AlfredNobel je napisao/la: ↑16 okt 2020, 01:27
Ti kralju imaš nekih ozbiljnih problema, nisi sav svoj. Isto neka uvrijeđena mlada, niti mu je neko nešto opsovao, niti dirao u nešto, a cmizdri kao neka curica. Kakve tuševe spominješ, kakvo zbližavanje i ustručavanje? Lično ni ne znam momka, zezamo se ovako i šta je problem? Ako ti smeta, zaobiđeš, ako vidiš u tome neki poseban problem, onda imaš psihičkih poteškoća.
I onda se čudite kad vam neko kaže da ste paglu ili bolidi, nije ni čudo. Napravi lik neku famu i nešto drami bez razloga. Šta predlažeš, ban možda?
Znaci pogodio sam za tuseve

E vidi lafe, po ovome sto si napisao bas ti treba da metnes prst na celo i razmislis. Evo sad ja tebe furam sa glupostima a ti se primas, primas se na bezveznjostine koje lupam. Al bas nigdje veze s vezom al se primas a ciljao sam na tebe i ni na koga drugog a ti se primio.
Ti se ovdje ponasas kao curica, kao medic mali uvredljivi neshvaceni sa svojim salama i zajedno sa svojom grupicom i ne znate kad je mjera.
Nisu svi ovdje dosli da citaju tvoje sale, furanja ljudi a sve se svodi da ih lozis a ne stedis. A ne uprati svako o cemu se radi pa te ne shvati.
A onda sve sto drugi napisu uzimas zdravo za gotovo i hoces da si svakom loncu poklopac.
Ja i ti smo usli u neku vrstu rasprave kada sam rekao da je nesto sto @skoro forsira realno provokacija. Ti si se onda prikljucio na tu provokaciju i podrzao je. Nisi shvatio da je @skoro ciljao na jednog lika a svojim postupkom provocirao i one kojima je bio i jeste simpatičan. I usput ga moram pohvalit jer je odvadio i svaka mu cast na tome.
A cilj mog pisanja tada jeste bio da shvatite koliko je dosadno to prepucavanje za i protiv, i umjesto da se zavrsi vi to sirite na druge teme a iste dvije suprotstavljene grupe. Ako kapiras salu onda kapiras i kad sala dosadi, kad vise nije smiješna... Isto kao sto glup nece shvatiti da je glup pa da mu nacrtas.