Cekam @bezideju da zapocne pjesmu: "Nas je @Brkooo, Alex Ferguson"
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Joj Brko, kako ces danas se osjecati sto te nema ko prozivati u toku i nakon utakmice? 
Btw ako neko zna neka odgovori. Ja nisam stvarno upucen.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mehić i Osmanović opet ni danas ne igraju za Igman, Mujić počinje za Jedinstvo. Sve više počinjem misliti da su ove posudbe u 1. FBiH glupost.
Braconi, kakav ti predosjecaj imas za danas?
-
Transfer1312
- Kontakt:
Toliko su kvalitetni , nemoj kriviti klubove nego igrace. Dobrog i top igraca niko nece stavit na klupu pogotovo klubovi u Prvoj ligi FBIH
-
SudoHusika
- Kontakt:
Buraz, odes do cvile u onom redu kafica svi imaju: Varadero, SSH, Adalya.
Željezničar za život cijeli!
Agresivan Velež s inicijativom, dok mi ćemo igrati "dosadno", čvrsto i strpljivo čekati svoje šanse iz kontri. Budući da sam ja prognozirao biće kontra.
Krivio sam igrače dotične prošle sedmice, posvetio sam im nekoliko postova. Rijetki ili nikakvi su primjeri zadnjih 10 godina da smo nekog poslali u 1. FBiH na posudbu i da nam se to isplatilo, na to mislim. Da ne bude da izmišljam, evo imaš bruku igrača plus dosta onih koji nisu evidentirani na transfermarktu jer se prije to slabije pratilo na TM-u:Transfer1312 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 14:11Toliko su kvalitetni , nemoj kriviti klubove nego igrace. Dobrog i top igraca niko nece stavit na klupu pogotovo klubovi u Prvoj ligi FBIH

Mislim da cemo i ovima ogaditi nogomet sa 0:1 uz pun k zutih, Dudicevo kmecanje, Sinisino sporo izvodjenje auta, Lendrino grananje, los signal mojetv i sve sto ide uz pravu prvenstvu. Lexilium, piva i super
Ovo slanje igrača na posudbe ja msm da se samo Šehić tamo izgradio i stekao neke iskustvo u Tošku-u
Ostali se nisu skoro ništa pokazali po drugoj ligi
Ostali se nisu skoro ništa pokazali po drugoj ligi
- dubioza144
- Kontakt:
Bit cu zadovoljan sa 3 boda i jednim golom Asima
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Znači prvi standardni akaunt gdje sam vazda prije uzimao tekme do danas nije radio, nedavno napravim novi akaunt, sad novi akaunt neće, a na onom prvom hoće tekma.
Pa yebem vam femeliju
Hajde Željo!
Pa yebem vam femeliju
Hajde Željo!
Pregolemo bi bilo da uspijemo nekako osvojiti tri boda, ali Boga mi tesko.
Nemojte nikad pokusavati uplacivati prerano. Uvijek imaju nekakve greske, ili ne valja pw ili kartica nije uredu. Pola sata pred utakmicu i mirni ste, nece biti nikakvih problema. Mada J*** im porodicu, al dzaba se covjek nerviraavalPacidoroP je napisao/la: ↑24 okt 2020, 15:32Znači prvi standardni akaunt gdje sam vazda prije uzimao tekme do danas nije radio, nedavno napravim novi akaunt, sad novi akaunt neće, a na onom prvom hoće tekma.
Pa yebem vam femeliju
Hajde Željo!
Evo izašlo sad da sa Zrinjskim igramo u srijedu u 16:30, prenos na Areni.
- MocMahale444