijak na temi?
AlfredNobel je napisao/la: ↑15 okt 2020, 12:02@hamsik
E upravo to, pričao sam i pričati ću, samo zbog takvih mozgova koji ne kontaju zaebanciju i koji se lože kao maksumčad. Pisaću i ja, i skoro, i beli, i zip i svako, jer vas treba ložiti na svakom koraku. Od ebene zaebancije napravili mudro slovo. Neka kazni Morto slobodno, ako ima materijala za to. Da neće možda biti trajni ban..![]()
![]()

FKS
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, amypitar, benko21, bibula, boki86, Bosanac1991, bosnas_, dark44, gh0stHZ, Grk1234, Haksss, head88, kanarinac, Kyle88, MaroonWhite1946, mire971, mnon46, MokraKifla, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Pitaristok, SamoDaKazeem, sarajevo19461987, Tatamata1946, UltraSa46 i 161 gost.