Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Cim kazes onako kako stvari stoje,nama si neprijatelj broj jedan.Suti i guraj stvari pod tepih! Cim se desi da izgubimo protiv Olimpika,onda sve te stvari iznesi i pljuji sve od uprave do igraca.To je nas seljacki mentalitet,zato nam i jeste ovako.Ako imamo isti IP,zamolio bih moderatora da me istog momenta banuje a ako nemamo,nemoj vise pisati na ovom forumu.Dogovoreno?
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
-
- Kontakt:
Tačno ovako !Asimetric je napisao/la: ↑16 okt 2020, 19:04Upravo si potvrdio nešto o čemu ja mjesecima pišem na ovom forumu.Straightforward je napisao/la: ↑16 okt 2020, 18:12
Čemu ta tendecija osporavanja ljudi da vole ili ne vole Velež dovoljno kao ti ili neko peti i deseti samo zato što čovjek dobronamjerno i kritički gleda na stvari koje zasigurno jesu mogle biti bolje napravljene![]()
![]()
Ovakvi ljudi poput Badera i ostalih konstantno ušutkuju nas koji racionalno razmisljamo po pitanju Kluba, infrastrukture i ostalog.
Nažalost to nije samo Bader postoji jedna čitava struja navijača, a naveo si fb grupe i ostalo koji pokusavaju na svaki način opravdati lose poteze uprave bez ikakvih konkretnih argumenata.
Takve ljude ja nazivan ljudi bez stava, ili Hasicevi dupelisci sto u prevodu znači kad bi se Hasić svima njima na glavu posrao oni bi rekli, pa u redu je to ipak je to naš Hasić spasitelj Veleža i slično...
Sutra što kaže brandao kad Velež izgubi 3 boda gdje je trebao uzeti sva tri, ti isti će prvi biti najveći kritičari svega što ima veze sa Veležom.
Upravo sam mu slično htio napisati, ako nemamo isti IP da se on sam isključi sa foruma kakvu je glupost izrekao. Ali šta očekivati od likova koji nisu navikli da postoje drugačija mišljenja.brandao je napisao/la: ↑16 okt 2020, 19:09Cim kazes onako kako stvari stoje,nama si neprijatelj broj jedan.Suti i guraj stvari pod tepih! Cim se desi da izgubimo protiv Olimpika,onda sve te stvari iznesi i pljuji sve od uprave do igraca.To je nas seljacki mentalitet,zato nam i jeste ovako.Ako imamo isti IP,zamolio bih moderatora da me istog momenta banuje a ako nemamo,nemoj vise pisati na ovom forumu.Dogovoreno?
Miriše mi na jednu osobu koja je nalazila mane upravi na ovom forumu, a sada iz nemogucnosti nalazenja istih povlaci konstantno jednu te istu temu sa par profila i zatrpava prvenstveno ovu temu sto je lako vidljivo i prepoznatljivo, ako vas je vise to je gore za vas.
Ne razumijem to forsiranje "klimaci glava", kada je ovdje 99% Veležovaca napisalo da nije dobro ispalo sa RA tribinom, ali ljudi su razumni i ne žele povlaciti tu temu prvenstveno jer ne mogu na to licno utjecati dok ljudska zumra i furda konstatno iz njima poznatih razloga povlaci istu temu i zatrpava ovu temu...
Ne razumijem to forsiranje "klimaci glava", kada je ovdje 99% Veležovaca napisalo da nije dobro ispalo sa RA tribinom, ali ljudi su razumni i ne žele povlaciti tu temu prvenstveno jer ne mogu na to licno utjecati dok ljudska zumra i furda konstatno iz njima poznatih razloga povlaci istu temu i zatrpava ovu temu...
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- svrakino1921
- Kontakt:
Zenicanin988 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 17:16Ne bih se slozio. Ovo je nas najljepsi stadionCeZenicaLik je napisao/la: ↑15 okt 2020, 23:47Bilino Polje je bilo i ostalo najbolji stadion u BiH....tackaavenija je napisao/la: ↑12 okt 2020, 15:40
Sinoc travnjak top.
Svaki put cu napisati, koristi ga savez 30 godina skoro, nikada znacajnija ulaganja sa njihove strane. Nek se stide. Stolicu nisu zamijenili nikada, travnjak nikada da nije grad Zenica platio. Odrzavanje grad placa. Krajnje bezobrazan odnos prema Bilinom Polju.

Ova slika NAJPERSPEKTIVNIJEG STADIONA U REGIONU iz pticije perspektive samo pokazuje koliko ima sjedecih mjesta koja su pod krovom na NAJPERSPEKTIVNIJEM STADIONU U REGIONU
10 500
-
- Kontakt:
Na engleskom kažu delusional... Pitaj admina za te informacije ili se jednostavno pomiri sa činjeničnim stanjem da postoje i oni koji razmisle prije nego klimnu glavom, ok ?!ANTIFA ! je napisao/la: ↑16 okt 2020, 19:19Miriše mi na jednu osobu koja je nalazila mane upravi na ovom forumu, a sada iz nemogucnosti nalazenja istih povlaci konstantno jednu te istu temu sa par profila i zatrpava prvenstveno ovu temu sto je lako vidljivo i prepoznatljivo, ako vas je vise to je gore za vas.
Procitaj jos jednom, evo podebljat cu ti ako treba i zatrpava prvenstveno ovu temu korekcija je zatrpava glupostima, ali nije tesko to dodati u novom postu. 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
Ok tata, kako ti kažeš.
Ovo sa tribinom je smijurija jer nije stvar u neimanju nego ne znanju ! FACT(s) ! ZDRAVO
Ovo sa tribinom je smijurija jer nije stvar u neimanju nego ne znanju ! FACT(s) ! ZDRAVO

- HerrEngelbert
- Kontakt:
Zašto zapadna tribina na najperspektivnijem stadionu,ne u regionu,nego u cijeloj jugoistočnoj Evropi,ide u"heravo"?svrakino1921 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 19:20
![]()
![]()
![]()
![]()
Ova slika NAJPERSPEKTIVNIJEG STADIONA U REGIONU iz pticije perspektive samo pokazuje koliko ima sjedecih mjesta koja su pod krovom na NAJPERSPEKTIVNIJEM STADIONU U REGIONU
10 500
"U životu postoje ljudi koji mogu i koji ne mogu, ja mogu!"
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
Kazu ako objavis sliku iz ove perspektive dodje lutvo i prebije te. Doduse vazi samo za navijace zeljeZenicanin988 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 17:16Ne bih se slozio. Ovo je nas najljepsi stadionCeZenicaLik je napisao/la: ↑15 okt 2020, 23:47Bilino Polje je bilo i ostalo najbolji stadion u BiH....tackaavenija je napisao/la: ↑12 okt 2020, 15:40
Sinoc travnjak top.
Svaki put cu napisati, koristi ga savez 30 godina skoro, nikada znacajnija ulaganja sa njihove strane. Nek se stide. Stolicu nisu zamijenili nikada, travnjak nikada da nije grad Zenica platio. Odrzavanje grad placa. Krajnje bezobrazan odnos prema Bilinom Polju.

Stid me bilo onog baraza, kad kamera prikaza stadion iz ove perspektive, mogu mislit sta su ljudi pomislili koji su gledali utakmicu haha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- Zenicanin988
- Kontakt:
Pazi ti samo izraza" NAJPERSPEKTIVNIJI STADION U DRZAVI" hahaha, dobar bgm. Ja razumijem da ljudi vole svoje, svaka cast, ali uporedjivati Grbavicu i BP je smijesno.
U svakom slucaju bi volio da ubrzo Grbavica bude sa sve cetiri tribine, nema apsolutno nista protiv.
U svakom slucaju bi volio da ubrzo Grbavica bude sa sve cetiri tribine, nema apsolutno nista protiv.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Kad se završi Grbavica, bit će, uz osječki Pampas, najljepši stadion u ex Yu. Možda i Ljudski vrt može ići u tu rečenicu.
Dok se Grbavica ne završi, BP je broj 1, tu nema nikakve priče.
Vrapčići meni iskreno nisu ništa specijalno, razdvojene tribine, reflektori usred "zdenki", ono na RA tribini što se ne smije spominjati itd. Ali bit će ok kad se sve zqvrši, bez daljnjeg.
Dok se Grbavica ne završi, BP je broj 1, tu nema nikakve priče.
Vrapčići meni iskreno nisu ništa specijalno, razdvojene tribine, reflektori usred "zdenki", ono na RA tribini što se ne smije spominjati itd. Ali bit će ok kad se sve zqvrši, bez daljnjeg.
Dobro bi bilo da bude jasno svima da mi nismo ni u kakvoj "trci" da imamo najbolji ili najljepši stadion, posebno uzevši u obzir s kojim novčanim sredstvima raspolažemo. Mi se trudimo da imamo dobar, normalan, funkcionalan stadion i to ćemo i imati. S obzirom odakle smo počeli, s obzirom šta smo sve prošli i s obzirom koliko ćemo novca uložiti, svaki pravi, iskreni navijač Veleža, koji je s klubom prošao golgotu, mora biti zadovoljan trenutnim razvojem situacije.
Ostali nas svakako ne interesuju, ne trudimo se radi ostalih.
Ostali nas svakako ne interesuju, ne trudimo se radi ostalih.
niko nije ni u kakvoj trci, to je samo u glavama forumskih bolesnika.
mi u državi nemamo stadiona da valja, sve je ili napola ili u raspadu, timovi su ili na rubu litice ili su već u slobodnom padu ili u nekim privatnim rukama, i onda dođe korona, to je ono ležiš i nemožeš ustati a neko dođe i spuca te macolom uglavu! teško da može gore biti.
evo željo je dobio sticajem okolnosti najbolji mogući teren koji ni izbliza ne može održavati kako treba, a da o ostalom ne pričamo. ako se desi čudo pa nam se neki tim u narednih X godina plasira u evropu igraće na kraju u osijeku. tužno i žalosno, naša realnost!
mi u državi nemamo stadiona da valja, sve je ili napola ili u raspadu, timovi su ili na rubu litice ili su već u slobodnom padu ili u nekim privatnim rukama, i onda dođe korona, to je ono ležiš i nemožeš ustati a neko dođe i spuca te macolom uglavu! teško da može gore biti.
evo željo je dobio sticajem okolnosti najbolji mogući teren koji ni izbliza ne može održavati kako treba, a da o ostalom ne pričamo. ako se desi čudo pa nam se neki tim u narednih X godina plasira u evropu igraće na kraju u osijeku. tužno i žalosno, naša realnost!
Ovo nije istina, bilo koji tim Evropu grupnu fazu bi igrao na Bilino Polju sigurno(vec provjereno) a vjerujem da bi Uefa odobrila i Banja Luku i Grbavicu.jestamaji je napisao/la: ↑18 okt 2020, 15:22niko nije ni u kakvoj trci, to je samo u glavama forumskih bolesnika.
isto tako misljenja sam da se podcjenjuju nasi stadioni. Nismo bas jadni kako se predstavlja. Mi smo sruseni do temelja 95 godine za razliku od drugih.
Terena dobrih je sve vise i vise itd.
Ima par losih stadiona i terena koji daleko kaskaju tipa Tusanj, Bijeljina ali boze moj.
Pogledaj Vrapcice sad i prije 10 godina itd.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nije to meni opravdanje. Sruseni do temelja prije 25 godina i za to vrijeme nismo bili u stanju izgraditi bar jedan stadion da kazes to je na evropskom nivou.
Dobri tereni su na Grbavici i Bilinom Polju ostalo je lose, pa i moje Kosevo cesto kazu ima dobar travnjak ( i ima s obizorm sta je sve prezivio) ali daleko od dobrog.
Mora to puno bolje i puno brze
Dobri tereni su na Grbavici i Bilinom Polju ostalo je lose, pa i moje Kosevo cesto kazu ima dobar travnjak ( i ima s obizorm sta je sve prezivio) ali daleko od dobrog.
Mora to puno bolje i puno brze
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Doktorinho
- Kontakt:
Evo lista pristojnih stadiona u našoj državi: BP, Grb, Koševo, Pecara, Gradski u BL, Vrapčići, Mokri Dolac.jestamaji je napisao/la: ↑18 okt 2020, 15:22niko nije ni u kakvoj trci, to je samo u glavama forumskih bolesnika.
Za naše uslove odlični stadioni, malo manje pljuvanja domaćeg i malo više obratiti pažnju na okruženje (Slo,Hr,Srb,Cg,Mak). Kad se uporedimo sa Hr, Srb i Slo, može se reći da smo lošiji ali ne toliko koliko neki negativci ovdje dočaravaju.
za naše uslove da, sve ostalo stoji bez grama negativnosti, samo činjenice i realnost
Rat koji je stao prije 25 godina ne može biti opravdanje za ovakvo stanje, ali to je preširoka tema.
Nije mi jasno kako sve do jedna zgrada svih mogućih razina vlasti može biti nova ili jako dobro uređena, a da su stadioni, koji su također od društvenog značaja, zapušteni.
Nije mi jasno kako sve do jedna zgrada svih mogućih razina vlasti može biti nova ili jako dobro uređena, a da su stadioni, koji su također od društvenog značaja, zapušteni.
- LlullSergio
- Kontakt:
Normalno da je lose stanje. Mislim svaka cast na ovome sto se uradilo po pitanju jedne Grbavice, Vrapčića,ali kad odes malo u Europu i pogledas sta sve ljudi prave skontas da je sve ovo ovdje jedna velika nula.
Arena rodjeni ce biti vrlo funkcionalan stadion za nase uslove. ( usudit cu se reci da ih trenutno niko nema, a mozda se i ostali potrude).
- sva mjesta natkrivena ( domaci- gosti)
- wc sve tip top, sa savremenom garniturom, bez ustajalog smrada, odvojeni za zene, muskarce, invalidne osobe.
- parking 100 m od stadiona, kapacitet dovoljan za sve.
- teren ce se raditi
- sve cetiri tribine
- 10 tak hiljada mjesta
Sve to uz minimalna sredstva, u ovom vremenu i zemlji gdje niko nista neradi po pitanju infrastrukture.
Ljudi se svezali stubova koji meni ne smetaju, niti ce ikom smetati. Smetaju onima koji nikad nisu kisnuli, ili stajali u blatu.
Sutra se neces brinut : ko ce po zvizdanu, hoce li padat, gdje ćes pišat, hoces li nac mjesto na tribini, gdje parkirat...sve to do juce nisi imao.
Hebe mi se za stubove iskreno!
- sva mjesta natkrivena ( domaci- gosti)
- wc sve tip top, sa savremenom garniturom, bez ustajalog smrada, odvojeni za zene, muskarce, invalidne osobe.
- parking 100 m od stadiona, kapacitet dovoljan za sve.
- teren ce se raditi
- sve cetiri tribine
- 10 tak hiljada mjesta
Sve to uz minimalna sredstva, u ovom vremenu i zemlji gdje niko nista neradi po pitanju infrastrukture.
Ljudi se svezali stubova koji meni ne smetaju, niti ce ikom smetati. Smetaju onima koji nikad nisu kisnuli, ili stajali u blatu.
Sutra se neces brinut : ko ce po zvizdanu, hoce li padat, gdje ćes pišat, hoces li nac mjesto na tribini, gdje parkirat...sve to do juce nisi imao.
Hebe mi se za stubove iskreno!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.