Neznam ko je jaci,ekipa na terenu,il ja na fantasy.Mogao bih umjesto Oruca uletiti u SS
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ahmetovic, Susic i Adukor nisu teze povrijedjeni i konkurisu vec za narednu tekmu. Nije se htjelo rizikovati s njima, i tek sad vidimo sta znaci sirok roster. Uz to, Vinko kombinuje i rotira po zaslugama. Tako na klupi zabrsi i jedan Serbecic ciji smo ostanak svi prizeljkivali, pa Zinedin koji je van forme, pa Jukic...ali isto kao sto su se probudili Krste, Handzic, Amer, ocekujem to i id ovih "klupiranih". Cak i Dusanu daje minute nebi li ga razdrmao... A Dusana moze razdrmati samo Mensur Peljto iz najboljih dana
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nekad tamo se pisalo ovdje ...Kako ce on biti trener Sarajeva, ne zna da sastavi dvije recenice ...", " Ovaj Marinovic, sav isprepadan,ne zna ni sta prica pred kamerama..."
Mozda covjek ima slabu konverzaciju na presicama, intervjuima, ali covjek zna svoj posao i jos jednom veceras rece " Mi vjerujemo u nase igrace..."
Nismo mi navikli na ovako kratke i sadrzajne poruke jednog trenera, jer uglavnom su svi krivi samo su bivsi nam treneri u pravu ...
Covjek,gospodin,strateg...Jednostavno je u uslovima koji vladaju u nasem klubu i pokazao i dokazao kako se vodi dostojanstveno jedan veliki klub...
MAJSTORE skidam kapu do poda ...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 25 okt 2020, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ahmetovic, Susic i Adukor nisu teze povrijedjeni i konkurisu vec za narednu tekmu. Nije se htjelo rizikovati s njima, i tek sad vidimo sta znaci sirok roster. Uz to, Vinko kombinuje i rotira po zaslugama. Tako na klupi zabrsi i jedan Serbecic ciji smo ostanak svi prizeljkivali, pa Zinedin koji je van forme, pa Jukic...ali isto kao sto su se probudili Krste, Handzic, Amer, ocekujem to i id ovih "klupiranih". Cak i Dusanu daje minute nebi li ga razdrmao... A Dusana moze razdrmati samo Mensur Peljto iz najboljih dana
Fakat imamo širok igrački kadar , mi bi kao od šale izgurali subota srijeda do kraja prvenstva. Uopšte se ne osjete izostanci po 3,4 igrača, čak i ovi sa klupe još bolje odigraju.
Jako ovo moćno izgleda, jedva čekam derbi,da vidimo kao će to izgledati.
Fakat imamo širok igrački kadar , mi bi kao od šale izgurali subota srijeda do kraja prvenstva. Uopšte se ne osjete izostanci po 3,4 igrača, čak i ovi sa klupe još bolje odigraju.
Jako ovo moćno izgleda, jedva čekam derbi,da vidimo kao će to izgledati.
Bas tako. Evo da izvedes narednu utakmicu sastavljenu od igraca koji su danas bili na klupi/tribinama imao bi respektabilan tim ooet koji bi se mogao suprostaviti vecini ekipa:
Dzafic
Hodzic-Serbecic-Besic-Salcin
Adukor-Susic
Jukic-Mustedanagic-Fanimo
Ahmetovic
@panto, dobar gol dobrog Bradonjica
Jedan od boljih tehnicsra u ligi. Okretan i brz pravo, meni se svidio protiv nas u Bijeljini prosle sezone, zna joj sve, al nije kvalitet za nas, bar ja mislim.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Jedan od boljih tehnicsra u ligi. Okretan i brz pravo, meni se svidio protiv nas u Bijeljini prosle sezone, zna joj sve, al nije kvalitet za nas, bar ja mislim.
Po meni bi mogao puno napredovati kod nas pod Vinkovom palicom.
@skoro, najjaci fajter ikad