Turizam u Bosni i Hercegovini

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

mandraX
Kontakt:

Re: Turizam u Bosni i Hercegovini

Post Postao/la mandraX » 17 dec 2010, 14:56

Analitico je napisao/la:U stocu ima samo ovih kamenja, ima ih i kod nas ali nisu toliko stari, kamen ko kamen, svakako nicemu ne koristi....
tišina :P
Husso97 je napisao/la:Stolac je najveća ljepota Bosne i Hercegovine :!: :!:
8-)

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 17 dec 2010, 15:09

slika

Eno moje zgrade :D

Ovo stara slika, sad se to izgradilo sve :D

Urban Se Vratio
Kontakt:

Post Postao/la Urban Se Vratio » 17 dec 2010, 15:38

Edo_Majka je napisao/la:E ovako, zelim slijedece godine obici cijelu Bosnu i Hercegovinu, vidjeti ljepote nas drzave i obici sva historijska mjesta, zamolio bih sve one koji imaju prijedloge gdje bi se moglo otici, cuo sam za rafting na Neretvi i Uni, za cevape na Piramidi :) i ono klasicno Vrelo Bosne, Stari Most, Muske Vode :lol: etc... bio bi zahvalan svima ako imaju kakvih slika (licna iskustva) ili bar lijepih uspomena da napisu ovdje.
Titino skroviste od moguceg nuklearnog rata - u Konjicu.

Urban Se Vratio
Kontakt:

Post Postao/la Urban Se Vratio » 17 dec 2010, 15:43

rob do bagro je napisao/la:
mak_033 je napisao/la:
bambina je napisao/la:Zimi Jahorina
Mostar,Buna-tekija,Počitelj,Neretva-rafting
Zenica,Travnik,Begov han-ima se svašta vidjet
Sarajevo zna se ;)
Visoko-piramide ;)
Krajna Bihać -ljepote Une ,grad novo uređen
Samo da znam sta to ima posebno u Zenici.. Osim toga sto smrdi nema nista.. Nemojte covjeka pogresno upucivati
Ne omalozavaj majmune jedan, nek tvoje rajvosa mirise jbm ti likove ovakve.
Pa NPR: Imas vidjet najbolji stadion u drzavi.I obici grad naravno.Svaki grad je specifican.

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 22 dec 2010, 17:13

Prije par dana sam prolazio kroz Žepče, Doboj, Gradišku i mogu reci da sam iznenadjen tim kako se gradovi razvijaju, to mi je drago. Sto se Zenice tice moze biti ponosna sto im je Vranduk, turisticka atrakcija blizu, a brate i murija im je ponos, samo sto vise ne moli da im das cenera :D U Cazinu sam bio, isto lijep grad, mal, sređen, cist, sto bi se reklo skockan pravo. Bihać da nepričam, prelijep grad, biser Krajine, Una jedna od najljepsih rijeka u regionu, ako ne i najljepsa.
Big club, great history, Nottm Forest.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 19 sep 2011, 19:47

Jarani,kasno pisem,al' ajd.. :D

Cudi me kako niko nije spomenuo stari grad Bobovac? :)

Za one koji ne znaju,Bobovac je sjediste zadnje Bosanske kraljice Katarine,i predzadnje pokoreno mjesto od strane Osmanlija :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 sep 2011, 20:21

Djaba nama sve prirodne ljepote kada smo pogan narod, skoro sve sto valja smo unistili
nema potpisa

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 19 sep 2011, 20:24

Admir_Sa je napisao/la:Djaba nama sve prirodne ljepote kada smo pogan narod, skoro sve sto valja smo unistili

Totalno si u pravu,neki dan sam bio u Pocitelju,koliko samo ima smeca oko kule i po zidinama?! :x

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 19 sep 2011, 20:27

Ja sam bio u Zenici,Sarajevu i Mostar svi gradovi su fantasticni ima sta 3 dana gledat sa okolicom,ali ono sto sam vidio u Zenici mi se tacno zgadilo rijeka koja prolazi kroz grad je žuca neg Hoangho,sto je za mene bilo razocaravajuci jer zivim u Cazinu koji je kod Bihaca i cesto vidim Unu kojaje precista,najcistija rijeka u Bosni a mozda i u Evropi
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 19 sep 2011, 23:34

Senaid L.F.C je napisao/la:Ja sam bio u Zenici,Sarajevu i Mostar svi gradovi su fantasticni ima sta 3 dana gledat sa okolicom,ali ono sto sam vidio u Zenici mi se tacno zgadilo rijeka koja prolazi kroz grad je žuca neg Hoangho,sto je za mene bilo razocaravajuci jer zivim u Cazinu koji je kod Bihaca i cesto vidim Unu kojaje precista,najcistija rijeka u Bosni a mozda i u Evropi
mi gradjani Zenice Bosnu zovemo tečna čokolada :(
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 20 sep 2011, 00:00

jablanica i nase jezero....i naravno, malo jagnjetine :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 20 sep 2011, 00:03

S Mostarskim ljepotama vas ne moram upoznavati,doduše noćni život grada je užasan :lol:

Kada bi sredili ove kanalizacione odvode,i još neke sitnice,mislim da bi Mostar imao još više posjetilaca...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 20 sep 2011, 00:11

Papastathopoulos je napisao/la:jablanica i nase jezero....i naravno, malo jagnjetine :lol:
zna cema ! :mrgreen: :mrgreen:

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 20 sep 2011, 00:19

slika

a sta kazete na ovu ljepotu.. Mislim da vas pola i ne zna gdje je ovo :)

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 20 sep 2011, 01:03

Ja sam bio prošle godine u nekom "starom Bosanskom selu" nedaleko od Tuzle. Jako lijepo mjesto za provesti nekih sat vremena, otići na ćevape, sok, zapaliti koju u miru i opustiti se. :mrgreen: Ne znam tačno gdje je to, al' ovi što su od Tuzle bi mogli pobliže reći kraj(stidim se i ja sam porijeklom :oops: ). :)

Jezero Modrac je isto lijepo, Lukavac. Ne baš zbog nekog kupanja, koliko (isto tako) za sjesti, popiti kafu u onom drvenom restoranu. :) Inače volim posjećivati samo tak'a mjesta, gdje mogu uživati u tišini ili pogledu. :)

Fina stvar je isto i Jablanica i onaj most. Bio sam sad, augusta tamo, al' me zadesilo tmurno vrijeme i malaksalost od puta, pa se i nisam baš proveo. :mrgreen:

Sarajevo,Mostar su već tradicionalno poznati, tako da ne moram puno govoriti. Jedino onaj avazov toranj, to se mora izdvojiti (Sarajevo).

Mislim da ovo četvero niko nije spomen'o, bar ja nisam vidio. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 22 mar 2012, 17:44

Tekija Stolac na dan 21.03.2012. god.

slika

slika
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 22 mar 2012, 17:55

Bihać 8-)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 mar 2012, 19:24

[youtube][/youtube]

Evo mali video o livanjskom gornjem gradu. Ostao sam impresioniran ovim uratkom. Gornji grad, sigurno dio za posjetiti, ako itko ovuda poželi nešto vidjeti. Ima muzeja, starih kuća, ulica, izvor rijeke Bistrice zvan Duman, sa prekrasnim mostovima, možda i na brdo iznad grada, do kule koja se vidi u ovom videu, s koje se pruža prekrasan pogled, a na ulasku u grad iz smjera Sarajeva možda na vas nalete divlji konji s Kruga... prizor koji oduzima dah, slobodno izađete nasred ceste, igrate se s njima, hranite ih... obavezno otići i na, pogađate, ćevape... u ćevapdžinicu zvanu Kod Huse... ej, kakvi ćevapi slikaslika... na samostanu Gorica stalna postava arheoloških nalaza iz ovog kraja, svega i svačega ima, čak i jedan kostur nekog čiče od prije više od 1000 godina, uglavnom dosta zanimljivih predmeta.
Hayley <3

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 06 apr 2013, 13:56

Ja mislim da ako nam se reprezentacija plasira u Brazil,da ce to super pomoci drzavi oko gospodarstva,privrede a i turizma.Kad ljudi polete 'vamo.ABd i da steknemo kontinuitet u plasiranju na velika natjecanja,moze nam biti samo bolje.A i vrijeme je.
Keep walking.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 06 apr 2013, 14:01

Kod nas u Zavidovićima, planina Tajan, kamene kugle, zaslužan za to Semir Osmanagić, Kamenica gore i hebi me ako ima šta više u gradu, hotel nam naravno qrtzu ne valja, kofol 3 zvijezdice, može imat samo -3, rijeka Bosna tbjarabbi, isto ko u Zenici, i mogu vas odvest u Papetovu kuću :D
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Benko123, Jabroni, L-Train i 11 gostiju.