slika je sasvim slučajna

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne znam, meni se čini da je 7 i da nas je Široki zaustavio u Lištici, to mi je u glavi ostalo odnekuda.skoroalen je napisao/la: ↑25 okt 2020, 19:21Zar nije 8 bilo s Čalom? I zaustavila nas Sloboda, 3:0 u Tuzli, ona Ziljkićeva utakmica?bodi123 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 19:107 u nizu, ako se ne varam izjednačili smo klupski rekord. Šampionska iz 85. je toliko imala, te Janjoševa prije 3 godine. Široki nas je prošli put zaustavio, a sad imamo priliku protiv Mladosti postaviti novi rekord.
Treba naći ko drži i koliko iznosi rekord za broj uzastopnih pobjeda u jednoj sezoni, od rata na ovamo.
Ovaj s Čalom je najveći, evo Zukan je postavio.Mokes je napisao/la: ↑25 okt 2020, 19:23Morao bih se zaroviti, ali ovako iz glave mislim da je niz iz sezone 12/13 kad nas je Jović vodio, koji je prekinut u Travniku.bodi123 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 19:107 u nizu, ako se ne varam izjednačili smo klupski rekord. Šampionska iz 85. je toliko imala, te Janjoševa prije 3 godine. Široki nas je prošli put zaustavio, a sad imamo priliku protiv Mladosti postaviti novi rekord.
Treba naći ko drži i koliko iznosi rekord za broj uzastopnih pobjeda u jednoj sezoni, od rata na ovamo.
Mokes je napisao/la:.![]()
Moj bipolarac, ja sam tamo kao mlad bio šef, otišao za svojom sudbinom, već preko 20 godina privatnik, ostvario što sam želio, sada uživam u odmoru..Vanja8 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 19:13Gdje si crveni,a navijac Sarajeva...![]()
![]()
Ili je Arsenal 1946,![]()
i pitamo se sto te sutnuli iz zdravstva...
![]()
![]()
Bravo toljaga care
https://www.transfermarkt.com/premijer- ... piele=allebodi123 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 19:31Ovaj s Čalom je najveći, evo Zukan je postavio.Mokes je napisao/la: ↑25 okt 2020, 19:23Morao bih se zaroviti, ali ovako iz glave mislim da je niz iz sezone 12/13 kad nas je Jović vodio, koji je prekinut u Travniku.bodi123 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 19:107 u nizu, ako se ne varam izjednačili smo klupski rekord. Šampionska iz 85. je toliko imala, te Janjoševa prije 3 godine. Široki nas je prošli put zaustavio, a sad imamo priliku protiv Mladosti postaviti novi rekord.
![]()
Ali treba naći ko drži rekord u globalu, i koliki je.
FK Sarajevo, utakmice i gore mijenjaj sezone. Imaju svi rezultati.bodi123 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 19:26Ne znam, meni se čini da je 7 i da nas je Široki zaustavio u Lištici, to mi je u glavi ostalo odnekuda.skoroalen je napisao/la: ↑25 okt 2020, 19:21Zar nije 8 bilo s Čalom? I zaustavila nas Sloboda, 3:0 u Tuzli, ona Ziljkićeva utakmica?bodi123 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 19:107 u nizu, ako se ne varam izjednačili smo klupski rekord. Šampionska iz 85. je toliko imala, te Janjoševa prije 3 godine. Široki nas je prošli put zaustavio, a sad imamo priliku protiv Mladosti postaviti novi rekord.
Ko kad niko nigdje ne vodi statistiku za našu ligu, ne može se ni naći...
Edit, jeste 8 je, upravu si, to je rekord.![]()
Usran mozda mogu biti, ali strumf nikadrobertkosar je napisao/la: ↑25 okt 2020, 19:34Bravo toljaga careJa mislio da si usrani strumf na opcenitoj
![]()
Je li Lahko slušati Sebiju, čujem zuje kamere,sve snima...koji pakaš moraš biti da to trpiš....
Jos kad zavrsis sa terapijom dr Kucukalic, mozes i na tekmu otici...Red1946 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 19:32Moj bipolarac, ja sam tamo kao mlad bio šef, otišao za svojom sudbinom, već preko 20 godina privatnik, ostvario što sam želio, sada uživam u odmoru..
Mislim da je Željo iz sezone 11/12, kad su imali 12 pobjeda u nizu.bodi123 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 19:31Ovaj s Čalom je najveći, evo Zukan je postavio.Mokes je napisao/la: ↑25 okt 2020, 19:23Morao bih se zaroviti, ali ovako iz glave mislim da je niz iz sezone 12/13 kad nas je Jović vodio, koji je prekinut u Travniku.bodi123 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 19:107 u nizu, ako se ne varam izjednačili smo klupski rekord. Šampionska iz 85. je toliko imala, te Janjoševa prije 3 godine. Široki nas je prošli put zaustavio, a sad imamo priliku protiv Mladosti postaviti novi rekord.
![]()
Ali treba naći ko drži rekord u globalu, i koliki je.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, bordobijeli, Chony533, miguelramos, N3R3D i 98 gostiju.