al na zivcima
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Njima derbi utkamica sezone, titula, kvalifikacija za LP, grupna faza LE. Pa šta ima radiš Sarajevo 

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- ElCartel11
- Kontakt:
Mamicu im zgusnutu kad smo mi lani trazili, da pomjere derbi za JEDAN dan nisu htjeli.Dobar je napisao/la: ↑15 okt 2020, 10:00Navodno kone tražile odgodu derbija zbog zgusntog rasporedaHistoricar je napisao/la: ↑15 okt 2020, 01:58Na Sport centru piše da Željo - Zrinjski igraju 28. oktobra zaostalu utakmicu.Zar nije derbi sa konama trebao biti na taj datum ?
https://****.ba/zrinjski-zasad-nece-traziti-treceg-golmana-pronadjen-kompromis-u-vezi-termina-hercegovackog-derbija/
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sarajevo - Široki Brijeg (17. oktobar)
Sarajevo - Krupa (24. oktobar)
Sarajevo - Mladost (31. oktobar)
Sarajevo - Željezničar (4. novembar)
Dobro ovo izgleda. Odmoriti, ocistiti kartone
Dobro ovo izgleda. Odmoriti, ocistiti kartone
Pa da bi se odgodila trebamo i mi prihvatiti, pa NS BIH to aminuje.Pa ni Velež nije pristao mada savez nije imao ništa protiv ako se dogovore dva kluba.alacious je napisao/la: ↑15 okt 2020, 10:09Treba to izganjat da se ništa ne odgađa, oni nisu htjeli jedan dan pomjeriti prošle godineDobar je napisao/la: ↑15 okt 2020, 10:00Navodno kone tražile odgodu derbija zbog zgusntog rasporedaHistoricar je napisao/la: ↑15 okt 2020, 01:58Na Sport centru piše da Željo - Zrinjski igraju 28. oktobra zaostalu utakmicu.Zar nije derbi sa konama trebao biti na taj datum ?
https://****.ba/zrinjski-zasad-nece-traziti-treceg-golmana-pronadjen-kompromis-u-vezi-termina-hercegovackog-derbija/
Tako da je do nas.
Super zute kartone mogu ocistiti i protiv Krupe i Mladosti 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ne treba nasa saglasnost da se tekma odgodi.
ja ne znam zasto vam to pravi problem, kad je nama puno bolje da se odgodi nego njima.
Oni ne odmaraju nikako, vec im je samo pomjereno za jednu sedmicu. Igraju kup, pa zrinjski pa mi, sve srijedom plus vikend nasa liga...
A mi imamo prije Zelje dvije tekme, Krupa i Mladost gdje mozes ocistiti kartone, pametno to uraditi i onda potpuno spreman ocekujes derbi. Plus i odmoran, jer ceo mi odmarati sedmicu, oni nece...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Treba naša saglasnost ako pošalju upit 6 dana prije početka utakmice, savez odlučuje za 7+Zip je napisao/la: ↑15 okt 2020, 13:58Ne treba nasa saglasnost da se tekma odgodi.
ja ne znam zasto vam to pravi problem, kad je nama puno bolje da se odgodi nego njima.
Oni ne odmaraju nikako, vec im je samo pomjereno za jednu sedmicu. Igraju kup, pa zrinjski pa mi, sve srijedom plus vikend nasa liga...
A mi imamo prije Zelje dvije tekme, Krupa i Mladost gdje mozes ocistiti kartone, pametno to uraditi i onda potpuno spreman ocekujes derbi. Plus i odmoran, jer ceo mi odmarati sedmicu, oni nece...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@Morto derbi je trebo biti 28.10, tako da je van tih 7 dana. To sam zelio i reci da se ne pitamo jer do tekme imaju dvije sedmice.
https://www.fksarajevo.ba/intervjui/sab ... -putu/5863
https://www.fksarajevo.ba/intervjui/sab ... -putu/5863
Moram vam prije svega raći da su do sada održana svega dva sastanka pregovaračkih timova Općine Centar i FK Sarajevo. Konkretnih pomaka još uvijek nema, odnosno još uvijek se nije pristupilo izradi nacrta Ugovora kojim bi se stadion Koševo dao na korištenje Klubu. Prema dogovoru Općina Centar treba da nam dostavi prijedlog tog Ugovora. To se još uvijek nije dogodilo i za sada smo dobili samo dopis za odlaganje ranije dogovorenog trećeg sastanka.
12. igrač kluba iz Titove 38b
Ma prije izbora je bilo suludo bilo sta i ocekivat,ako se promjeni garnitura a iskreno se nadam da hoce,vjerovatno ce imati vise sluha za nas i ubrzati kompletan procesHztesanj je napisao/la: ↑15 okt 2020, 14:19Moram vam prije svega raći da su do sada održana svega dva sastanka pregovaračkih timova Općine Centar i FK Sarajevo. Konkretnih pomaka još uvijek nema, odnosno još uvijek se nije pristupilo izradi nacrta Ugovora kojim bi se stadion Koševo dao na korištenje Klubu. Prema dogovoru Općina Centar treba da nam dostavi prijedlog tog Ugovora. To se još uvijek nije dogodilo i za sada smo dobili samo dopis za odlaganje ranije dogovorenog trećeg sastanka.
Strogo je zabranjeno svako preuzimanje sadržaja bez dozvole FK Sarajevo i navođenja izvora.Hztesanj je napisao/la: ↑15 okt 2020, 14:19Moram vam prije svega raći da su do sada održana svega dva sastanka pregovaračkih timova Općine Centar i FK Sarajevo. Konkretnih pomaka još uvijek nema, odnosno još uvijek se nije pristupilo izradi nacrta Ugovora kojim bi se stadion Koševo dao na korištenje Klubu. Prema dogovoru Općina Centar treba da nam dostavi prijedlog tog Ugovora. To se još uvijek nije dogodilo i za sada smo dobili samo dopis za odlaganje ranije dogovorenog trećeg sastanka.

Ja sam opet drugačijeg mišljenja, i da su nam izborili bili bas dobra prilika.samoSA je napisao/la: ↑15 okt 2020, 14:25Ma prije izbora je bilo suludo bilo sta i ocekivat,ako se promjeni garnitura a iskreno se nadam da hoce,vjerovatno ce imati vise sluha za nas i ubrzati kompletan procesHztesanj je napisao/la: ↑15 okt 2020, 14:19Moram vam prije svega raći da su do sada održana svega dva sastanka pregovaračkih timova Općine Centar i FK Sarajevo. Konkretnih pomaka još uvijek nema, odnosno još uvijek se nije pristupilo izradi nacrta Ugovora kojim bi se stadion Koševo dao na korištenje Klubu. Prema dogovoru Općina Centar treba da nam dostavi prijedlog tog Ugovora. To se još uvijek nije dogodilo i za sada smo dobili samo dopis za odlaganje ranije dogovorenog trećeg sastanka.
Nadam se da će Ajnadzic prije izbora prihvati uslove koje želi naš klub , te konačno to i pravno završiti.
Ne što nas voli, već radi svoje guzice.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Kojeg se igra kup Krupa - Sarajevo?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
21.10.2020. izmedu Širokog i Krupe u ligi.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ajnadjic je to skino sa sebe sad je do "pregovarackog tima" ja ne mislim da ce se ista desiti u skorije vrijemeamypitar je napisao/la: ↑15 okt 2020, 14:31Ja sam opet drugačijeg mišljenja, i da su nam izborili bili bas dobra prilika.samoSA je napisao/la: ↑15 okt 2020, 14:25Ma prije izbora je bilo suludo bilo sta i ocekivat,ako se promjeni garnitura a iskreno se nadam da hoce,vjerovatno ce imati vise sluha za nas i ubrzati kompletan procesHztesanj je napisao/la: ↑15 okt 2020, 14:19Moram vam prije svega raći da su do sada održana svega dva sastanka pregovaračkih timova Općine Centar i FK Sarajevo. Konkretnih pomaka još uvijek nema, odnosno još uvijek se nije pristupilo izradi nacrta Ugovora kojim bi se stadion Koševo dao na korištenje Klubu. Prema dogovoru Općina Centar treba da nam dostavi prijedlog tog Ugovora. To se još uvijek nije dogodilo i za sada smo dobili samo dopis za odlaganje ranije dogovorenog trećeg sastanka.
Nadam se da će Ajnadzic prije izbora prihvati uslove koje želi naš klub , te konačno to i pravno završiti.
Ne što nas voli, već radi svoje guzice.
Ma neka su odgodili, nije mi ni vazno kada se igra derbi. Kada je god Amr bio tu radio je na ruiniranju derbija i dizanju nekih tenzija, razno raznim provokacijama sirio nervozu i kod nasih i njihovih navijaca. Samo ignorisati sve i do same utakmice ne misliti uopste o tome. Svima u klubu bi savjetovao da izbjegnu i novinarska pitanja o derbiju jer ce ovi portali svakako pisati o njima a onda ubaciti neki bombastican naslov sa izjavom nekog naseg igraca.
Mene samo zanima naredna utakmica i dok ona ne prodje ne razmisljam uopste o nekoj narednoj. Nisam cak ni glasao na ovoj anketi jer mi je bezvezna i nazadno razmisljanje. Vjerovatno prekopirano sa foruma reprezentacije.
Za ove sto prizivaju @mortema da reaguje
Okanite se tih ocekivanja jbt, njima je vazan svaki klik i ne pomisljaju da banuju ni na heftu nekoga ko im napise preko 100 postova hefticno a visi na stranici foruma 24 sata. Ni @admin nije reagovao jbg valjda misli da je lijepo kad mu neko kaze da je idiot, glupan, debil, konj...
Zato pisite sto vise i hebite majke, familiju... nazivajte raznim "epitetima" svakoga ko se ne slaze sa vasom ljubavlju prema treneru, voljenom igracku, sarkazmu, ironiji i svemu onome sto nema veze sa temom.
Znaci samo rokaj post, dva, pet... svaki dan i sve ce ti proci na ovoj temi
Mene samo zanima naredna utakmica i dok ona ne prodje ne razmisljam uopste o nekoj narednoj. Nisam cak ni glasao na ovoj anketi jer mi je bezvezna i nazadno razmisljanje. Vjerovatno prekopirano sa foruma reprezentacije.
Za ove sto prizivaju @mortema da reaguje
Okanite se tih ocekivanja jbt, njima je vazan svaki klik i ne pomisljaju da banuju ni na heftu nekoga ko im napise preko 100 postova hefticno a visi na stranici foruma 24 sata. Ni @admin nije reagovao jbg valjda misli da je lijepo kad mu neko kaze da je idiot, glupan, debil, konj...
Zato pisite sto vise i hebite majke, familiju... nazivajte raznim "epitetima" svakoga ko se ne slaze sa vasom ljubavlju prema treneru, voljenom igracku, sarkazmu, ironiji i svemu onome sto nema veze sa temom.
Znaci samo rokaj post, dva, pet... svaki dan i sve ce ti proci na ovoj temi
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Sarajevo - Široki Brijeg (17. oktobar)Suki46 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 14:3521.10.2020. izmedu Širokog i Krupe u ligi.
Krupa - Sarajevo (21. oktobar)
Ovako nekako
Procitah sad interviju sa Sabrinom i sve je ok. Ali brate nista jos konkretno za stadion. Pa do kad cemo se mi vise patiti na ovom golubarniku. Pa vidjet cete terena i bruke kad bude derbi. Daj mjenjajte tu travu ebo ga vise trave, pa bile su se pare obezbjedile ne znam vise koji vam je k. Do kad cemo strepiti za Evropu hocemo li je igrat ovde ili u Ze. Bas bruka da jedan ovakav klub, na ovako zdravim nogama, ne moze igrati grupnu fazu iskljucivo zbog toga sto nemamo stadion, a garantujem da je Kosevo bili spremno da bi sad bili u grupnoj fazi....Dajte vise izvrsite taj pritisak...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ANamelessGhoul, bhfanatic14, boki86, Cwirek, dark44, Direktorcic, Gomis99, Hrammm1921, HZbec, Imamkarbarum, Jadnimi, Lecler, ledesma, leo1946, Lokomotifa, NazorUso, Oerde, Pantelija, pitara, Posejdon, rimljanin90, SAMO BORDO, USB, Venom, Zlatu075 i 363 gosta.