tišinaAnalitico je napisao/la:U stocu ima samo ovih kamenja, ima ih i kod nas ali nisu toliko stari, kamen ko kamen, svakako nicemu ne koristi....

Husso97 je napisao/la:Stolac je najveća ljepota Bosne i Hercegovine![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
tišinaAnalitico je napisao/la:U stocu ima samo ovih kamenja, ima ih i kod nas ali nisu toliko stari, kamen ko kamen, svakako nicemu ne koristi....
Husso97 je napisao/la:Stolac je najveća ljepota Bosne i Hercegovine![]()
![]()
Titino skroviste od moguceg nuklearnog rata - u Konjicu.Edo_Majka je napisao/la:E ovako, zelim slijedece godine obici cijelu Bosnu i Hercegovinu, vidjeti ljepote nas drzave i obici sva historijska mjesta, zamolio bih sve one koji imaju prijedloge gdje bi se moglo otici, cuo sam za rafting na Neretvi i Uni, za cevape na Piramidii ono klasicno Vrelo Bosne, Stari Most, Muske Vode
etc... bio bi zahvalan svima ako imaju kakvih slika (licna iskustva) ili bar lijepih uspomena da napisu ovdje.
Pa NPR: Imas vidjet najbolji stadion u drzavi.I obici grad naravno.Svaki grad je specifican.rob do bagro je napisao/la:Ne omalozavaj majmune jedan, nek tvoje rajvosa mirise jbm ti likove ovakve.mak_033 je napisao/la:Samo da znam sta to ima posebno u Zenici.. Osim toga sto smrdi nema nista.. Nemojte covjeka pogresno upucivatibambina je napisao/la:Zimi Jahorina
Mostar,Buna-tekija,Počitelj,Neretva-rafting
Zenica,Travnik,Begov han-ima se svašta vidjet
Sarajevo zna se![]()
Visoko-piramide![]()
Krajna Bihać -ljepote Une ,grad novo uređen
Admir_Sa je napisao/la:Djaba nama sve prirodne ljepote kada smo pogan narod, skoro sve sto valja smo unistili
mi gradjani Zenice Bosnu zovemo tečna čokoladaSenaid L.F.C je napisao/la:Ja sam bio u Zenici,Sarajevu i Mostar svi gradovi su fantasticni ima sta 3 dana gledat sa okolicom,ali ono sto sam vidio u Zenici mi se tacno zgadilo rijeka koja prolazi kroz grad je žuca neg Hoangho,sto je za mene bilo razocaravajuci jer zivim u Cazinu koji je kod Bihaca i cesto vidim Unu kojaje precista,najcistija rijeka u Bosni a mozda i u Evropi
zna cema !Papastathopoulos je napisao/la:jablanica i nase jezero....i naravno, malo jagnjetine
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Benko123, Jabroni, L-Train i 11 gostiju.