nema kvaliteta
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
On nije otišao kao selektor koji nas je odveo u Brazil pa da ga samo po tome pamtimo. Vodio nas je u četiri utakmice kvalifikacija za europsko prvenstvo i to su mu bile zadnje utakmice:AlainProst je napisao/la: ↑15 okt 2020, 13:29tu sam te morao prekinuti![]()
SAFET SUŠIĆ DOBIO MURAL NA PARKU PRINČEVA
cinjenica je da nas je Pape odveo u Brazil
umjesto da budemo zahvalni, mnogi ga pljuju
Koliko ih imaju Finska i Sjeverna Irska, zašto njihov selektor nije izgubio tekme i ispao amater?
9 miliona korz papire za licne interese ne vrijede koliko 2 bez papira
I neko ko ovako razmišlja bi kao trebao da nam bude selektor“Nisam sinoć gledao utakmicu, ova Liga nacija me toliko i ne interesuje, jer to su više-manje prijateljske utakmice. Samo sam pogledao rezultat i da smo od 15. minute igrali s igračem manje. Kada tako rano zaradis isključenje, šta drugo i da očekuješ protiv jedne reprezentacije kao što je Poljska. Nemaš nikakve šanse. Žao mi je zbog onog neuspjeha u baražu jer smo imali baš dobru priliku. Da smo pobijedili Sjevernu Irsku, i sljedeću bismo utakmicu igrali na domaćem terenu, ali, eto. Kada podvučemo crtu i vidimo šta smo pokazali u kvalifikacijama i baražu, onda nam nije ni mjesto na tom Evropskom prvenstvu”, kaže otvoreno Sušić.
Ovo jeste tacno. Pozoves igrace koji mogu ali ne moraju biti dio reprezentacije, das im znacajan prostor da igraju, koji mozda i ne zasluzuju. Ti se igraci onda prodaju preko reprezentacije, i oni uzimaju sebi procente.
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 7 gostiju.