NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

marseille_unique
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la marseille_unique » 21 dec 2010, 04:36

SaltCityAttack je napisao/la:ej ebiga Cutler ides u pm ...nigdje veze mogli smo uzeti 3p i otici sa velikom prednosti u odnosu na Vikingse...ovo i jeste problem, jer vazda dole pravimo te greske, koje su na smogle kostati play offa.. u ona dva poraza kuci smo najmanje 2-3 puta grijesili u ovakvim situacijama

Nego unikatni tuzlak hoces li u Atlantu na utkamicu nase reprezetacije protiv Mexica?...pa nemoj ovo propustati i ja cu doci dole, pa ako si voljan da mi o NFL i Fukaramo popricamo dole, ebes forum :)

kad je ta utakmica, nemoj zezat da igrfaju
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 dec 2010, 04:40

EBIGA sad su nas sudije kostale ovog TD i evo povrijedi nam se jako bitan igrac, jer ipak se radi o secondary def. gdje nam najvise skripi u pm :(...ono nije trebao biti penalty ebiga.

Ma ja ima utkamica 9 februara u Atlanti Bosna-Mexico, pa eto ako hoces dodji bice valjda naseg naroda dosta tamo, svi su volkjni gledati nasu repku
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 21 dec 2010, 04:44

je li sigurno da ce biti
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 dec 2010, 05:06

ma ima valjda je sve dogovoreno ebiga ...evo vec smo skroz razbili ove Vikingse, samo eto mogli smo jos vise, nismo iskoristili nekoliko prilika za TD...izgubi smo igraca vjerovatno za sezonu ebiga ccccccc...kako samo lopta ispade Knoxu iz ruku za jos jedan TD :(....jeli ovo se Forte povrijedio?, jer nevidim ga da igra, sad samo Taylor igra ebiga... nadam se da nije nesto ozbiljno

Bez obzira na sve to trenutno vodimo 37:14 i mislim da je ovo vec gotovo i da mozemo poceti slaviti NFC NORTH TITULU....postali smo izgleda prva ekipa koja je obezbjedila titulu u diviziji i ako niko nam nije davao sansu, d amozemo ikako osovjiti, a jos pogotov 2 sedmice prije kraja regularnog dijela sezone ...svaka cast ovim moomcima odigrali su dosta dobro i ako je skripalo u igri tokom sezone...

End Zone nam je bio jako los citavu sezonu, offense line ne moram spominjati sve se zna i secondary def na momente je znao i bloistati, ali u sustini lose totalno..... bez obzira na sve uspjeli su doci do play offa i NFC NORTH TITULE.......DA BEARSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 dec 2010, 05:47

KRAJ: 40:14 i NFC NORTH TITULA PONOVO PRIPADA BEARSIMA :)......moglo je biti i vise veceras, jer zaista smo propustili puno prilika u END ZONE i da smo to iskoristili inace VIKINGSI bi nas pravo zamrzili :)

Sta reci za Hestera?... pa onaj ko bude citao ove moje predhodne postove gdje sma pisao u toku utakmice, vidjet ce da je Hester prvi put pretrcao citav teren i da je oboren na 5 yardi na Minesotinoj polovini, a nedugo zatim lik otrca i za TD sto je novi rekord NFL i sa time je usao u Historiju...cisto sumnjam da ce ga ikad iko skinuti, jer dugo se cekalo da neko obori i ovaj rekord...on je jos uvjek mlad i sigurno ce barem jos 5-6 ovakvih otrcati :)

next week nam dolaze Jetsi gdje se mozemo opustiti i sanirati te povrede prije play offa..inace volio bi da je ipak utakmica vazna, zbog unikatnog :)...bez obzira na to sve, ja se nadam da ce biti opet dobra utkamica i da ce Bearsi slaviti u toj utkamici, jer to je zadnja utkamica pred play off pred svojim navijacima
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 21 dec 2010, 14:12

Tabela nakon week 15:

1. Ted Mosby 0b 4 fule
2. arapinho1 0b 5 fula
3. Slatinash_7 0b 5 fula
4. randy_moss 0b 6 fula
5. SaltCityAttack 0b 6 fula
6. the_packer 0b 6 fula
7. EdinTM87 0b 7 fula
8. Hare_BvB 0b 7 fula
9. Takticar 0b 7 fula
10. BlueBoy1921 0b 9 fula
11. sandiegochargers 0b 9 fula

U slucaju istog broja bodova izmedju dva ili vise takmicara na kraju, pobjednik je onaj koji ima manje fula... Fule se dobivaju samo u regularnoj sezoni..

Cestitke Tedu koji je bio veoma blizu jednog boda.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 21 dec 2010, 14:41

Na kraju nece ni biti bodova eventualno ako neko u play offu skupi neku sicu.......Za pocetak nisam los.....
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 21 dec 2010, 16:18

@Unikatni, Revis nece moci meda protiv Bearsa, kao ni Cromartie jer su oni specijalisti na deep threat igrace.
Welker i Branch su pogotovo Cromartia napravili idiotom, a Bearsi nemaju bas neke duboke prijetnje koje hvataju jump ball, a Knox je uistinu jedan quick mother****er.

Ali ne iznenadjuje me da ne znas nijednog WR Bearsa, uostalom ne vjerujem da znas 30-ak igraca Jetsa. :twisted:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 dec 2010, 17:07

ma ovu sezonu lakse postizemo TD dugim loptama, negop sa end zone... dole nam se desavaju te greske... sonoc smo imali jos nekoliko prilika za TD, ali mi smo ispustili ...zao mi sto nismo napraivli onaj TD kada je hester otrcao oko 95 yardi,i mi opet sa one pozicije nismo upjeli postici TD :shock: ebiga...ma bilo kako bilo dobili smo pomalo i previsoko, ali ebiga vrijeme je vjerovatno ucinilo svoje... oni su morali praviti te greske, kada su pokusavali sustici rezultat kada je bilo 17:7 za Bearse, a to se isto desilo Bearsima protiv Patriotsa...stadion vise leden i ako izgledom bolje je izgledao nego u utkamici izmedju Bearsa i Patriotsa...izgledao je vjerovanto zato sto je ono umjetna trava , ali i ona onakva je vise zaledjena i izgleda kao led, a ne trava... Favre se eto povrijedi i to se znalo ko ondje udari glavom gotov je ba, a NFL i pored toga dozvolili su da igraju na onom stadionu uzas

Moram jos jednom spomenut Hestera :)...ne smiju mu ispucavat loptu i opet mu je ispucali sad skroz vamo uz liniju i on je opet pobjegao :).... doduse napravili su mu jako dobar block, ali inace i bez njih on to prolazi :)

Evo sad na ESPN gledam pa se pitaju koiji su zapravo Bearsi oni sinoc ili oni protiv Patraiotsa :)...ebiga ko kad igraju vruce hladno ...kada Cutler ima donekle raspolozene u offense line, onda imamo dobru utakmicu, ako toga nema onda smo nigdje...doduse protiv Patriotsa odbrane nije bilo u prvom poluvremenu i uglavnom su oni ti koji su okrivljeni
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 21 dec 2010, 17:38

SaltCityAttack je napisao/la:ma ovu sezonu lakse postizemo TD dugim loptama, negop sa end zone... dole nam se desavaju te greske... sonoc smo imali jos nekoliko prilika za TD, ali mi smo ispustili ...zao mi sto nismo napraivli onaj TD kada je hester otrcao oko 95 yardi,i mi opet sa one pozicije nismo upjeli postici TD :shock: ebiga...ma bilo kako bilo dobili smo pomalo i previsoko, ali ebiga vrijeme je vjerovatno ucinilo svoje... oni su morali praviti te greske, kada su pokusavali sustici rezultat kada je bilo 17:7 za Bearse, a to se isto desilo Bearsima protiv Patriotsa...stadion vise leden i ako izgledom bolje je izgledao nego u utkamici izmedju Bearsa i Patriotsa...izgledao je vjerovanto zato sto je ono umjetna trava , ali i ona onakva je vise zaledjena i izgleda kao led, a ne trava... Favre se eto povrijedi i to se znalo ko ondje udari glavom gotov je ba, a NFL i pored toga dozvolili su da igraju na onom stadionu uzas

Moram jos jednom spomenut Hestera :)...ne smiju mu ispucavat loptu i opet mu je ispucali sad skroz vamo uz liniju i on je opet pobjegao :).... doduse napravili su mu jako dobar block, ali inace i bez njih on to prolazi :)

Evo sad na ESPN gledam pa se pitaju koiji su zapravo Bearsi oni sinoc ili oni protiv Patraiotsa :)...ebiga ko kad igraju vruce hladno ...kada Cutler ima donekle raspolozene u offense line, onda imamo dobru utakmicu, ako toga nema onda smo nigdje...doduse protiv Patriotsa odbrane nije bilo u prvom poluvremenu i uglavnom su oni ti koji su okrivljeni
Cestitke za prolaz, djelimicno reziran od strane New England Patriotsa.

P.S Posalji mi QB-ja, Hanie ne moze sam sebi baciti loptu. :D

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 dec 2010, 18:26

Pa ja kada sam tek poceo imao sam Grosmana i Henne iz Miamia i igrao sam sa ovim drugim..poslije pada sam uzeo one ultimate pack karte i dobijem tvog Tom Bradya i recivera Walkera :)..takodjer dobijem atlantinog recivera Rudy White, a RB su Grant i Ray Rice , a na klupi imam jos Ricky Williamsa , Bena Roethlisbergera,Johny Knoxa,Hestera i recivera Masona iz Baltimora ...odbrana mi je solidna tu su iz Bearsa Briggs,David Harris iz Jetsa,Suggs iz Baltimora,Porter i Harper iz Now Orlines ..na klupi imam jos Andersona i Daniel Manninga iz Bearsa

Pa kako se salju igraci iz ekipe u ekipu, jer ja sam bolan odpustio nekoliko odlicnih igraca cak i bolji od ovih sto ih sa dimam na klupi, jer ja ostavio one iz Bearsa ebiga Hetera i Knoxa neka mi stoje ebiga :)...ja one idpustio, kao dobijes nesto para i tako, jer ne koristim ih i reko stace mi bezveze tu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 21 dec 2010, 18:50

Nigdje veze igra, odigro jednu tekmu, mogli su bolje napravit !

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 21 dec 2010, 20:16

Ko će biti prvi nego Patriotsi
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 dec 2010, 01:42

ja stvanro neznam sta ce Bearsi za slijedecu sezonu...po mnogima nama treba jos jedan reciver, ali po mnogima i ne treba..Knox,Bennet igraju za sada odlicno, a tu su Hester I Aromashodu....ovaj poslijednji je proslu seoznu odigrao odlicno, ali ove sezone ga prati povreda i tako da nije bio aktivan dugo...Stive Smith je izgleda na izlaznim vratima Pantersa i mislim da bi nam on dobro dosao, ali ujedno meni bi bilo zao onda ne pruziti priliku mladom Iglesiasu koji je na college za Ohio state igrao odlicno prije par sezona.... svakako da bi najvise volio kada bi doveli Smitha u Chicago, jer meni je lik prejak reciver, ali ove zadnje 2-3 godine zaista nema tamo nikakve mogucnosti da bude blizu one forme kakvu je imao ranije...ipak nadam se da ce Bearsi prije svega dovesti nekoliko kvalitetnih igrac au offense line, jer tu smo losi skroz :(
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 22 dec 2010, 10:48

Evo da ja prvi prognoziram

Pittsburg - Carolina 1
Arizona - Dallas 2
Buffalo - New England 2
Chicago - New York Jets 1
Cleveland - Baltimore 2
Jacksonville - Washington 1
Kansas - Tennessee 1
Miami - Detroit 1
St.Louis - San Francisco 1
Cincinnati - San Diego 2
Denver - Houston 2
Oakland - Indianapolis 2
Green Bay - New York Giants 1
Tampa Bay - Seattle 1
Philadelphia - Minnesota 1
Atlanta - New Orleans 1
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

the_packer
Kontakt:

Post Postao/la the_packer » 22 dec 2010, 14:21

Pittsburg - Carolina 1
Arizona - Dallas 2
Buffalo - New England 2
Chicago - New York Jets 2
Cleveland - Baltimore 2
Kansas - Tennessee 1
Miami - Detroit 2
St.Louis - San Francisco 1
Cincinnati - San Diego 2
Denver - Houston 2
Oakland - Indianapolis 2
Green Bay - New York Giants 1
Tampa Bay - Seattle 2
Atlanta - New Orleans 2

evo i od mene. i da znate da na arenasport1 u nedjelju u 22.15. ima uzivo prenos green bay - new york a arenasport1 je dostupna u svakom osnovnom paketu kablovske u BiH tako da se ne moramo muciti preko neta. inace ovo je utakmica biti ili ne biti za nas jer ako ne pobijedimo nema PO-a ove sezone.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 22 dec 2010, 14:28

SaltCityAttack je napisao/la:Pa ja kada sam tek poceo imao sam Grosmana i Henne iz Miamia i igrao sam sa ovim drugim..poslije pada sam uzeo one ultimate pack karte i dobijem tvog Tom Bradya i recivera Walkera :)..takodjer dobijem atlantinog recivera Rudy White, a RB su Grant i Ray Rice , a na klupi imam jos Ricky Williamsa , Bena Roethlisbergera,Johny Knoxa,Hestera i recivera Masona iz Baltimora ...odbrana mi je solidna tu su iz Bearsa Briggs,David Harris iz Jetsa,Suggs iz Baltimora,Porter i Harper iz Now Orlines ..na klupi imam jos Andersona i Daniel Manninga iz Bearsa

Pa kako se salju igraci iz ekipe u ekipu, jer ja sam bolan odpustio nekoliko odlicnih igraca cak i bolji od ovih sto ih sa dimam na klupi, jer ja ostavio one iz Bearsa ebiga Hetera i Knoxa neka mi stoje ebiga :)...ja one idpustio, kao dobijes nesto para i tako, jer ne koristim ih i reko stace mi bezveze tu
Ne mogu se poslati, zezam se. Ali napredujem sad cu jos malo doci na level 10 :D

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 22 dec 2010, 14:33

Pittsburgh - Carolina
Arizona - Dallas
Buffalo - New England
Chicago - New York Jets
Cleveland - Baltimore
Jacksonville - Washington
Kansas - Tennessee
Miami - Detroit
St.Louis - San Francisco
Cincinnati - San Diego
Denver - Houston
Oakland - Indianapolis
Green Bay - New York Giants
Tampa Bay - Seattle
Philadelphia - Minnesota
Atlanta - New Orleans

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 22 dec 2010, 15:50

Pittsburgh - Carolina 1
Arizona - Dallas 2
Buffalo - New England 2
Chicago - New York Jets 1
Cleveland - Baltimore 2
Kansas City - Tennessee 1
Miami - Detroit 1
St.Louis - San Francisco 2
Cincinnati - San Diego 2
Denver - Houston 2
Oakland - Indianapolis 2
Green Bay - New York Giants 2
Tampa Bay - Seattle 1
Atlanta - New Orleans 1

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 dec 2010, 18:04

unikatni mislim da sam te pronasao na facebook? :)...ima jedan iz amerike na face pise slicno kao ti pa prepostavljam da si ono ti ebiga :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.