ma ovu sezonu lakse postizemo TD dugim loptama, negop sa end zone... dole nam se desavaju te greske... sonoc smo imali jos nekoliko prilika za TD, ali mi smo ispustili ...zao mi sto nismo napraivli onaj TD kada je hester otrcao oko 95 yardi,i mi opet sa one pozicije nismo upjeli postici TD

ebiga...ma bilo kako bilo dobili smo pomalo i previsoko, ali ebiga vrijeme je vjerovatno ucinilo svoje... oni su morali praviti te greske, kada su pokusavali sustici rezultat kada je bilo 17:7 za Bearse, a to se isto desilo Bearsima protiv Patriotsa...stadion vise leden i ako izgledom bolje je izgledao nego u utkamici izmedju Bearsa i Patriotsa...izgledao je vjerovanto zato sto je ono umjetna trava , ali i ona onakva je vise zaledjena i izgleda kao led, a ne trava... Favre se eto povrijedi i to se znalo ko ondje udari glavom gotov je ba, a NFL i pored toga dozvolili su da igraju na onom stadionu uzas
Moram jos jednom spomenut Hestera

...ne smiju mu ispucavat loptu i opet mu je ispucali sad skroz vamo uz liniju i on je opet pobjegao

.... doduse napravili su mu jako dobar block, ali inace i bez njih on to prolazi
Evo sad na ESPN gledam pa se pitaju koiji su zapravo Bearsi oni sinoc ili oni protiv Patraiotsa

...ebiga ko kad igraju vruce hladno ...kada Cutler ima donekle raspolozene u offense line, onda imamo dobru utakmicu, ako toga nema onda smo nigdje...doduse protiv Patriotsa odbrane nije bilo u prvom poluvremenu i uglavnom su oni ti koji su okrivljeni