Cekam @bezideju da zapocne pjesmu: "Nas je @Brkooo, Alex Ferguson"

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Cekam @bezideju da zapocne pjesmu: "Nas je @Brkooo, Alex Ferguson"
Btw ako neko zna neka odgovori. Ja nisam stvarno upucen.
Toliko su kvalitetni , nemoj kriviti klubove nego igrace. Dobrog i top igraca niko nece stavit na klupu pogotovo klubovi u Prvoj ligi FBIH
Buraz, odes do cvile u onom redu kafica svi imaju: Varadero, SSH, Adalya.
Agresivan Velež s inicijativom, dok mi ćemo igrati "dosadno", čvrsto i strpljivo čekati svoje šanse iz kontri. Budući da sam ja prognozirao biće kontra.
Krivio sam igrače dotične prošle sedmice, posvetio sam im nekoliko postova. Rijetki ili nikakvi su primjeri zadnjih 10 godina da smo nekog poslali u 1. FBiH na posudbu i da nam se to isplatilo, na to mislim. Da ne bude da izmišljam, evo imaš bruku igrača plus dosta onih koji nisu evidentirani na transfermarktu jer se prije to slabije pratilo na TM-u:Transfer1312 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 14:11Toliko su kvalitetni , nemoj kriviti klubove nego igrace. Dobrog i top igraca niko nece stavit na klupu pogotovo klubovi u Prvoj ligi FBIH
Nemojte nikad pokusavati uplacivati prerano. Uvijek imaju nekakve greske, ili ne valja pw ili kartica nije uredu. Pola sata pred utakmicu i mirni ste, nece biti nikakvih problema. Mada **** im porodicu, al dzaba se covjek nerviraavalPacidoroP je napisao/la: ↑24 okt 2020, 15:32Znači prvi standardni akaunt gdje sam vazda prije uzimao tekme do danas nije radio, nedavno napravim novi akaunt, sad novi akaunt neće, a na onom prvom hoće tekma.
Pa yebem vam femeliju
Hajde Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.