Neznam ko je jaci,ekipa na terenu,il ja na fantasy.Mogao bih umjesto Oruca uletiti u SS

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Fakat imamo širok igrački kadar , mi bi kao od šale izgurali subota srijeda do kraja prvenstva. Uopšte se ne osjete izostanci po 3,4 igrača, čak i ovi sa klupe još bolje odigraju.belosevic28 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 20:17Ahmetovic, Susic i Adukor nisu teze povrijedjeni i konkurisu vec za narednu tekmu. Nije se htjelo rizikovati s njima, i tek sad vidimo sta znaci sirok roster. Uz to, Vinko kombinuje i rotira po zaslugama. Tako na klupi zabrsi i jedan Serbecic ciji smo ostanak svi prizeljkivali, pa Zinedin koji je van forme, pa Jukic...ali isto kao sto su se probudili Krste, Handzic, Amer, ocekujem to i id ovih "klupiranih". Cak i Dusanu daje minute nebi li ga razdrmao... A Dusana moze razdrmati samo Mensur Peljto iz najboljih dana![]()
Bas tako. Evo da izvedes narednu utakmicu sastavljenu od igraca koji su danas bili na klupi/tribinama imao bi respektabilan tim ooet koji bi se mogao suprostaviti vecini ekipa:amypitar je napisao/la: ↑25 okt 2020, 20:23Fakat imamo širok igrački kadar , mi bi kao od šale izgurali subota srijeda do kraja prvenstva. Uopšte se ne osjete izostanci po 3,4 igrača, čak i ovi sa klupe još bolje odigraju.belosevic28 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 20:17Ahmetovic, Susic i Adukor nisu teze povrijedjeni i konkurisu vec za narednu tekmu. Nije se htjelo rizikovati s njima, i tek sad vidimo sta znaci sirok roster. Uz to, Vinko kombinuje i rotira po zaslugama. Tako na klupi zabrsi i jedan Serbecic ciji smo ostanak svi prizeljkivali, pa Zinedin koji je van forme, pa Jukic...ali isto kao sto su se probudili Krste, Handzic, Amer, ocekujem to i id ovih "klupiranih". Cak i Dusanu daje minute nebi li ga razdrmao... A Dusana moze razdrmati samo Mensur Peljto iz najboljih dana![]()
Jako ovo moćno izgleda, jedva čekam derbi,da vidimo kao će to izgledati.
18 POBJEDA i 4 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRASamozdravlje je napisao/la: ↑17 okt 2020, 23:2820 POBJEDA i 3 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRASamozdravlje je napisao/la: ↑17 okt 2020, 18:59Pozdrav svima, ali bas svima. Malo odmaram od foruma, a znam da vam ne nedostajem![]()
JOŠ:
21 POBJEDA i 3 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA![]()
![]()
Samozdravlje je napisao/la: ↑25 okt 2020, 20:3018 POBJEDA i 4 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRASamozdravlje je napisao/la: ↑17 okt 2020, 23:2820 POBJEDA i 3 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRASamozdravlje je napisao/la: ↑17 okt 2020, 18:59Pozdrav svima, ali bas svima. Malo odmaram od foruma, a znam da vam ne nedostajem![]()
JOŠ:
21 POBJEDA i 3 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA![]()
![]()
![]()
Ima i drugih kombinacija, ali ova mi je najsimpaticnija![]()
Može i Zijo Poljo, k'o Holanđanina Orlanda nakon knockouta.belosevic28 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 20:17A Dusana moze razdrmati samo Mensur Peljto iz najboljih dana![]()
Jedan od boljih tehnicsra u ligi. Okretan i brz pravo, meni se svidio protiv nas u Bijeljini prosle sezone, zna joj sve, al nije kvalitet za nas, bar ja mislim.
Po meni bi mogao puno napredovati kod nas pod Vinkovom palicom.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, broj6, Burberry46, Cwirek, Google Adsense [Bot], sekac, SineTalexy, Vanja8, VolimoSarajevo i 109 gostiju.