FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 15 okt 2020, 22:57

Sanchez1987 je napisao/la:
15 okt 2020, 22:49
belosevic28 je napisao/la:
15 okt 2020, 22:44
Sanco prodo Kovu a da ni klub ne zna.
Cestitam, a ne ko neki !!!
Znaju u klubu samo nece da kazu,vidis i golman vec kod nas po TM i drugim izvorima,a u klubu haman ne znaju..

Brani Kova za drugi klub, samo nece da kazu Bgm.
Onaj s brojem 13 na nasem golu je Enin Bajramovic samo pisst...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 15 okt 2020, 23:01

15 okt 2020, 22:42
ElCartel11 je napisao/la:
15 okt 2020, 22:34
Ja imam ideju kako da prodamo Tatara, dovedemo jos boljeg od njega za manju platu.
Win - win situacija, ali me ne slusa niko.
Ima zamjena u gorazdu cak i prezime isto 😁 ona stara nasa,mozda procepi kod nas,isti fazon kao sa golmanom prodas kovacevica a dodje ti neki ado kacunak,kaze mozda se pokaze 😉
Ima jedan na probi vec samo nesmijem na forumu pisati o tome.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 15 okt 2020, 23:03

AlfredNobel je napisao/la:
15 okt 2020, 18:54
JohnKeynes97 je napisao/la:
15 okt 2020, 18:38
ThrillerHz je napisao/la:
15 okt 2020, 18:35
Kad se sjetim koliko smo Alfreda prozivali sto je stream navijac i gle sta nam se desi, svi smo na kraju stream navijaci :plac:
Meni je Alfred uvijek bacao na onaj tip navijaca sa zapada, sto su uposlenici (citaj uhljupi bh telekoma i elektroprivrede), bez nekih pola zuba, i sto nose podmetace za guzove
Ne nosim podmetače, nemoj me brukati, nosim Avazove novine. Za posao si upravu. Nisam čak ni košpicar, nemam čim košpe da obrađujem.

slika
Keynes, sanchez, hordanjezla, ahmoveliki i holyman uhvaćeni prošle sezone na derbiju.
:rol: :rol: :rol:
:clap:
Samo ja sam ti na poluvremenu morao izac!

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 15 okt 2020, 23:05

Revolt evo brate poceli su se gadjat imenima za tog novog sefa akademije, haj reci ziv bio makar u pp

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 16 okt 2020, 00:16

15 okt 2020, 23:01
15 okt 2020, 22:42
Ja imam ideju kako da prodamo Tatara, dovedemo jos boljeg od njega za manju platu.
Win - win situacija, ali me ne slusa niko.
Ima zamjena u gorazdu cak i prezime isto 😁 ona stara nasa,mozda procepi kod nas,isti fazon kao sa golmanom prodas kovacevica a dodje ti neki ado kacunak,kaze mozda se pokaze 😉
Ima jedan na probi vec samo nesmijem na forumu pisati o tome.
Mozel ovaj sancez bolid da nam objasni koga bi on doveo a da ima bh pasos posto smo ograniceni sa strancima? Mozda nekog juniora Aresenala il slicno posto mu je los cv ovog momka

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 16 okt 2020, 00:26

Tucakovica myb???
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 okt 2020, 00:35

Nemoj govoriti da je bolid, osjetljivi su. :kafa:

Naravno ni tebe Morto neće sankcionisati, ni ban ti dati, jer ga boli qurac za ovom temom i sad se tamo kusura s adminom, nakon analiziranja klikova, postova i broja ispisanih stranica za danas. Morto gnjido!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 16 okt 2020, 00:58

Ako Tatar ide sretno mu bilo, a obestecenje ne treba ni komentarisati koliko bude da bude.
Licno bih vise volio da ostane jer ga je bas procepilo a i dobio je taj poziv u repku i solidno odigrao. Samo se treba zapitati sada da li ce opet dobiti poziv i da li zeli produziti ugovor i postovati sta o tim uslovima misle u klubu zajedno sa odlukom koju donesu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 okt 2020, 01:27

Ti kralju imaš nekih ozbiljnih problema, nisi sav svoj. Isto neka uvrijeđena mlada, niti mu je neko nešto opsovao, niti dirao u nešto, a cmizdri kao neka curica. Kakve tuševe spominješ, kakvo zbližavanje i ustručavanje? Lično ni ne znam momka, zezamo se ovako i šta je problem? Ako ti smeta, zaobiđeš, ako vidiš u tome neki poseban problem, onda imaš psihičkih poteškoća.

I onda se čudite kad vam neko kaže da ste paglu ili bolidi, nije ni čudo. Napravi lik neku famu i nešto drami bez razloga. Šta predlažeš, ban možda? :rol: :tokralju:

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 16 okt 2020, 01:58

Ovaj iznad mene ima odredjene poteskoce u razvoju
NEMA NAZAD

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 16 okt 2020, 03:12

Sto se tice transfera Tatara, i ja bih bio nezadovoljan sa ispod 400-500k € (da nije korona 750k).

Eh sad kad aBd budemo ucesnici grupa redovno i neko tipa Đokanovic dobije poziv u repku i tamo ne bude samo da trenira mozemo pricati o nekim historijskim transferima.

Vec jednom sam rekao produzio bih i Benju i Amara ako ima i 5% sanse, jer ce nam vise donijeti ostankom nego nekim parama od transfera.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 16 okt 2020, 03:34

16 okt 2020, 01:27
Ti kralju imaš nekih ozbiljnih problema, nisi sav svoj. Isto neka uvrijeđena mlada, niti mu je neko nešto opsovao, niti dirao u nešto, a cmizdri kao neka curica. Kakve tuševe spominješ, kakvo zbližavanje i ustručavanje? Lično ni ne znam momka, zezamo se ovako i šta je problem? Ako ti smeta, zaobiđeš, ako vidiš u tome neki poseban problem, onda imaš psihičkih poteškoća.

I onda se čudite kad vam neko kaže da ste paglu ili bolidi, nije ni čudo. Napravi lik neku famu i nešto drami bez razloga. Šta predlažeš, ban možda? :rol: :tokralju:
Znaci pogodio sam za tuseve :D
E vidi lafe, po ovome sto si napisao bas ti treba da metnes prst na celo i razmislis. Evo sad ja tebe furam sa glupostima a ti se primas, primas se na bezveznjostine koje lupam. Al bas nigdje veze s vezom al se primas a ciljao sam na tebe i ni na koga drugog a ti se primio.

Ti se ovdje ponasas kao curica, kao medic mali uvredljivi neshvaceni sa svojim salama i zajedno sa svojom grupicom i ne znate kad je mjera.
Nisu svi ovdje dosli da citaju tvoje sale, furanja ljudi a sve se svodi da ih lozis a ne stedis. A ne uprati svako o cemu se radi pa te ne shvati.
A onda sve sto drugi napisu uzimas zdravo za gotovo i hoces da si svakom loncu poklopac.

Ja i ti smo usli u neku vrstu rasprave kada sam rekao da je nesto sto @skoro forsira realno provokacija. Ti si se onda prikljucio na tu provokaciju i podrzao je. Nisi shvatio da je @skoro ciljao na jednog lika a svojim postupkom provocirao i one kojima je bio i jeste simpatičan. I usput ga moram pohvalit jer je odvadio i svaka mu cast na tome.
A cilj mog pisanja tada jeste bio da shvatite koliko je dosadno to prepucavanje za i protiv, i umjesto da se zavrsi vi to sirite na druge teme a iste dvije suprotstavljene grupe. Ako kapiras salu onda kapiras i kad sala dosadi, kad vise nije smiješna... Isto kao sto glup nece shvatiti da je glup pa da mu nacrtas.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 16 okt 2020, 04:52

ShofaII je napisao/la:
16 okt 2020, 03:34
16 okt 2020, 01:27

Znaci pogodio sam za tuseve :D
E vidi lafe, po ovome sto si napisao bas ti treba da metnes prst na celo i razmislis. Evo sad ja tebe furam sa glupostima a ti se primas, primas se na bezveznjostine koje lupam. Al bas nigdje veze s vezom al se primas a ciljao sam na tebe i ni na koga drugog a ti se primio.

Ti se ovdje ponasas kao curica, kao medic mali uvredljivi neshvaceni sa svojim salama i zajedno sa svojom grupicom i ne znate kad je mjera.
Nisu svi ovdje dosli da citaju tvoje sale, furanja ljudi a sve se svodi da ih lozis a ne stedis. A ne uprati svako o cemu se radi pa te ne shvati.
A onda sve sto drugi napisu uzimas zdravo za gotovo i hoces da si svakom loncu poklopac.

Ja i ti smo usli u neku vrstu rasprave kada sam rekao da je nesto sto @skoro forsira realno provokacija. Ti si se onda prikljucio na tu provokaciju i podrzao je. Nisi shvatio da je @skoro ciljao na jednog lika a svojim postupkom provocirao i one kojima je bio i jeste simpatičan. I usput ga moram pohvalit jer je odvadio i svaka mu cast na tome.
A cilj mog pisanja tada jeste bio da shvatite koliko je dosadno to prepucavanje za i protiv, i umjesto da se zavrsi vi to sirite na druge teme a iste dvije suprotstavljene grupe. Ako kapiras salu onda kapiras i kad sala dosadi, kad vise nije smiješna... Isto kao sto glup nece shvatiti da je glup pa da mu nacrtas.
Kakav gospodin! Odakle ti volja legendo :thumbup:
Preskakao bi covjek postove al ne mozes kad je brat na svakom! 00-24 visi tu, dovoljno ti govori ;)

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 16 okt 2020, 05:20

Bukvalno 00-24
ISTINA ZA VEDRANA!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 okt 2020, 07:27

belosevic28 je napisao/la:
feniksptica je napisao/la:
15 okt 2020, 22:33
Nemoj SEATe, dobri su

@skoro left chat
Toliko je dobar da su mi svi majstori u sarajevsko-zeničkoj kotlini u "close friends" na instagramu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 okt 2020, 08:05

Na današnji dan prije 53 godine je Asim Ferhatović Hase odigrao posljednju utakmicu za FK Sarajevo.

Nije bio maj nego oktobar, nije bilo puno Koševo nego Kantrida, nije bio Osijek nego Rijeka, nije bilo 0:0 nego 0:4... Al su izlazili svi sa stadiona šutke, neki su i plakali, a čuo se poneki usklik i vidjela poneka zastava "SVI U NAPAD, JEDAN JE HASE"!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 okt 2020, 08:07

Preskakao bi ti postove da možeš, ovako ti je jača želja da citiraš. Najjače mi je kad jedan nešto napiše, eto ove trojice-četvorice, koji i ne čitaju šta je napisao, već ga samo pohvale i salutaju. Idoli moji, Rundina škola po tastaturi.

@shofall
Jesi ipak, sapunjamo se Morto, ja i još par, zato nam sve i prolazi.
Nisi ti ušao u nikakvu raspravu, jer da jesi, to bi obavio i završio, ne bi digao nos i naljutio se nešto. Još nešto šatro prijavljivao Morti :rol:.. Neki dan s Denchijem sam raspravljao do kraja, pa nešto ne vidim da se čovjek uvrijedio kao curica.

Visim 00-24h doslovno, nemam ni opciju odjave, jer mi se može.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 16 okt 2020, 09:02

Najbolje bi bilo da Tatar produzi ugovor :kafa:

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 16 okt 2020, 09:11

Prije par dana sam pitao, ne vidjoh da je neko odgovorio. Zna li neko kakva je ta agencija koja zastupa Tatara? Jesmo li ikada suradjivali s njima?

P.S. I o povredi Fanima je neko pricao, ali pretpostavljam da cemo o tome vise znati tek danas na pressu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 16 okt 2020, 09:35

Milicevic je u istoj agenciji. u toj agenciji radi brat od Mehe Kodre.

https://www.transfermarkt.com/idub-glob ... rater/4684

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, DzemoSmjecanin, Kaunas, mire971, Napapijri, Proximic, riki46 i 75 gostiju.