Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Pa kad poredimo sa ekipom koju je tad ciro preuzeo nismo sad sigurno gori. Materijala ima za ep gdje idu 24 ekipa. Na sp s 12 realno nema. Ali sad treba imati selektora koji zna selektirati ekipu. Izvuci ove sto valjaju, rjesiti se ovi sto nena koristi i popuniti ostala mjesta s mladim igracima koji su zeljni dokazivanja. Solidna ekipa moze sastaviti ovdje kojoj treba dati kvalifikacije za sp da se uigravaju i da budu spremni za ep24.Celtic je napisao/la: ↑15 okt 2020, 12:13Nema to veze s mudima, samo čovjek kaže kako jest, problem je naš što se kod nas bježi od istine ili traži krivac na svim stranama, jednostavno trebamo prihvatiti da nismo velika sila i da nemamo stručnjake a i talente da nešto očekujemo, ona generacija sa svjetskog se potrefila jednom u 30 godina i pitanje je kad će više.
Mi ćemo kroz godinu ili dvije, pasti skroz, bićemo kao što već svi znamo rang Estonije, Moldavije, Litvanije i to je to, desit će se ponekad koji bijesak ili puka sreća da napravimo dobar rezultat ali i to će biti samo zamazivanje očiju i bježanje od realnosti.
Iz mlade ekipe ima kanidata koji mogu mjesta popuniti. Znaci samo igrace pozivati koji ce godinama igrati ep24. Ove poput visce, sunjica, zukanovica itd. Odstraniti i kompletan preokret napraviti. Naravno da nije uspjeh garantivan. Ali koliko dugo davati sansu igracima koji su gotovi?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Normalno, on preferira svecanu trenerkuSwanfilter je napisao/la: ↑15 okt 2020, 12:13Susic je kao pojava nezanimljiv uglađenim Parizanima.
Komunikacija mu je slaba mana. Novinare ne mirise bas. Nije covjek od odjela i kravate ...
A, zasto nikada nije isao kroz klub na bilo koji nacin, a ipak legenda, bilo bi zanimljivo saznati ...

Nakon Prosinečkog gdje sam se žestoko prevario ja priznajem da nisam u stanju prepoznati ko treba biti izabran za selektora. Uvijek se pričala legenda kako svi znaju da je u stručnom štabu Hrvatske Bilić samo davao intervjue a Robert mu pravio taktiku, imao je iskustvo iz Zvezde, turske lige i reprezentacije Azerbejdžana, relativno mlad, Ćiro je lobirao za njeg u medijima i tvrdio da on ima najveći trenerski štih od svih mlađih trenera u regionu i da ćemo izvući jackpot ako ga izaberemo, pa se pričalo da je Robi mangup koji zna kako će sa igračima. Ja sam stvarno pomislio da je izbor Prosinečkog najbolja stvar koju je savez ikad uradio, a na kraju je ispao najodvratniji selektor i najgora igra 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nisi ti druze u stanju sto sta.Drape je napisao/la: ↑15 okt 2020, 12:47Nakon Prosinečkog gdje sam se žestoko prevario ja priznajem da nisam u stanju prepoznati ko treba biti izabran za selektora. Uvijek se pričala legenda kako svi znaju da je u stručnom štabu Hrvatske Bilić samo davao intervjue a Robert mu pravio taktiku, imao je iskustvo iz Zvezde, turske lige i reprezentacije Azerbejdžana, relativno mlad, Ćiro je lobirao za njeg u medijima i tvrdio da on ima najveći trenerski štih od svih mlađih trenera u regionu i da ćemo izvući jackpot ako ga izaberemo, pa se pričalo da je Robi mangup koji zna kako će sa igračima. Ja sam stvarno pomislio da je izbor Prosinečkog najbolja stvar koju je savez ikad uradio, a na kraju je ispao najodvratniji selektor i najgora igra![]()
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Da budem iskren i ja sam pao na istu pricu.Drape je napisao/la: ↑15 okt 2020, 12:47Nakon Prosinečkog gdje sam se žestoko prevario ja priznajem da nisam u stanju prepoznati ko treba biti izabran za selektora. Uvijek se pričala legenda kako svi znaju da je u stručnom štabu Hrvatske Bilić samo davao intervjue a Robert mu pravio taktiku, imao je iskustvo iz Zvezde, turske lige i reprezentacije Azerbejdžana, relativno mlad, Ćiro je lobirao za njeg u medijima i tvrdio da on ima najveći trenerski štih od svih mlađih trenera u regionu i da ćemo izvući jackpot ako ga izaberemo, pa se pričalo da je Robi mangup koji zna kako će sa igračima. Ja sam stvarno pomislio da je izbor Prosinečkog najbolja stvar koju je savez ikad uradio, a na kraju je ispao najodvratniji selektor i najgora igra![]()
Sada znam da ne bih volio nekog starca na klupi ili nekoga koga boli briga za reprezentaciju BiH tipa Muslin, Krstajic i slicni.
Sada bih najvise volio da probamo s nekim ko nije istrosena legenda ili stari strucnjak. Probali smo svakakve legende i stručnjake pa na kraju nista.
Daj nestrucnjaka Barbareza ali koji ce zasukati rukave, "ginuti" za repku, motivirati, voditi ekipu pored aut linije...uz pomocnike Nalica, Bajramovića, Spahica...nebitno ko od te garniture koja diše BH.
Može i Akrapovic, covjek koji voli i pokazuje da zna, reprezentacija bi mu bila veliki motiv.
Ma može i Amar Osim...samo neko kome je istinski stalo.
Nekada Robi, sada potencijalni Krstajic, Muslin i slični...sto dalje jer ih boli briga.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Evo javno cu reci, dajte Amara Osima.
⚜️~⚜️~⚜️
opaaaa

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Barbarez, Spahic, Bajramovic i Custovic. Trener golmana i golman, Begovic.
Jos da je selektora naci ....
Jos da je selektora naci ....
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
zelis Zundaro,zelis nego ego ti ne dopusta da to napises

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma samo Husref ili Vinko Marinović. Ovaj drugi nek ostane gdje je sad

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Tako je, pa da do kraja zakopamo reprezentaciju i da pratimo futsal

Jedno je sigurno treba prekinuti sa selektorima i bisim igracima ex-jugoslavije, tog fubala i nacina rada trenera. Ali mislm da se to nece desiti.
Da jos jednom napomenemo da Dodikov > Vico dolazi u savez, tako da ce novi selektor biti 101% srbin, pa cemo vidjeti ko ja tipujem na Slavoljuba Muslina.
Da jos jednom napomenemo da Dodikov > Vico dolazi u savez, tako da ce novi selektor biti 101% srbin, pa cemo vidjeti ko ja tipujem na Slavoljuba Muslina.
Mjau !
Kad je Prosinecki dolazio, njega je cekao gotov spisak igraca za Americku turneju, kojeg je Savez kreirao. Interesantno kako se i on uklopio u sve to.Drape je napisao/la: ↑15 okt 2020, 12:47Nakon Prosinečkog gdje sam se žestoko prevario ja priznajem da nisam u stanju prepoznati ko treba biti izabran za selektora. Uvijek se pričala legenda kako svi znaju da je u stručnom štabu Hrvatske Bilić samo davao intervjue a Robert mu pravio taktiku, imao je iskustvo iz Zvezde, turske lige i reprezentacije Azerbejdžana, relativno mlad, Ćiro je lobirao za njeg u medijima i tvrdio da on ima najveći trenerski štih od svih mlađih trenera u regionu i da ćemo izvući jackpot ako ga izaberemo, pa se pričalo da je Robi mangup koji zna kako će sa igračima. Ja sam stvarno pomislio da je izbor Prosinečkog najbolja stvar koju je savez ikad uradio, a na kraju je ispao najodvratniji selektor i najgora igra![]()
Samo Barba ako mislimo imati fudbal uopste!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Safet Sušić: Želim li biti selektor? Nikada se nisam nudio, neću ni sada
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- AlainProst
- Kontakt:
tu sam te morao prekinuti

SAFET SUŠIĆ DOBIO MURAL NA PARKU PRINČEVA
cinjenica je da nas je Pape odveo u Brazil
umjesto da budemo zahvalni, mnogi ga pljuju
Zadnja izmjena: AlainProst, dana/u 15 okt 2020, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS
Ja vam garantujem da dodje deset najboljih stručnjaka svijeta, ovu ekipu ne mogu odvesti na neko takmičenja, jer ista nema kvalitet, osim da bude maksimalno treca u grupi. Jednostavno previše slaba i limitirana ekipa, bez igraca koji imalo odskače.