FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Erić - Šehić - Ikić - Miletić - Stevanović - Bojo - Vrhovac - Štilić - Mujezinović - Juričić - E.Zec
Naš najjači sastav
Naš najjači sastav
Brko iz druge galaksije!
-
SudoHusika
- Kontakt:
Ne može Bojo odmah u mašinu. Ima neka procedura ljudi. Čovjek je bio 1 milimetar od operacije ligamenata. Treba mu vremena da se fizički spremi.
Tako je kako je, nemaš neki izbor trenutno. Možda Vrhovca metnut, ali ni on nije neka gazela. Znamo mi se nekako braniti, nama treba života i odlučnosti u i oko 16 metara. To nas **** dugo vremena.
Tako je kako je, nemaš neki izbor trenutno. Možda Vrhovca metnut, ali ni on nije neka gazela. Znamo mi se nekako braniti, nama treba života i odlučnosti u i oko 16 metara. To nas **** dugo vremena.
Željezničar za život cijeli!
Mi sastav moramo protiv Zrinjskog promijeniti i taktiku. Izadjemo li ko danas razgulit ce nas ko beba zvecku.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
A ko je obecao titulu ? ako može neki linkVeteranSA je napisao/la: ↑24 okt 2020, 21:39Istorija Druže...lijepo je to sve, samo mene iskreno zanima obećana titula na 100 godina...tebe ne? A ne da je daleko nego je "nemoguća misja"
Takođe me zanima organizacija i funkcionisanje kluba u budućnosti.Tebe ne? Cijela liga uprkos krizi napreduje, sve je više oganizovanijih klubova, stabilnih budgeta, a gdje smo mi? Prodavali bi grunt. Tebi svejedno?
Ne napadam nikoga, ne upirem prstom ni u koga, samo ne mogu biti zadovoljan ni malo....
Uzimaš li uopšte u obzir stanje u klubu, besparicu, korona krizu i tako te neke sitnice ?
Druga stvar, ova ekipa je sklepana za male pare, jeftina ekipa, po kvaliteti možda treća ili četvrta u ligi.
Hoces titulu sa njom, jel ? pa i ja bi da natežem Megan Fox, al jbg malo će teže ići.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 24 okt 2020, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
SudoHusika
- Kontakt:
Rade života ti, šta mi možemo naučiti od te 2 ekipe? Zar da nam to uzor bude? Pa bolan Husić daje plate od po 10 i više milja a prijavi igrača na 450km. Znači glupiraju se na oči čitave države i to im neko dopušta.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑24 okt 2020, 21:41Isprdak
Zašto Štila izvodi sve prekide, kada oni ništa ne donose? Na treninzima Mule izvodi prekide(kornere) a na tekmama Štila? OK su slobodnjaci u zoni šuta, tu mu ne može niko prići. Ali yebeni korneri? ili slobodnjaci sa ubačajima? Ako ti ne ide druže povuci se, budi tu kapiten i postupi u interesu ekipe.
Da ne tražim izjavu Amara sa skupštine kada je ulazio u klub. Došli su da donesu bolje. Da se igra fudbal. Mi smo te sezone uzeli kup i bili drugi. Da se razumijemo, samo budale i amateri u upravi mogu izgubiti titule kakve smo mi gubili, ali došlo se da se prave rezultatski iskoraci. Šta je iznad drugog mjesta i osvajanja kupa?let3 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 21:49A ko je obecao titulu ? ako može neki linkVeteranSA je napisao/la: ↑24 okt 2020, 21:39Istorija Druže...lijepo je to sve, samo mene iskreno zanima obećana titula na 100 godina...tebe ne? A ne da je daleko nego je "nemoguća misja"
Takođe me zanima organizacija i funkcionisanje kluba u budućnosti.Tebe ne? Cijela liga uprkos krizi napreduje, sve je više oganizovanijih klubova, stabilnih budgeta, a gdje smo mi? Prodavali bi grunt. Tebi svejedno?
Ne napadam nikoga, ne upirem prstom ni u koga, samo ne mogu biti zadovoljan ni malo....![]()
Uzimaš li uopšte u obzir stanje u klubu, besparicu, korona krizu i tako te neke sitnice ?
Druga stvar, ova ekipa je sklepana za male pare, jeftina ekipa, po kvaliteti možda treća ili četvrta u ligi.
Hoces titulu sa njom, jel ? pa i ja bi da natežem Megan Fox, al jbg malo će teže ići.
Treba biti realan sta ce mijenjati Amar .Ima brigu da li da stavi veselog van forme ili ludog asima van forme.Tek oporavljwnog boju ili limitiranog hajdara,lendrica ili juricica u pet deka prvi brzi drugi bolji poziciono,stevanivica koji je uvijek na granici crvenog ili blazevica.Ima slatke brige brko.Igracki bolje ili skuplje ekipe od nas imaju i zrinjski ,borac i tuzla pa smo im ovakvi nikakvi pobjegli 5-6 bodova.U egalu sa nama velezi siroki.
-
SudoHusika
- Kontakt:
@Bbake đe si yebo ga ti? 
Mani se teme ljubav i sex, dođi malo ođe.
Mani se teme ljubav i sex, dođi malo ođe.
Ma vidi se da je Stilic Tito u svakom smislu i kod igraca i kod Amara. Zavaljen je i on dobro sa ovim veznim redom. Ja sam skoro rekao da tacno fali ona "ludacka" energija Krpica i Sipovica da podigne ekipu.
Pa donijeli su bolje. Željo igra bolje, nego kakav je bio prije 2-3 godine. Ne znam šta si ti ocekivao ? odmah duple krune, jel to...šta ima, kako siVeteranSA je napisao/la: ↑24 okt 2020, 21:52
Da ne tražim izjavu Amara sa skupštine kada je ulazio u klub. Došli su da donesu bolje. Da se igra fudbal. Mi smo te sezone uzeli kup i bili drugi. Da se razumijemo, samo budale i amateri u upravi mogu izgubiti titule kakve smo mi gubili, ali došlo se da se prave rezultatski iskoraci. Šta je iznad drugog mjesta i osvajanja kupa?
Prošle sezone smo bili u igri za oba trofeja, dok korona , Vico i Džemidžić nisu rekli Motaj kablove
Ove sezone nas je satrala i korona i besparica u tandemu, plus onaj Izrael tamo vamo, plus odlazak Sadiković kao najbitnijeg igraca.
I ti pricas sa clanom uprave,zamisli koliko je to ozbiljna uprava kad se registruju na forum da psuju...Cuvaj zivce moj RadeHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑24 okt 2020, 21:18SlinoUBIPITAR je napisao/la: ↑24 okt 2020, 20:52Opstaju što su mali,i plaćaju minimalno poreza,a mi smo veliki,preko 80 zaposlenih,plaćamo milionski porez,nismo d.j.l. nego UG,živimo od publike,sponzora.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑24 okt 2020, 20:43
Znam da nisu jeftiniji.Drugo puno ih je a ne vide što bi trebali vidjeti.Trece mnogi od njih ne znaju i da koštaju 100 maraka mjesecno puno je.
Moj prijedlog da popravimo stanje u klubu,pa mozda nas krene i u sportskom djelu,je da Amar i Dzubur naprave radnu posjetu FK Krupi i FK Mladosti da vide kako to ta dva mala kluba iz tako malih sredina opstaju u ovom vremenu korone.Mozda nešo nauce.
Amar da uči od njih,udri se bekane.....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Samo ti postavi,gdje je i kad obećano,i ko je obećao?VeteranSA je napisao/la: ↑24 okt 2020, 21:39Istorija Druže...lijepo je to sve, samo mene iskreno zanima obećana titula na 100 godina...tebe ne? A ne da je daleko nego je "nemoguća misja"
Ne napadam nikoga, ne upirem prstom ni u koga, samo ne mogu biti zadovoljan ni malo....
Da li je obećano prije ove pandemije?
Ko ba napreduje?
Stranački klubovi preživljavaju jer im stranke pumpaju(peru) para koliko zinu,a na to sve dodaj,kakav uticaj imaju u savezu.
I jel stvarno misliš da ako se ukažu novi ljudi,sposobniji sa planom(a ukazali su se)da ovi neće biti bivši?
Da li će i da li možemo angažovati boljeg trenera od trenutnog,sa obzirom da su 2018 ti isti treneri bježali od "sređenog"kluba ko đavo od krsta?
Ko bi bio taj trener,koje reference ima i koliko bi koštao?
Ako postoji takav,ja sam za!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Sudo kad cuješ Dzubura i njegove guzne muhe kako svoje neznanje i svoju nesposobnost pravdaju koronom onda im na taj nacin kazeš da je svima korona u ovoj ligi.I Krupi i Mladosti i da ta dva tima dodju na Grbavicu i pobjede te,a i finansijski bolje stoje od nas.Husica nisam spomenuo.SudoHusika je napisao/la: ↑24 okt 2020, 21:49
Rade života ti, šta mi možemo naučiti od te 2 ekipe? Zar da nam to uzor bude? Pa bolan Husić daje plate od po 10 i više milja a prijavi igrača na 450km. Znači glupiraju se na oči čitave države i to im neko dopušta.
Mi smo od ekipe koja je bila stanju okrenuti rezultat na bilo kojem stadionu u ligi, protiv bilo koje dosli u stanje da od tri utakmice gdje smo gubili (od cega dvije kuci) dvije smo izgubili i jednu jedva nekako samo izjednacili. Pokolj u igrackom kadru i taktici.
- MocMahale444
LjoZee je napisao/la: ↑24 okt 2020, 22:07Mi smo od ekipe koja je bila stanju okrenuti rezultat na bilo kojem stadionu u ligi, protiv bilo koje dosli u stanje da od tri utakmice gdje smo gubili (od cega dvije kuci) dvije smo izgubili i jednu jedva nekako samo izjednacili. Pokolj u igrackom kadru i taktici.
Jasta
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Veteran da li je stvarno doslo do toga da se sa upravom koja je tu iz licne koristi rasprasvljas i diskutujes o klubu 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Na Pecari gubis 3:1 i dodjes na 3:3 haman i do 3:4, a sad Krupu kuci ne mozes okrenuti. Napredak evidentan u igrackom kadru.MocMahale444 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 22:07LjoZee je napisao/la: ↑24 okt 2020, 22:07Mi smo od ekipe koja je bila stanju okrenuti rezultat na bilo kojem stadionu u ligi, protiv bilo koje dosli u stanje da od tri utakmice gdje smo gubili (od cega dvije kuci) dvije smo izgubili i jednu jedva nekako samo izjednacili. Pokolj u igrackom kadru i taktici.![]()
![]()
Jasta
Imam rapa bice nekad plata.Igram dobro kad hocu volim da izlazim nocu.Volim Zelju a i ja a dobra je i Sarajevska piva.Hoces titulu jeli misu sutra odo na sisu.Necu da se znojim jer prehlade se bojim.Jos bi da pisem ali igro sam fudbal 20 minuta nemogu da disem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.