FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kakve su sanse za prenos sutra
-
- Kontakt:
TIT ULA
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Na Samiru se vidi da radi na sebi i daje sve od sebe da je sto spremniji za svog Želju i u 35oj godini zivota, Nadam se da mladji upijaju znanje, a i Kako se Voli Željezničar!!
Sretan rodjendan Samire!!
Željo je religija i život.
Pa zato je I dovedenDrogaljoze je napisao/la: ↑20 okt 2020, 15:03Na Samiru se vidi da radi na sebi i daje sve od sebe da je sto spremniji za svog Želju i u 35oj godini zivota, Nadam se da mladji upijaju znanje, a i Kako se Voli Željezničar!!
Sretan rodjendan Samire!!

Alpa i njega opalio
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Korona i u Radniku, a i Zrinjskom. Dobro voditi racuna kad budemo sa njima igrali sljedece sedmice zbog nas samih ako se bude igralo.
cega se Amar sjetio ,samo da ga zabrinuti navijaci Zelje ne otjeraju

Kako bi vi izmiksali sastav za sutrašnju utakmicu kupa?
Pisao sam već, po meni sigurno treba odmorit Hajdara jer je igrao prošle sedmice protiv U21 Njemačke i Olimpika, Mešu zbog godina. Ante i Šeha na bekove, Miletić u odbranu. U špicu Juričića umjesto Lendrića, Na krila Veselog i Subašića/Asima. Ermina umjesto Štile i centralni vezni Vrhovac i Bekrić. Mada ne znam jel preofanzivno Bekrića na tu poziciju s obzirom i da mora brinuti odbrambeno na takvoj poziciji. Bojo je vjerovatno nespreman još.
Dakle
------Fejzić/Erić------
Ante-Ikić-Miletić-Šeha
-----Bekrić-Vrhovac-
-Asim/Suba-Ermin-Veseli
--------Juričić------------
Što se tiče Goražda trenutno su na 9. mjestu federalne lige, a najbolji igrač im je Kerim Tatar koji je najbolji strijelac (7 golova) i asistent (3 asistencije) ekipe. On je brat Benjamin Tatara.
Pisao sam već, po meni sigurno treba odmorit Hajdara jer je igrao prošle sedmice protiv U21 Njemačke i Olimpika, Mešu zbog godina. Ante i Šeha na bekove, Miletić u odbranu. U špicu Juričića umjesto Lendrića, Na krila Veselog i Subašića/Asima. Ermina umjesto Štile i centralni vezni Vrhovac i Bekrić. Mada ne znam jel preofanzivno Bekrića na tu poziciju s obzirom i da mora brinuti odbrambeno na takvoj poziciji. Bojo je vjerovatno nespreman još.
Dakle
------Fejzić/Erić------
Ante-Ikić-Miletić-Šeha
-----Bekrić-Vrhovac-
-Asim/Suba-Ermin-Veseli
--------Juričić------------
Što se tiče Goražda trenutno su na 9. mjestu federalne lige, a najbolji igrač im je Kerim Tatar koji je najbolji strijelac (7 golova) i asistent (3 asistencije) ekipe. On je brat Benjamin Tatara.
Upratio sam ovog da cesto lajka objave na nasoj stranici. Tajni fan ko i brat mu sto je bio na sjeveru sa nasim navijacima na nasem stadionu prosle sezone.

Ja bih desno Sinisu jer nije igrao protiv Olimpika. Nek udje malo u ritam. Ermin i Asim mogu poceti, Hajric, Sehic, Veseli. Samo ta sredina zbog Boje je malo kriticna za rotaciju.
Ko god da sutra zaigra prolaz ne smije doći u pitanje. A s obzirom da je Siniša davao izjavu za sutrašnju utakmicu, vjerujem da je on taj koji će i početi sutra.
Deki sto ne naletis u birtiju malo 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Levin, majtn22, Orvel, SamoDaKazeem i 38 gostiju.