Evo i omladinska škola objavila
https://www.facebook.com/omladinska.sko ... ljeznicar/
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
A evo meni je interesantno da baš on, evo npr jučer je u 4 navrata čini mi se bio na nekoj odbici/povratnoj lopti te šutirao. I nije to samo jučer, primjetio sam i ranije da se tako odvijaju stvari. Eh sad, da li njega svjesno puštaju i više se baziraju na druge 'opasnije' igrače, ili se on dobro kreće i prati napade, ali po našu nesreću, šut mu je očajan.braco je napisao/la: ↑29 okt 2020, 13:10Hajdar je najbolji kad se ograniči samo na defanzivne zadatke tj. najmanje šteti. Taj posao je po meni korektno odradio, a ostale stvari nek' prepusti Boji, Mustafi, Bekriću, Meši, Štili, nebitno ko od ovih u rombu bude igrao. U ovom rombu smo dobili i Zrinjskog i Borca i Veleža ove sezone, po meni jedina prava formacija za nas.
U 4-2-3-1 Hajdar mora igrati u oba pravca tu jer mu je takva uloga u toj formaciji, a skromne je tehnike. Mada nismo nikad uvezali dvije utakmice u 4-4-2 romb tako da se ne bih iznenadio da opet se vratimo na 4-2-3-1 u subotu.
Što reče Ljozee bespotrebno izazivanje sudbine...a vjerujem da će i ova akcija proći loše kao i druga, milja do dvije maksimalno i to je to. Očigledno ovi iz uprave drugo i ne znaju. Ova akcija im je vrhunac pameti.KANA je napisao/la: ↑29 okt 2020, 12:46zamisli bruda da opet popusimoDejan1921 je napisao/la: ↑29 okt 2020, 12:14Nemam riječi iskreno...avalPacidoroP je napisao/la: ↑29 okt 2020, 12:09
Ustajem, glava me boli, dumam hoćel' neka frljoka uletit protiv debelog, pristavljam kafu, vraćam se u krevet, ulazim na fb i vidim opet donacije..
Mi smo ba sami sebi maleri, ne treba nam niko.![]()
![]()
Ne znam ko je zaduzen za ovakve stvari Uprava ili neko iz administracije, ali ko god je nek pokusa osmisliti nesto novo i izabere malo bolji momenat. Ne vidim svrhu ovog s obzirom da sumnjam da ce biti neki veliki iznos, a za dan-dva sljedeca utakmica.
Vazda oni što je najlošije šutaju ulaze u najviše šansiavalPacidoroP je napisao/la: ↑29 okt 2020, 14:43A evo meni je interesantno da baš on, evo npr jučer je u 4 navrata čini mi se bio na nekoj odbici/povratnoj lopti te šutirao. I nije to samo jučer, primjetio sam i ranije da se tako odvijaju stvari. Eh sad, da li njega svjesno puštaju i više se baziraju na druge 'opasnije' igrače, ili se on dobro kreće i prati napade, ali po našu nesreću, šut mu je očajan.braco je napisao/la: ↑29 okt 2020, 13:10Hajdar je najbolji kad se ograniči samo na defanzivne zadatke tj. najmanje šteti. Taj posao je po meni korektno odradio, a ostale stvari nek' prepusti Boji, Mustafi, Bekriću, Meši, Štili, nebitno ko od ovih u rombu bude igrao. U ovom rombu smo dobili i Zrinjskog i Borca i Veleža ove sezone, po meni jedina prava formacija za nas.
U 4-2-3-1 Hajdar mora igrati u oba pravca tu jer mu je takva uloga u toj formaciji, a skromne je tehnike. Mada nismo nikad uvezali dvije utakmice u 4-4-2 romb tako da se ne bih iznenadio da opet se vratimo na 4-2-3-1 u subotu.
Vidi fakatSudoHusika je napisao/la: ↑29 okt 2020, 15:08ANTONIO BANDIĆ 4.SUDIJA NA GRBAVICI - YEBEM MU MRTVU MAJKU U P.IČ.KU.
Nisam siguran ali čini mi se da je Mema
Vec me glava zaboljela od svega sto se veze za subotnju utakmicuSudoHusika je napisao/la: ↑29 okt 2020, 16:38MojaTV u subotu - 19h.
Četvrti sudija bandić. Milu majku mu njegovu...
Slažem se. Nadam se da će TM87 ali i klub zauzeti adekvatan stav i pokazati ovom pijunu mafijaškog saveza šta mislimo i o njemu i o savezu. Majke im yebem lopovske.Newgeneration1921 je napisao/la: ↑29 okt 2020, 16:45Molim Manijake da postave kakav transparent u blizini stadiona za ono **** od sudije Bandica, obavezno mu dati do znanja da nije dobrodosao. A promijenit cu mjesto gledanja utakmice jer mi nije sretno sa moja tv, promijenicemo navike za Radnik i razbit cemo ih ko plitak potok. NE KUPUJTE KARTE![]()
Dio o ovom periodu ljetos kad je bio na listi otpisanih"Imao sam još godinu ugovora rekao sam sebi 'sad ili nikad', proveo sam dosta vremena tu, upoznao sam ekipu, znam kako ko igra, htio sam ostati, na kraju se isplatilo. Prvi sam strijelac ekipe, svi bi još golova, malo je stalo u zadnje vrijeme, ali nadamo se da će krenuti."
Djeluje kao stvarno dobar dečko. Volio bih da zabije jos 10 komada i da ode vani.LjoZee je napisao/la: ↑29 okt 2020, 17:01Dio o ovom periodu ljetos kad je bio na listi otpisanih"Imao sam još godinu ugovora rekao sam sebi 'sad ili nikad', proveo sam dosta vremena tu, upoznao sam ekipu, znam kako ko igra, htio sam ostati, na kraju se isplatilo. Prvi sam strijelac ekipe, svi bi još golova, malo je stalo u zadnje vrijeme, ali nadamo se da će krenuti."
Dela, evo ti recept za uspjeh"Tada sam se najviše posvetio djevojci, išao sam u teretanu. U aprilu sam se oženio, ona me je promijenila. Drugačije razmišljam, sve što mi se dešava do nje je 100%."
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Direktorcic, MrkiMedo i 28 gostiju.