Uvijek se moze naci razlog za omalovazavanje. Cinjenica je da su i ove godine medju glavnim favoritima i da ce vjerovatno dogurati daleko.
Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2020/2021
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Moise kean uopste nije fudbaler,samo on to jos ne zna.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
@Justin, pa favoriti su oni od 2013 najmanje. Favorit je i Barcelona zadnje 4 godine. Ili ti jedan od favorita, pa smo vidjeli. City isto.
27.10.2020
Kako je dosao ovaj arap oni pricaju kako su neki favoriti u necemu,eto uspjeli su to finale odigrati jer je bez publike i na jednu tekmu i to je sve od njih...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nisam znao da su Kimpembe, Kehrer, Florenzi, Herrera, Pereira, Gueye i co imena.
PSG ima 3 top napadača i vrlodobrog golmana. Tu sva priča završava o nekakvom uber timu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
tako je pogbice

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma ne bi ja bio siguran tako u to što si ti napisao. Ipak zadnji u engleskoj dobije para ko prvi u njemačkoj, da ne govorim u francuskojChapman1886 je napisao/la: ↑20 okt 2020, 23:15bayern je jedini relevantan i profesionalan klub iz Njemačke naravno da bi,pariz ne bi
Rennes-Krasnodar,publika,atmosferaCeltic je napisao/la: ↑20 okt 2020, 22:42Kakvo je vrijeme došlo da i ova Liga Prvaka isto da nije, ovo bez publike je stvarno užas, pa nemam volje gledati utakmice nikako, što je najgore nema ni simulacije one, pa isto da gledam trening. Užas, bolje da se ove utakmice i ne igraju, jer nema onaj naboj i strast koje donosi ovo takmičenje.

Samo treba izabrat pravu utakmicu.
Rusi se izvukli sa bodom.Samo u zadnjih 5-6 minuta su se par puta na jedvite jade spašavali.Rennes ima par dobrih talentića vrijednih praćenja.
Izgubio PSG čim nema Rafinhe i Icardija u početnoj

Ljudi izgubili 1:0 u finalu, Neuer imao par vrhunskih intervencija plus Kylian fulo teški zicer.
Zaključak -> nisu vrhunska ekipa.
Valjda trebaju primiti osam golova da bi bili.
Zaključak -> nisu vrhunska ekipa.
Valjda trebaju primiti osam golova da bi bili.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Izjava nekog gore kako Bayern ne bi u Engleskoj izborio LP mi je vrh! 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Nisam očekivao da Lazio poprilično rutinski dobije Borussiu.
Simone Inzagi sa skomnom ekipom radi dobar posao. Da Lottito nije maotra škrtica, mogli bi i bolji i veći projekat napraviti.
Simone Inzagi sa skomnom ekipom radi dobar posao. Da Lottito nije maotra škrtica, mogli bi i bolji i veći projekat napraviti.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To ni oni hardcore Englezi ne vjeruju

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Najviše volim zaključke nakon manje od mjesec dana sezone.
u trenutnoj konstalaciji snaga Pariz je čak i bolji od Bayerna budući da su bavarci zakazali sa transfer rokom i nisu se uopće znatno pojačali u odnosu na prošlu sezonu, tako da pariz je definitivno i najbolja ekipa svijeta no i njima se može desiti loš dan. još uvijek je početak sezone i nisu uhvatili pravu formu pa je za očekivati da do revanša dođu sebi i razbiju united.
Kakav crni PSG, ni u top 5.
Bayern je na kraju doveo sve što mu je trebalo (eventualno da nisu Thiaga nadoknadili), tako da je daleko najjači tim svijeta s novim igračima, a i bez njih.
Bayern je na kraju doveo sve što mu je trebalo (eventualno da nisu Thiaga nadoknadili), tako da je daleko najjači tim svijeta s novim igračima, a i bez njih.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Osim Bayerna (koji je nivo sam za sebe) samo City i Pool mogu u istu recenicu sa PSGom.
Bolji su od svakog tima i u Italiji i Spaniji.
Gledam taj Psg sinoc vala pola ekipe osrednji igraci ... jedino napad top ... odbrana na nivou Krasnodara s Florenziem Kurzawom i kompanijom
Mosa Hansi Flick.
Juve osvaja.
Juve osvaja.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
PSG nece proci ni grupnu fazu, a ovdje se svršava na njihov tim 

Pariz dok god ima ovakav napad je u Top 3 ekipe svijeta a kao što sam rekao po meni su i ispred bayerna trenutno. bayern je i prošle sezone bio dosta tanak (nemojte samo uzeti nabijanje jadne oavkve barcelone, koju su prije toga osramotili i liverpool i roma, kao neki argument) a ove sezone su slabiji što je činjenica. usudiću se i reći da čak ne bi ni osvojili da se igrao normalan format knockout faze sa revanš utakmicama.
a što se tiče flicka, on je po meni imao tu sreću da se nađe na pravom mjestu u pravo vrijeme. čovjek je svoj honeymoon period potrošio upravo na ove knockout utakmice i već se ove sezone vide i neke prve trenerske mane. podsjeća me na di mattea i onu njegovu epizodu u chelsiju.
a što se tiče flicka, on je po meni imao tu sreću da se nađe na pravom mjestu u pravo vrijeme. čovjek je svoj honeymoon period potrošio upravo na ove knockout utakmice i već se ove sezone vide i neke prve trenerske mane. podsjeća me na di mattea i onu njegovu epizodu u chelsiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.