da
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- dubioza144
- Kontakt:
Bas ste duhoviti
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Yebaće vas Alpa kad tad!
alpa baci raji remzu da se igramo igramo igramoooooo hahaha 

U 21h prebacite na Arenu. Pregled kola, nova emisija.Iz Arene su poručili da će Pregled kola biti rađen po uzoru na slične emisije tog tipa na velikim svjetskim TV stanicama poput Sky Sportsa i Bein Sportsa.
Osim toga, bit će odrađene analize utakmica na drugačiji, inovativniji i zanimljiviji način nego što su to gledatelji u BiH do sada navikli.
Specijaizirani softver pomoći će dodatnom analiziranju specifičnih situacija, a statistički podaci dosad nepoznati javnosti bit će predstavljeni uz pomoć plaftorme Instat Scout i dodatnim grafičkim elementima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Super. U desetom kolu i prva emisija.
Mislio sam da ne može gore od moje tv ali sam se prevario. Može arena plus moja tv.
Mislio sam da ne može gore od moje tv ali sam se prevario. Može arena plus moja tv.

Željezničar za život cijeli!
I opet Dzeko napusta Romu

Halo nisam derpe.Od... 2 miseva.Sta je ovo ba sta ste me ufatli na trehu.Sad moram Remzu trehnut da se smirim.Zadnji poraz je bio protiv Krupe.
Sada u subotu kada sam na poluvremenu čitao forum, izgledao je odvratno. Svaki drugi post nemamo pojma, jadni, loši, ovaj grozan, onaj kritičan, šta je ovo. Kuknjava na nivou baba raspalih. Čak i na kraju posle tri razlike, nezadovoljstvo.
Razumijem sve ali kakav je trend gledati utakmicu da čekaš grešku, pa da trčiš napisati: joj šta je uradio.
Baš se nekako ne slaže sa navijačkom definicijom, posebno ne našom.
Razumijem sve ali kakav je trend gledati utakmicu da čekaš grešku, pa da trčiš napisati: joj šta je uradio.
Baš se nekako ne slaže sa navijačkom definicijom, posebno ne našom.
Jos jednom da napisem sprema se novi prekid lige radi povecanog broja oboljelih od Covida19, ekipa mora kako zna i umije ostati među top 3.
Pocetkom novembra bi se vec mogao desiti prekid !
Pocetkom novembra bi se vec mogao desiti prekid !
Mjau !
I da se desi ne moze se nista proglasiti. Ide ponistavanje prvenstva ako se ne steknu uslovi duzi vremenski period da se igra.
Ne znam sta ti je cilj ovog posta, ali mi da smo prvi i desi se prekid, nista nam to ne znaci.
-
- Kontakt:
Nije loša emisija, tj koncept i ideja. Za početak, nije loše.
Ista ko onu sto su vodili "Poluvrijeme"SudoHusika je napisao/la: ↑19 okt 2020, 21:42Nije loša emisija, tj koncept i ideja. Za početak, nije loše.

Drugacija grafika i to, ali na isti princip.
-
- Kontakt:
Malo kasne ali bolje ikada nego nikada.
PS Šta ti je krilo. Filipović 11 utakmica, 5 golova i 6 asistencija.
PS Šta ti je krilo. Filipović 11 utakmica, 5 golova i 6 asistencija.
Nama zadnje normalno krilo bio Zakaric, a prije toga Stevanovic. Mi i kad imamo i kad nemamo para ne znamo ubost sa krilima. Nekad je lijevi bek bio prokleta pozicija, sad krilo.
Oj jbt Siroki samo 6 igraca iz prvog tima ima zdravih. Mislio sam da ne moze gore od onog naseg, ali nazalost moze.
Oj jbt Siroki samo 6 igraca iz prvog tima ima zdravih. Mislio sam da ne moze gore od onog naseg, ali nazalost moze.
Ma jok vise prekida nece biti ,inace bi vecina klubova u tabut,ne kod nas nego opcenito.Sto je bilo prekida bilo je 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
6 igrača športskih pozitivno koji su sinoć igrali sa kitama.
I Z O L A C I J A !!!
I Z O L A C I J A !!!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, bvsic, F1921B, Firebase, Kajkutenjoyer, mavi i 58 gostiju.