Stoji to sve. Samo sam htio da objasnim sta sam tacno mislio jer imas sa druge strane Zrinjski. Roster prekvalitetan, a nije se poklopilo jer nesto ne stima. Pisalo se da su se potukli i kod nas na stadionu izmedju sebe, ali u to necu da ulazim. Nije se poklopilo po ni po jednom segmentu kod njih i sad su 7. cini mi se, a kvalitetom daleko, daleko od te pozicije.Dejan1921 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 18:14Ma to svakako ali opet svakog ko iole valjaju su zadržali. Mogli su odbiti svaku ponudu za bilo koga dok smo mi prodali sve za koga su bile ponude plus su otišli ovi što su im istekli ugovori. Zamisli da smo mi ostavili Krpića, Ramovića, Sadikovića, Jovanovića i još na to doveli 3-4 dobra igrača. Pare i klupska stabilnost su ovdje najveća razlika u korist njih.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Slažem se naravno. Ne moraju pare uvijek značiti uspjeh ali su ključan preduslov za to.LjoZee je napisao/la: ↑30 okt 2020, 18:18Stoji to sve. Samo sam htio da objasnim sta sam tacno mislio jer imas sa druge strane Zrinjski. Roster prekvalitetan, a nije se poklopilo jer nesto ne stima. Pisalo se da su se potukli i kod nas na stadionu izmedju sebe, ali u to necu da ulazim. Nije se poklopilo po ni po jednom segmentu kod njih i sad su 7. cini mi se, a kvalitetom daleko, daleko od te pozicije.Dejan1921 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 18:14Ma to svakako ali opet svakog ko iole valjaju su zadržali. Mogli su odbiti svaku ponudu za bilo koga dok smo mi prodali sve za koga su bile ponude plus su otišli ovi što su im istekli ugovori. Zamisli da smo mi ostavili Krpića, Ramovića, Sadikovića, Jovanovića i još na to doveli 3-4 dobra igrača. Pare i klupska stabilnost su ovdje najveća razlika u korist njih.
Pa dobro, to se haman podrazumijeva 

- Merakk1921
- Kontakt:
Ovaj Musija se dobro dogovorio sa qravom, pare dobio od Fanima
I 6 bodova im daje, tako su se dogovorili jbg ..
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Kako 6 kad im je Mladost uzela bod na pocetku sezone.Merakk1921 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 18:41Ovaj Musija se dobro dogovorio sa qravom, pare dobio od Fanima
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Pobijedit cemo ih na derbiju jer za razliku od ostalih ekipa na Kosevu nasi igraci nece skinuti gace jer znaju sta je derbi posebno ovi tipa stile, bekrica, sehica i sl... medjutim nasi ce zato kiksati na tekmama gdje sarajevo nece nikad kiksati i tako ce anulirati poraze u derbiju kao uostalom i prošle sezone...
Koga boli qurac sta se on sa njima dogovorio, cinjenica je da je Fanimo kod njih da imaju da ga plate i platili su, ima redovnu platu ipak je odolio ljubavi prema Zelji jer je.bo pare bitno je postovanje prema Amaru. A da ne pricamo ko je nama kriv sto ih ne pobjedismo, oplakivat cemo te bodove kao i ove protiv Krupe.Merakk1921 je napisao/la: ↑30 okt 2020, 18:41Ovaj Musija se dobro dogovorio sa qravom, pare dobio od Fanima
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 30 okt 2020, 18:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Mjau !
- lijevapolutka
- Kontakt:
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Ušli su formu i to nije dobro što se desilo prije Derbija.Morat cemo se malo više potruditi da ih uzmemo.Digli su se i ko ce ih drugi spustiti na zemlju ako nece Željo.Dobra priprema utakmice,neke stvari više puta ponoviti igračima da im udje u glavu jer morat će ispoštovati ono što Amar bude zahtjevao,koncentracija od prve do zadnje minute i ja se nadam povoljnom rezultatu za nas.
Nasa igra ili cilj kako god u derbiju i BL zavisi iskljucivo od sutra. Bar ja mislim tako. Ako pobijedimo nece se Osim zaletiti jer imamo ogromnih problema sa igrackim kadrom i spremnoscu istog. Ako popusimo u bilo kojem negativnijem rezultatu bio bod ili poraz onda ce ici na sve ili nista gore. Tad vise nemas sta izgubiti. I u BL isto.
Pobjeda sutra i bod u derbiju.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
**** ce im Veseli sabrinu
Hajde sve se mogu sloziti ali da je slicna situacija kad smo ih dobili 3 -1 na kosevuBarbareZeljin je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:59Oni su daleko od strasnog,ali su izgradili pobijednicki mentalitet i zaista trenutno djeluju mocno. Ovo ni filozof ne bi skontao ali nema veze.
Taj put do ovog kako sad izgledaju,i sva ova serija pobijeda,traje evo dvije godine. Ako izuzmemo dva derbija protiv nas,oni su imali nevjerovatne nizove pobijeda,koje su bile i plod srece i svega sto im je islo na ruku. Nevjerovatna je kolicina nafake koja je isla njima u korist,ja sam bio ubijedjen prije prekida zbog korone da im se to mora vratiti.
Bilo je sta je bilo,i sada su tako krenuli u sezonu. A onda kada smo svi ocekivali neke poraze,oni hladno dobiju i to bez po muke. I bukvalno okrenu stvari da pocinju izgledati zastrasujuce za cijelu ligu.
Jednostavno imaju sirinu a i sve im ide na ruku.
Citava liga je u nekoj polu formi,i oni to obilato koriste.
Onaj derbi kad smo zijanili 0-3. Ja zaista prvi put u zivotu a znali smo i imati puno losije sastave,nisam vidio nacin kako ih mozemo pobijediti tada. I tada smo sve nade polagali ako slucajno zaigra Zec. A nije...
Pola godine kasnije ih razbijes,a nista specijalno nisi promijenio,toliko dramaticno. Stilic je tek dosao i usao 15 minuta.
Derbi 1-3 smo isto tako otisli nakon poraza od Sirokog i malo je ko vjerovao da cemo glat dobiti.
Stvari sada izgledaju slicno kao i tada.
Sve je u glavama i pristupu igraca. Realnost je da bolje izgledaju od nas i to puno. A nada je da to moze biti prekratnica,i da ih konacno krene maler. Jednostavno zakon velikih brojeva.
Nazalost vise mozemo vjerovati u to i Amaru i njegovim carolijama,nego na osnovu onog sto nasi igraci pruzaju.
Meni je nekako ono InshAllah zvucalo kao nada. Jednostavno mu vjerujem i kad je tesko,najteze.
Na pocetku sezone sam gledajuci raapored do zimske pauze napisao da je nekako ostati u 4-5 bodova. A onda oni imaju poprilicno **** raspored. Pa se onda muski pofajtat do kraja.
Neko ce reci Amar izvlaci maksimum iz prosjecne ekipe.
Nije ni to daleko od istine. Mi zaista imamo finu brojku igraca koji ne zasluzuju igrati kod nas.
Kakva god situacija bila.Ali ima par koji kad su u formi su klasa za ligu.
Sto se tice Sarajeva. Imaju sirinu,ali isto tako davno sam govorio i sad to mislim Sarajevo je 3 igraca. Ahmetovic,Rahmanovic i Tatar.
Ove sezone bez ovog prvog. Ostalo sve ogra toplo hladno. Ova dvojica im bukvalno donose prevagu jer ih ide i bukvalno su strijelci vec u tunelu. To je jednostavno kad te ide ide. Ali ja to postujem,koliko god frustrirali golovi iz nicega i odbica,jednostavno treba to znati koristiti.
Tako se pravi taj osjecaj da si mocan.
Vjerujte ako bi kojim slucajem dobili u derbiju,vidjeli bi poslije da su daleko od mocnog.
Njima je derbi u glavi kao zelja da pokazu,ne da nas pobijede nego da pokazu da su klasa za nas. To je sve posljedica onih 8 komada.
To je nasa sansa. To je nas Ali protiv Foremana.
A sa druge strane ako nas mlatnu,onda sve ovo sto serem pada u vodu i treba im cestitat jer bi onda zaista pokazali da su bez premca ove sezone. Sto je najgore 6 sigurni bodova i opet bi sa ovako mrljavom igrom bili ispred njih. Jbg to je ta sreca koja je vazan dio tog orea nepobijedivosti.

**** ti forum.
Imamo prvo Radnik rijesiti u svoju korist, a onda cemo o derbiju.
Zna se sta bude kad divovi visoko polete.
Ona slika kad Kokot nateze pitara s derbija.
Imamo prvo Radnik rijesiti u svoju korist, a onda cemo o derbiju.
Zna se sta bude kad divovi visoko polete.
Ona slika kad Kokot nateze pitara s derbija.

Cuva Bog Zelju svog!
Otom potom, ali ono sto je za ocekivati je da imamo motiva za derbi sada vise nego ikada, sto zbog svega sto se desavalo prosle sezone, sto zbog silnih najava kako su nepobjedivi i da debelo odskacu od svih ostalih ekipa, pa i nas.Kompromis je napisao/la: ↑30 okt 2020, 18:47Pobijedit cemo ih na derbiju jer za razliku od ostalih ekipa na Kosevu nasi igraci nece skinuti gace jer znaju sta je derbi posebno ovi tipa stile, bekrica, sehica i sl... medjutim nasi ce zato kiksati na tekmama gdje sarajevo nece nikad kiksati i tako ce anulirati poraze u derbiju kao uostalom i prošle sezone...
Prosle sezone nije bila ekipa 3x kvalitetnija od ove vec je imala kontinuitet pa su bili uigrani fino. Slabo smo mi prosle godine imali problema sa povredama. Haman su uvijek bili svi na broju. Ove godine mi smo samo dva kola sastavili da su svi zdravi. I to kod nas ne da otpadne jedan nego odmah 6 otpadne ove sezone. Taman kazes: "Svi su tu hvala Bogu", a vec sljedeci trening 4 fale.
-
- Kontakt:
Kako mrzim musijinu prciju daBogda ispali iz lige
-
- Kontakt:
Nisi me shvatio ,a i ja sam malo zapetljao.Mislio sam na onaj derbi 0-3 da je ista situacija kao sada u smislu da im slabo vjerujem . A izmedju sam naveo 2 derbija koja smo dobili,a nismo puno jaci bili u odnosu na onaj 0-3,ali i taj 1-3 smo isli nakon sto smo se dobro isfurali. Malo sam ga zakomlikovao.KANA je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:01Hajde sve se mogu sloziti ali da je slicna situacija kad smo ih dobili 3 -1 na kosevuBarbareZeljin je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:59Oni su daleko od strasnog,ali su izgradili pobijednicki mentalitet i zaista trenutno djeluju mocno. Ovo ni filozof ne bi skontao ali nema veze.
Taj put do ovog kako sad izgledaju,i sva ova serija pobijeda,traje evo dvije godine. Ako izuzmemo dva derbija protiv nas,oni su imali nevjerovatne nizove pobijeda,koje su bile i plod srece i svega sto im je islo na ruku. Nevjerovatna je kolicina nafake koja je isla njima u korist,ja sam bio ubijedjen prije prekida zbog korone da im se to mora vratiti.
Bilo je sta je bilo,i sada su tako krenuli u sezonu. A onda kada smo svi ocekivali neke poraze,oni hladno dobiju i to bez po muke. I bukvalno okrenu stvari da pocinju izgledati zastrasujuce za cijelu ligu.
Onaj derbi kad smo zijanili 0-3. Ja zaista prvi put u zivotu a znali smo i imati puno losije sastave,nisam vidio nacin kako ih mozemo pobijediti tada. I tada smo sve nade polagali ako slucajno zaigra Zec. A nije...
Pola godine kasnije ih razbijes,a nista specijalno nisi promijenio,toliko dramaticno. Stilic je tek dosao i usao 15 minuta.
Derbi 1-3 smo isto tako otisli nakon poraza od Sirokog i malo je ko vjerovao da cemo glat dobiti.
Sve je u glavama i pristupu igraca. Realnost je da bolje izgledaju od nas i to puno. A nada je da to moze biti prekratnica,i da ih konacno krene maler. Jednostavno zakon velikih brojeva.
Nazalost vise mozemo vjerovati u to i Amaru i njegovim carolijama,nego na osnovu onog sto nasi igraci pruzaju.
Meni je nekako ono InshAllah zvucalo kao nada. Jednostavno mu vjerujem i kad je tesko,najteze.
Na pocetku sezone sam gledajuci raapored do zimske pauze napisao da je nekako ostati u 4-5 bodova. A onda oni imaju poprilicno **** raspored. Pa se onda muski pofajtat do kraja.
Nije ni to daleko od istine. Mi zaista imamo finu brojku igraca koji ne zasluzuju igrati kod nas.
Sto se tice Sarajeva. Imaju sirinu,ali isto tako davno sam govorio i sad to mislim Sarajevo je 3 igraca. Ahmetovic,Rahmanovic i Tatar.
Ove sezone bez ovog prvog. Ostalo sve ogra toplo hladno. Ova dvojica im bukvalno donose prevagu jer ih ide i bukvalno su strijelci vec u tunelu. To je jednostavno kad te ide ide. Ali ja to postujem,koliko god frustrirali golovi iz nicega i odbica,jednostavno treba to znati koristiti.
Vjerujte ako bi kojim slucajem dobili u derbiju,vidjeli bi poslije da su daleko od mocnog.
Njima je derbi u glavi kao zelja da pokazu,ne da nas pobijede nego da pokazu da su klasa za nas. To je sve posljedica onih 8 komada.
A sa druge strane ako nas mlatnu,onda sve ovo sto serem pada u vodu i treba im cestitat jer bi onda zaista pokazali da su bez premca ove sezone. Sto je najgore 6 sigurni bodova i opet bi sa ovako mrljavom igrom bili ispred njih. Jbg to je ta sreca koja je vazan dio tog orea nepobijedivosti.brate mi smo igrali protiv Sirokog kojeg smo demolirali I prosto je nemoguce kako smo izgubili tu utakmnicu,ekipu tada koju smo imali je bila bolja tri puta od ove sad (veseli u formi,alispahic,stila,krpic,sadikovic,koliko god osporavan ramovic je za ove sad igracina,pavic je za sehica bek ,sinise necemo imati itd)bukvalno samo nam je mujezinovic u nekoj formi sve ostalo da bog sacuva. Ukratko mi tri puta losiji dok su pitari prosle godine igrali uzasan fudbal, ove godine tako lake pobjedjuju ,biti ce odmorniji itd ja ne vidim nista osim naseg poraza I to laganog
Uglavnom htio sam reci da sam igracki gledano ,u slicnom razmisljanju kao i onda kad je bilo tri razlike. Ne vidim nacin kako,bez krila ,bez Zeca,bez Stile,bez napadaca koji zna zadrzati **** loptu 2 sekunde kod sebe.
Vise bi volio Juricic da igra u srijedu nego Lendric.
Bruda onda si ga bas zakomplikovaoBarbareZeljin je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:13Nisi me shvatio ,a i ja sam malo zapetljao.Mislio sam na onaj derbi 0-3 da je ista situacija kao sada u smislu da im slabo vjerujem . A izmedju sam naveo 2 derbija koja smo dobili,a nismo puno jaci bili u odnosu na onaj 0-3,ali i taj 1-3 smo isli nakon sto smo se dobro isfurali. Malo sam ga zakomlikovao.KANA je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:01Hajde sve se mogu sloziti ali da je slicna situacija kad smo ih dobili 3 -1 na kosevuBarbareZeljin je napisao/la: ↑30 okt 2020, 17:59
Oni su daleko od strasnog,ali su izgradili pobijednicki mentalitet i zaista trenutno djeluju mocno. Ovo ni filozof ne bi skontao ali nema veze.
A sa druge strane ako nas mlatnu,onda sve ovo sto serem pada u vodu i treba im cestitat jer bi onda zaista pokazali da su bez premca ove sezone. Sto je najgore 6 sigurni bodova i opet bi sa ovako mrljavom igrom bili ispred njih. Jbg to je ta sreca koja je vazan dio tog orea nepobijedivosti.brate mi smo igrali protiv Sirokog kojeg smo demolirali I prosto je nemoguce kako smo izgubili tu utakmnicu,ekipu tada koju smo imali je bila bolja tri puta od ove sad (veseli u formi,alispahic,stila,krpic,sadikovic,koliko god osporavan ramovic je za ove sad igracina,pavic je za sehica bek ,sinise necemo imati itd)bukvalno samo nam je mujezinovic u nekoj formi sve ostalo da bog sacuva. Ukratko mi tri puta losiji dok su pitari prosle godine igrali uzasan fudbal, ove godine tako lake pobjedjuju ,biti ce odmorniji itd ja ne vidim nista osim naseg poraza I to laganog
Uglavnom htio sam reci da sam igracki gledano ,u slicnom razmisljanju kao i onda kad je bilo tri razlike. Ne vidim nacin kako,bez krila ,bez Zeca,bez Stile,bez napadaca koji zna zadrzati **** loptu 2 sekunde kod sebe.
Vise bi volio Juricic da igra u srijedu nego Lendric.

Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, itatabisine, Orvel, ŠTA_JE i 66 gostiju.