BiH-Holandija/Poljska-BiH (11.10./14.10)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: BiH-Holandija/Poljska-BiH (11.10./14.10)
Ne govorim o Interu, kroz citavu karijeru Conte igra sa desnjacima od Juventusa, preko Chelseaja.
Svi talijanski klubovi koji igraju sa tri pozadi striktno ne traze ljevake.
Jedino Arteta izmislja toplu vodu i jos par trenera koji zele kroz pas igru doci do gola protivnika.
Mi svakako nemamo nista od toga igrao tu ljevak ili ne, jer ne mozemo drzati posjed nijednoj kvalitetnoj ekipi. Nasa sansa je trka, duge lopte, prekidi, sut sa distance i sto vise olaksati Edinu u napadu.
Jedino Arteta izmislja toplu vodu i jos par trenera koji zele kroz pas igru doci do gola protivnika.
Mi svakako nemamo nista od toga igrao tu ljevak ili ne, jer ne mozemo drzati posjed nijednoj kvalitetnoj ekipi. Nasa sansa je trka, duge lopte, prekidi, sut sa distance i sto vise olaksati Edinu u napadu.
Zadnja izmjena: Wandelanoite, dana/u 15 okt 2020, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dzeki ce sve vise trebati ispomoc a kako bi se i on manje umarao i prilikom egzekucije bio mirniji.
Trenutno je Demirovic koji VOLI puno trcati dobra opcija.
U nekim utakmicama mozda i bolja opcija bi bio Adi Nalic...ako nastavi da se razvija u Malmou kao sto je to cinio posljednjih mjesec i po.
U nekim utakmicama mozda i bolja opcija bi bio Adi Nalic...ako nastavi da se razvija u Malmou kao sto je to cinio posljednjih mjesec i po.
- ASD
- Kontakt:
Pa logično jer je ovo trend od prije par godina. Prije nisu tako igrali. Ni Conte, a ni bilo ko drugi.Wandelanoite je napisao/la: ↑15 okt 2020, 19:01Ne govorim o Interu, kroz citavu karijeru Conte igra sa desnjacima od Juventusa, preko Chelseaja.
U zadnje vrijeme je ta pozicija postalo pozicija gdje su ljevaci najviše na cijeni, od svih pozicija u timu.
-
- Kontakt:
Roma dovede Kumbullu i igra tu poziciju sto nisu doveli ljevaka, ako je trend?ASD je napisao/la: ↑15 okt 2020, 19:05Pa logično jer je ovo trend od prije par godina. Prije nisu tako igrali. Ni Conte, a ni bilo ko drugi.Wandelanoite je napisao/la: ↑15 okt 2020, 19:01Ne govorim o Interu, kroz citavu karijeru Conte igra sa desnjacima od Juventusa, preko Chelseaja.
U zadnje vrijeme je ta pozicija postalo pozicija gdje su ljevaci najviše na cijeni, od svih pozicija u timu.
Pricas gluposti.
MES QUE UN CLUB!
šta ti dođe Demirovic?hurem je napisao/la: ↑15 okt 2020, 19:02Dzeki ce sve vise trebati ispomoc a kako bi se i on manje umarao i prilikom egzekucije bio mirniji.
Brata, tetka, strina ?
Svaki post Demirovic

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Demirovic Prevljak su igraci koji u nasoj ligi ne bi bila prevaga a ovdje se spominju kao top napadaci.
Sto je najgore ne zabijaju golove nikako
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Inače je jako teško zabiti golove među najgorim ligama evrope.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Demirovic je prosle sezone u st gallenu zabio 14 golova sa 21 godinu. St gallen nije ekipa iz samog vrha. Dosao tek kasno u septembru tako da nije ni prosao pripreme s ekipom. Sasvim ok ucinak. Transfer u bundesligu za cetri miliona sve govori. Da je ta liga dosta bolja od plbih valjda nema potrebe spominjati. Mogli smo to i vidjeti kad je fk sarajevo gostovalo u baselu gdje su ispraceni sa visoki 5:0 kuci. Sva sreca pa je basel sa pola snage igrao.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
U Svicarskoj nijedna ekipa ne igra ozbiljno odbranu, ja garantujem da u Bundesligi nece u ovoj sezoni dati vise od 3 gola. A Sarajevo je od Basela izgubilo prije 10 godina, tad je Basel bio jaka ekipa danas su mnogo losiji.
Tacno ljudi igraju bez odbrane.
Nije bitno sta ti garantujes. Bitno je sto misle u freiburgu. A cetri milliona nisu male pare da bace samo tako bezveze.
I danasnji basel bi razapeo sarajevo. A YB pogotovo.

Nije bitno sta ti garantujes. Bitno je sto misle u freiburgu. A cetri milliona nisu male pare da bace samo tako bezveze.
I danasnji basel bi razapeo sarajevo. A YB pogotovo.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Sulejman Krpić koji je jedan od najgorih igrača u historiji AIK-a i trenutno na tribini u Južnoj Koreji je bez problema bio prvi strijelac kukuruz lige, toliko o tome.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
2 + 2 = 3
⚜️~⚜️~⚜️
- Chapman1886
- Kontakt:
sarajvo bi uzelo u švici glat titulu sa svojim kursadžijama
Samo Sloboda | COYG
Dodje mi od tvoje tetke strina, ok?!TheClown je napisao/la: ↑15 okt 2020, 20:37šta ti dođe Demirovic?hurem je napisao/la: ↑15 okt 2020, 19:02Dzeki ce sve vise trebati ispomoc a kako bi se i on manje umarao i prilikom egzekucije bio mirniji.
Brata, tetka, strina ?
Svaki post Demirovic
![]()
Ocito slabo pratis jer sam upravo ja govorio kako nije zasluzio poziv u martu a koji nije ni dobio, za septembar da je možda mogao dobiti ali saavim ok sto i nije, te za novembar da takodjer nije zasluzio i da se Bajevicu ne moze nista zamjeriti...medjutim nakon ispadanja od S.Irske sam bio za to da ga se odmah prekomanduje iz U21 u A-selekciju i da zaigra protiv Nizozemske...dok su obije ekipe bile u BiH...da se odmah krene s pripremama za kvalifikacije.
Nada zadnja umire ...visegrad8392 je napisao/la: ↑14 okt 2020, 23:48oficijalno jesu, al srce se nepredaje moj druze...DaVinci je napisao/la: ↑14 okt 2020, 23:33Druze edinjo ... jesul' sad ispucali sve bonuse ili im je ostao jos koji negdje zashtekan ...visegrad8392 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 09:28
ovisi o utakmici protiv poljske, kako se tu pokazu i sa tim nam pokazu u kojem smijeru ce repka da ide...![]()

Sad cemo se malo ljutit na njih pa cemo onda opet citav mjesec se nadat da ce se nekako dozvat i klepit Italijane i Holandjane i onda opet biti razocarani do marta ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
i tako u krug heheeDaVinci je napisao/la: ↑16 okt 2020, 12:07Nada zadnja umire ...![]()
Sad cemo se malo ljutit na njih pa cemo onda opet citav mjesec se nadat da ce se nekako dozvat i klepit Italijane i Holandjane i onda opet biti razocarani do marta ...![]()
- ASD
- Kontakt:
Koju poziciju igra jedini ljevak u odbrani Intera?Wandelanoite je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:56
Reci to Conteu i Allegriju.
Zbog cega nam treba ljevak, da igramo iz zadnje linije je li, da gradimo napade kroz pas igru.![]()
Igra poziciju zrtvene ovce za ZlatanaASD je napisao/la: ↑17 okt 2020, 18:28Koju poziciju igra jedini ljevak u odbrani Intera?Wandelanoite je napisao/la: ↑15 okt 2020, 18:56
Reci to Conteu i Allegriju.
Zbog cega nam treba ljevak, da igramo iz zadnje linije je li, da gradimo napade kroz pas igru.![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ASD
- Kontakt:
Kako god, činjenica je da je porast u Svijetu da se traži ljevak na toj poziciji lijevog štopera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.