Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Više za ManU, ali ne mogu a da ne volim ove vanzemaljce, posebno Messijasikirica je napisao/la: Jel to ti navijas i za Barcu i za Manchester U.?
Sta ima vezze covjek voli Barcu....pa svak ima jos jedan tim koji mu je pored gllavnog..ne isto ali tu i tamo dragsikirica je napisao/la:Jel to ti navijas i za Barcu i za Manchester U.?Sexmachineboy je napisao/la:Messijev otac u trenutku pregovora oko transfera zahtijevao je da Barcelona odmah kupi Lea. Sportski direktor pozvao je barmena, a ovaj mu je donio maramicu...
Čelnici Barcelone primjetili su klinca za kojeg su se nadali da bi mogao biti prava zvijezda. Leo Messi dominirao je u svim aspektima igre i Barca je krenula u "napad". No malo tko zna da je prvi ugovor, odnosno garanciju da će kupiti Lea, napisan na običnoj maramici.
Ta maramica stoji u uredu Messijevog odvjetnika. Messijev otac u to je vrijeme silno želio da mu sin pristupi katalonskom gigantu. Dogovorio je večeru s Barcelononim čelnicima na čelu sa sportskim direktorom Charlyem Rexachom. Zaprijetio je da će odustati od dogovora i sjesti na avion ako Barcelona odmah ne potvrdi da će kupiti Lea.
Domišljati sportski direktor Barce pozvao je konobara, zatražio maramicu i na njoj napisao ono što je to maramicu učinilo najpopularnijom u svijetu. Messi je postao najbolji igrač na svijetu, Barcelona obara rekorde, a maramica... Ona i dalje stoji u odvjetnikovom uredu.
I sto je najinteresantnije - poslije "skolovanja" kod Pajinih luzera - u Barsi ce sjediti na klupi.Romariooo je napisao/la:hahah, vidi Paje i njegovih poredjenja, ono ovdje pokusava dokazati da je Cesc izgleda produkt nekakve Arsenalove akademije, a svako zna da je otisao iz Barcelonine akademije i odmah poceo igrati u prvom timu Arsenala. On je vec bio naucen igrac, a Venger mu je dao priliku da odmah jako mlad zaigra na velikoj svjetskoj sceni i pogodio s njim, i naravno da ce mu Cesc uvijek biti zahvalan
dakle Pajo, cesc je zavrsio kompletnu osnovnu u La masiji , a onda otisao u srednju u Arsenal, pa ce ponovo vratit se na fakultet u Barcelonin prvi tim, na Hegemonistički fakultet fudbalskih znanosti
Saurman je napisao/la:1..Mislim da Barsa apsolutno nema potrebe za dovođenjem Torresa ipak tu su Villa Pedro Messi Krkic..dolaskom egzekutora s Anfilda vjerovatno bi Pedro letio na klupu (a mali u top formi) nebi valjda igraca od 50mil stavili na klupu ..napravila se greska s Ibrahimovicem nebi da se opet desi ista stvar...2 Dovođenje Mascherana je bilo nepotrebno 20 mil bacili a ovaj nikad nece izgurati iz prve postave Busqetsa...3 Adriano pa taj covjek gotovo i da ne igra placen 10mil..4 Fabregas neznam sta su toliko zapeli ipak Xavi moze jos bar 3 sezone igrati na vrhunskom nivou nakon toga dovesti Fabregasa za 25mil a ne sad nuditi 50mil..Rossel pocinje raditi kao i Laporta gomilanje igraca i nepotrebni transferi..treba malo sto bi rekli stati na loptu...veceras ocekujem da se potvrdi prolaz dalje u kupu protiv baskijaca..
-Paja je napisao/la:De ti nama baci jednu sliku Barbareza kao dokaz moguceg transferaVi mozete nagadjati samo sta bi bilo kad bi bilo ali ja znam jedno kao i svake godine, transfera nece biti jer neko ko se pita to ne zeli!
Red and White power!
Naravno da ga ne mora biti, isto ko sto Bosna ne mora osvojiti svjetsko to ti je u tom rangu. Ne mora se nesto sto je nedohvatljivo. Ko se jos plasi pateticnih smradalonaca, da limitirani fanovi Barcelone ne stavljaju neke svoje kvazistrucne prognoze ne bi doticnu utakmicu ni pomenuo. Za nas je vaznost tog meca kao i polufinale Carling cupa sa Ipswichem, utakmica sa slabasnim timom kojeg cemo pobjediti!bparena je napisao/la:-Paja je napisao/la:De ti nama baci jednu sliku Barbareza kao dokaz moguceg transferaVi mozete nagadjati samo sta bi bilo kad bi bilo ali ja znam jedno kao i svake godine, transfera nece biti jer neko ko se pita to ne zeli!
Red and White power!
Ma bre
znam ja sta tebe najvise zulja
![]()
![]()
A sto se tice transfera - nemora ga ni biti - da on treba Barsi - bilo bi transfera ... ovako eto ti mrvice Barsine skole..I aminaj da ne prodzete gore no frankovci. To ti je sad pametnije ....
Furymaker je napisao/la:staviti ce guardiola drugaciju postavu , biti ce tu malih promjena , ali ocekujem vecinu startera u postavi , da proba to rijesiti u prvoj utakmici , nema smisla odmarati danas igrace kada im slijedi dug odmor .
Još kad nemaju ništa drugo kažu da bi se mi patili u Premiershipuenobarca je napisao/la:...ev sad sam bio na temi reala i nisam se mogao nacuditi glupostima koje oni pisu...kazu da barca igra najdosadniji nogomet na svijetu,da nam sudci uvijek pomazu,da je ronaldo bolji od messija...mislim da je to dovoljno za zakljucak da su navijaci reala uzasno ljubomorniiii na nas...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.