RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Radovac je baš "bukn'o" ove sezone, jednostavno dominira dečko. Nikad nije bilo upitno da zna fudbal, važno je da je u glavi pravi.
Brate ja sam kao navijac Zeljeznicara se ogulio braneci Radovca pred pitarima. Njihovo dijete , sa 21,22 godinom preko 100 utakmica za Sarajevo , prosao sve repke itd itd. Dzaba , nisam se mogao izboriti ali okej imali su i oni svoje razloge van zeleni terena i postujem. Ako na ikome uzmete pare u skorije vrijeme to je on jer je **** mozak i igracina!
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
On kad je dosao u Mostar rekao je da je promijenio nacin zivota i da mu samo vjerujemo jer to ce se isplatiti, i gledaj kako nam frajer vrati. Svaka cast Radovcu, novi ugovor mu dati bez obzira na sve. Ponašanje van terena za deset, zalaganje na treningu, ponašanje i odnos za klub svaka čast. Ovaj momak je stvarno super.Merhaba je napisao/la: ↑16 okt 2020, 23:14Brate ja sam kao navijac Zeljeznicara se ogulio braneci Radovca pred pitarima. Njihovo dijete , sa 21,22 godinom preko 100 utakmica za Sarajevo , prosao sve repke itd itd. Dzaba , nisam se mogao izboriti ali okej imali su i oni svoje razloge van zeleni terena i postujem. Ako na ikome uzmete pare u skorije vrijeme to je on jer je **** mozak i igracina!
Ti si naša ljubav jedina!
Meni licno je gorak okus ostao nakon onog gola. Mislim da je Fejsal trebao zaustaviti igru, bez obzira jel' bio prekrsaj. Mali Beganovic se odbio od njega i ostao da lezi. Nije simulirao nego se fakat udario. Nekako imam osjecaj da i sam Mulic nije vjerovao da ce lopta uci u gol.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑16 okt 2020, 20:14Je li iko upratio je li bio faul? Kasno sam se ukljucio
Svejedno, davno sam napisao (u prognozi zadnjih 5 kola) da sam u pobjedu protiv Slobode uvjeren. Prvi razlog je taj sto su mnogo, ali bas mnogo nervozna ekipa i ako ne ide kako su zamislili (a cesto ne ide), postaju bas razdrazljivi, nervozni i prave neke nerezonske poteze na terenu. U ovoj utakmici nisu presli liniju 16, jer oni prakticno igraju bez napadaca, tako da im se vezna linija razvlaci na 3 fronta tokom cijele utakmice. To ni supermen ne bi izdrzao. Iako takvom formacijom i postavkon igre zadaju glavobolje protivnicima, to moze trajati max 50 minuta, kao i u ovoj utakmici gdje Velez nije imao rjesenje za takvu igru, a onda je doslo do ocekivanog pada kod Slobode sto je rezultiralo konacnim rezultatom od 3:0.
Andjusic je pokazao da ce biti pravo pojacanje. Jedan pravi potez i odmah pogodak. To je ono sto se trazi.
Radovac standardno dobar, lijepu akciju je krunisao pogotkom koji, ruku na srce, ide na dusu golmana Slobode.
Brz oporavak zelim fudbaleru Slobode kojem je pozlilo poslije utakmice. Nadam se da nije nista ozbiljno i da ce se brzo vratiti kuci i na teren.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
Jsjsjsjsjs
- Kontakt:
Da li igdje postoje snimke čitavih utakmica. Pošto mi se gleda ona protiv Zrinje.
-
mujoisuljo
- Kontakt:
I ja lično da sam bio na Mulićevom mjestu bih izbacio loptu iz igre, nebitno jeli bio prekršaj ili samo to što je bio jači u duelu.A onaj gol Radovca je njegov specijalitet, zna je onako zavrnuti i uhvatiti golmana na krivoj nozi, svaku utakmicu je sve bolji i bolji.Zoom088 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 01:00Meni licno je gorak okus ostao nakon onog gola. Mislim da je Fejsal trebao zaustaviti igru, bez obzira jel' bio prekrsaj. Mali Beganovic se odbio od njega i ostao da lezi. Nije simulirao nego se fakat udario. Nekako imam osjecaj da i sam Mulic nije vjerovao da ce lopta uci u gol.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑16 okt 2020, 20:14Je li iko upratio je li bio faul? Kasno sam se ukljucio
Svejedno, davno sam napisao (u prognozi zadnjih 5 kola) da sam u pobjedu protiv Slobode uvjeren. Prvi razlog je taj sto su mnogo, ali bas mnogo nervozna ekipa i ako ne ide kako su zamislili (a cesto ne ide), postaju bas razdrazljivi, nervozni i prave neke nerezonske poteze na terenu. U ovoj utakmici nisu presli liniju 16, jer oni prakticno igraju bez napadaca, tako da im se vezna linija razvlaci na 3 fronta tokom cijele utakmice. To ni supermen ne bi izdrzao. Iako takvom formacijom i postavkon igre zadaju glavobolje protivnicima, to moze trajati max 50 minuta, kao i u ovoj utakmici gdje Velez nije imao rjesenje za takvu igru, a onda je doslo do ocekivanog pada kod Slobode sto je rezultiralo konacnim rezultatom od 3:0.
Andjusic je pokazao da ce biti pravo pojacanje. Jedan pravi potez i odmah pogodak. To je ono sto se trazi.
Radovac standardno dobar, lijepu akciju je krunisao pogotkom koji, ruku na srce, ide na dusu golmana Slobode.
Brz oporavak zelim fudbaleru Slobode kojem je pozlilo poslije utakmice. Nadam se da nije nista ozbiljno i da ce se brzo vratiti kuci i na teren.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Stvarno je tesko reci da li je bio faul. Nema sluzenja rukama i jedino je pitanje da li je Mulic prije dodirnuo loptu ili igraca slobode?
Kod postizanja gola, vidi se da niko ne lezi na travi, tako da nije bilo potrebe za izbacivanjem lopte.
Previse se gluposti pise, i necu da se obazirem previse. Neki su malo nervozni sto se velez dize iz ponora!
Kod postizanja gola, vidi se da niko ne lezi na travi, tako da nije bilo potrebe za izbacivanjem lopte.
Previse se gluposti pise, i necu da se obazirem previse. Neki su malo nervozni sto se velez dize iz ponora!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Mah, ili su bubuljicari ili totalni idioti. Na postove traktorista iz Knina i ovih pristalica politickog abortusa iz Medjugorja se svakako ne treba obazirati.
Pogledaj temu Slobode i komentare forumasa, realno i objektivno su sagledali situaciju i utakmicu
- oldschool72
- Kontakt:
Ma ljudi su svjesni da su za poraz iskljucivi krivci oni, a ne sudija. Sudija mozda jeste pogrijesio kod onog faula, ali realno, pobjeda je cista, ni nalik na pobjedu Borca protiv nas.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Vrcaju se Brandao i Zeljković, već se pomalo osjeti razlika u rosteru. Bice dobre borbe na zimu za prvih 11.
Kada se vrate povrijedjeni, neki ce tek progledati!fudbalfudbal je napisao/la: ↑17 okt 2020, 13:53Vrcaju se Brandao i Zeljković, već se pomalo osjeti razlika u rosteru. Bice dobre borbe na zimu za prvih 11.
Vidit ce da je uprava uradila dobar posao oko pojacanja, a povrede nemozes predvidjeti.
Znas li mozda koji je ovo karton Radovicu bio?fudbalfudbal je napisao/la: ↑17 okt 2020, 13:53Vrcaju se Brandao i Zeljković, već se pomalo osjeti razlika u rosteru. Bice dobre borbe na zimu za prvih 11.
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Proslu preskocio radi suspenzije od 3 kartona. Jucer dobio zuti, znaci 1 samoZoom088 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 14:48Znas li mozda koji je ovo karton Radovicu bio?fudbalfudbal je napisao/la: ↑17 okt 2020, 13:53Vrcaju se Brandao i Zeljković, već se pomalo osjeti razlika u rosteru. Bice dobre borbe na zimu za prvih 11.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Tako je Radovic ima karton. Veceras napravim presjek kartonanekoIzMostara je napisao/la: ↑17 okt 2020, 15:07Proslu preskocio radi suspenzije od 3 kartona. Jucer dobio zuti, znaci 1 samoZoom088 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 14:48Znas li mozda koji je ovo karton Radovicu bio?fudbalfudbal je napisao/la: ↑17 okt 2020, 13:53Vrcaju se Brandao i Zeljković, već se pomalo osjeti razlika u rosteru. Bice dobre borbe na zimu za prvih 11.![]()
Malo me sinoc zbunio Ibrulj kad je tokom komentarisanja rekao "ovo mu je treci karton", pa onda "ovo je treci karton na utakmici"...
Dobro je, Zelji bi se mogao suprotstaviti najjaci sastav sa kojim se trenutno raspolaze (ako ne bude povreda ili crvenog kartona u Kupu), pa cemo onda vidjeti gdje smo i sta smo nakon te utakmice
Dobro je, Zelji bi se mogao suprotstaviti najjaci sastav sa kojim se trenutno raspolaze (ako ne bude povreda ili crvenog kartona u Kupu), pa cemo onda vidjeti gdje smo i sta smo nakon te utakmice
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Radovic je fakticki dobio veoma glup karton, kad ga vec spomenu. Dosta neinteligentan potez..Zoom088 je napisao/la: ↑17 okt 2020, 15:22Malo me sinoc zbunio Ibrulj kad je tokom komentarisanja rekao "ovo mu je treci karton", pa onda "ovo je treci karton na utakmici"...
Dobro je, Zelji bi se mogao suprotstaviti najjaci sastav sa kojim se trenutno raspolaze (ako ne bude povreda ili crvenog kartona u Kupu), pa cemo onda vidjeti gdje smo i sta smo nakon te utakmice![]()
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Zeljkovic i Brandao se vracaju, odmah puno jaca ekipa, osim ako ne bude nekih povreda nepredvudenih. Ali ako cemo iskreno o SB ne razmisljam, ja cekam subotu aBd i nadam se pobjedi nad Zeljom, da se bodovno uvalimo u top 4. 
All-Time First Yugoslav League table
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Yebo te olimpik i mater, kad skontam da su jedino nama bodove uzeli ovi levati ne mogu da dodjem sebi 
-
Straightforward
- Kontakt:
Jako bitna pobjeda protiv Slobode za samopouzdanje.
Protiv Olimpika jedna od lošijih predstava, oni uvijek nabrijani protiv nas ali bez obzira sramotno izdanje.
Kako ono reče jedan naš navijač nakon poraza, kriv nam je njihov loš travnjak a ljudi evo poslije nas nikoga faktički ne mogu dobiti.
Protiv Olimpika jedna od lošijih predstava, oni uvijek nabrijani protiv nas ali bez obzira sramotno izdanje.
Kako ono reče jedan naš navijač nakon poraza, kriv nam je njihov loš travnjak a ljudi evo poslije nas nikoga faktički ne mogu dobiti.