Rutinski. Ovo ostalo mrljavo, nezainteresovano, ali nije pobjeda nije bila u pitanju. Svaka čast, idemo dalje.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Denchi rekao nekom da je glup, trajni ban mora biti. 
Rutinski. Ovo ostalo mrljavo, nezainteresovano, ali nije pobjeda nije bila u pitanju. Svaka čast, idemo dalje.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
miky_hz je napisao/la: ↑17 okt 2020, 20:57Na oko mozda nije najljepsa utakmica,ali takticki je ovo po meni najbolja utakmica sezone.Definitivno sve smo se mi pitali,Siroki sem ovog suta na kraju nije pogledao na gol,a mi smo stvorili dovoljno sansi i mimo 2 gola,glat je moglo biti 4-5 razlike.Onaj gol ponisteni mislim da je greska linijskog sudije.
Bravo momci.Idemo dalje gazi ga cilju![]()
moglo se do sutra igrati, ljudi bas nisu mogli sanse da naprave, istina prema naprijed smo i mi izgledali pocesto i tromo, i nonsalantno ali i pored toga dva gola uvalis, jos par finih sansi, ne bih ja imao nista protiv da ovako svaku igramo, ne brines se za svoj gol previse
Pyro is not a crime !
Svaka cast momcima. Pidro katastrofalan bio, Rahmanovic je bas igro, samo nema nikog u napadu da proigra Tatar ili taj napadac koji nam fali. Handzic je svoje odradio. Rutinski, sampionski. I Milicevic je bio top.
Konačno utakmica bez primljenog gola. Utakmica onako reda radi... haha bravo
20. ligaška pobjeda kad nam sudi Dragan Petrović

Ti si se prosuo jer je Handzic 3 x bolje odigrao nego Ahmetovic u zadnjim tekmama i zabio gol, dao bi i asistenciju da sudija nije ponistio gol....
A komentari su ti onako strumfovski, damfaju....kao da te dusha boli sto je Sarajevo dobilo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Kockoglavi
- Kontakt:
Svi odlicni, idemo dalje po nove pobjede
Kako da odgovorim na post sa jedne teme u drugoj temi xD
Kada zelis nekome objasniti znacenje termina rutinska pobjeda samo pusti replay ove utakmice
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Jel ovo najbolji start sezone? 10 kola, 8 pobjeda 2 remija 0 poraza 
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Ne znam meni Pidro solidan bio s obzirom da je igrao protiv Cipetica i Corica...
Ne znam sta je katastrofalno uradio?
Ne znam sta je katastrofalno uradio?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Moram ponovo da napisem Rahman

- forza_juve
- Kontakt:
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- RajaBa1983
- Kontakt:
Šampioni!
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Hahahah rahman brat odmah izadje, nece sa koronasima ni da se pozdravi.
Pidro katasteofa od prve do zadnje minute, svi ostali dobri obzirom na oranicu.
Hej momci u plaavoooom imam losu vijeeest
Pidro katasteofa od prve do zadnje minute, svi ostali dobri obzirom na oranicu.
Hej momci u plaavoooom imam losu vijeeest
NEMA NAZAD
Rahman i Krste 
Nema više neporaženih u ligi 
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kazu Kmeljovci prati nas nafaka
Stvarno ti "ljudi" su operisani od objektivnosti.
Stvarno ti "ljudi" su operisani od objektivnosti.
Mislim da su teren i pritisak zbog toga što se nije odgodila utakmica učinili samu utakmicu negledljivom.
U pobjedu nisam sekunde sumnjao.
U pobjedu nisam sekunde sumnjao.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Google Adsense [Bot], Haksss, Hrammm1921, Majestic-12 [Bot], MaroonBjelave, napoleon72, ristagrad, THEC i 96 gostiju.