FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mi se bas izivljavamo.
-
- Kontakt:
Volio bih da 5 zabijemo i da ostane mreza sacuvana
Nacija se sjebala
Nacija se sjebala
Kod mene jos ponavlja onaj aut iz 43-ce minute i to bez tona, yebo te moyatv i jovanka.
Najbolja ekipa poslije rata ubjedljivo, cak i u historiji mozda u top 3. Ovu ekipu ostavit na okupu, dati dobre ugovore, dovesti napadaca i konacno napasti Evropu. Ja mislim da smo zreli u svakom smislu za iskorak. Hajmo uprava molim vas, dotjerajte Kosevo da zagrmimo...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
NEMA NAZAD
Samo jos da se u srijedu otarasimo onog mrtvaca onog krpelja koji nam se zakacio za nogu i vuce se dok mi gazimo sve redom.
Kako čusto igramo jbt. Samo me strah da me neko ne probudi i kaže haj ustaj. Neka trajèeeeeeeeeee
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Kazu igramo sa velikom dozom samopouzdanja, da smo igracki superiorniji u odnosu na ostale, nismo. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma to je nemoguce, velika steta bi bila ostaviti Rahmanovica i Tatara u ovoj ligi, ipak su zasluzili da se dokazu na puno boljim ligama.Amca007 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:50Najbolja ekipa poslije rata ubjedljivo, cak i u historiji mozda u top 3. Ovu ekipu ostavit na okupu, dati dobre ugovore, dovesti napadaca i konacno napasti Evropu. Ja mislim da smo zreli u svakom smislu za iskorak. Hajmo uprava molim vas, dotjerajte Kosevo da zagrmimo...
Amer Dupovac!
Da se ove sezone igra novo europsko takmicenje, vec bi igrali grupnu fazu, nakon ispadanja iz PO.Amca007 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:50Najbolja ekipa poslije rata ubjedljivo, cak i u historiji mozda u top 3. Ovu ekipu ostavit na okupu, dati dobre ugovore, dovesti napadaca i konacno napasti Evropu. Ja mislim da smo zreli u svakom smislu za iskorak. Hajmo uprava molim vas, dotjerajte Kosevo da zagrmimo...
Ocekujem slijedece sezone da ako ista tu zaigramo grupnu fazu, i to ce biti jedno ozbiljno takmicenje. Ali prije svega napasti grupnu fazu EL, tu su milioni.
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 30 okt 2020, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
- PAULUS1234
- Kontakt:
ovo jebote vise nije zanjimnjivo mastrafimo sve redom
- feniksptica
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sad bez zaebancije, ja se ne sjećam da sam ikad gledao ovakvo Sarajevo. Od Uprave i rada, od organizacije, od atmosfere, trenera i igrača. Nikad nisam ovako ležerno gledao FKS, pa i kad gubimo, znam da ćemo to do kraja okrenuti. To je taj pobjednički mentalitet i karakter, koji dolazi s osvojenim trofejima. Ovo izgleda tako lagano, da je ovo perverzija i još ne mogu da vjerujem da smo doživjeli da gledamo Klub koji frcera savršeno i kao da gledam neke termine, a ne profesionalni fudbal. Svaka čast svima, ja sam presretan i preponosan, ovo dosad je najbolje FKS koje sam ikad gledao. Od predstava na terenu, do ljudi u kancelarijskim stolicama. Posebno kapu skidam Marinoviću, nema riječi kojom bi opisao taj nivo gospodstva i profesionalizma.

Nema se šta dalje dodati, što neko reče iznad, džaba uplatih 2 KM.

Nema se šta dalje dodati, što neko reče iznad, džaba uplatih 2 KM.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Kakva uvertira pred derbi, nadam se da ce nastaviti u ovom ritmu i u derbiju, tu motiva ne bi trebalo faliti. Samo da se ne precjene i da ne podcjene, nego 110% ko god je sa druge strane.. 

Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nek idu u pichku materinu ne mogu ovakvoj mladosti 5 golova za poluvrijeme dati. Dajte napadaca ba

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
A ne znam sto tako izokola pricas jarane, fino kazes da si upravoljub i zdravo, bezze trosis pixele ozbiljnim forumasimaAlfredNobel je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:53Sad bez zaebancije, ja se ne sjećam da sam ikad gledao ovakvo Sarajevo. Od Uprave i rada, od organizacije, od atmosfere, trenera i igrača. Nikad nisam ovako ležerno gledao FKS, pa i kad gubimo, znam da ćemo to do kraja okrenuti. To je taj pobjednički mentalitet i karakter, koji dolazi s osvojenim trofejima. Ovo izgleda tako lagano, da je ovo perverzija i još ne mogu da vjerujem da smo doživjeli da gledamo Klub koji frcera savršeno i kao da gledam neke termine, a ne profesionalni fudbal. Svaka čast svima, ja sam presretan i preponosan, ovo dosad je najbolje FKS koje sam ikad gledao. Od predstava na terenu, do ljudi u kancelarijskim stolicama. Posebno kapu skidam Marinoviću, nema riječi kojom bi opisao taj nivo gospodstva i profesionalizma.![]()
Nema se šta dalje dodati, što neko reče iznad, džaba uplatih 2 KM.![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače