Kontra cega sam tacno? Svrsavanja na Dala? Izvinjavam se forumskom puku sto ga nisam cekao na aerodromu sa vama!???
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Hadzija govori koliko si dobar ovim potpisom odmha !!
Protiv kona 2 razlike
Protiv kona 2 razlike
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nema on pojma o Sarajevu, iz omladinskog je pobjego u Dinamov op, pa nazad nama, pa u Liverpool....pa opet nazad?
Zbog cega, volio bi da neko objasni samo....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
On nije iskljucivo nas, njegov transfer djeli Dinamo,Liverpool i mi, a mi najmanje vremena ga imali u op, dakle opet zasto? Pokupio bi ga neki championship ili nizeligas engleski da ima nesto specijalno....vidim da njemu odgovara jer je vidio natpise o Fanimu kad smo igrali sa Celticom pa se tome nada....medjutim on ne bi smjeo biti ispred ni Salcina ni Zinedina....a mislim da ce biti...
Gledam sad bordo sedmicu i intervju sa Mirkom mogu samo reci da je vise ovakvih igrača u Sarajevu...
12. igrač kluba iz Titove 38b
-
- Kontakt:
Zato što je loš fudbaler, promašaj, krampa, babo ga gurao i ovo "malo" što je igrao, eto zato nigdje nije uspjeo pa kad nema gdje došao nama.
Jel ti sad srce na mjestu ?
Kako ti ne omrzne kontrirat uvijek i sve, postao si kao @evander nekad što je bio.
Jel ti sad srce na mjestu ?
Kako ti ne omrzne kontrirat uvijek i sve, postao si kao @evander nekad što je bio.
Čuj glup potez dovesti 19 godišnjeg fudbaler koji je potpisao za Liverpul. Babo urgirao da potpiše za Liverpul.
Pa koji to nas igrač je uspio u engleskoj, osim Dzeka koji je bio više rezerva u tad lošem Manchester Sity.Kasnije je posudjen u Italiju opet jaku ligu.
Vanseriski talenat, ne kažem da će biti pojačanja, al sta gubimo dovodjenjem.
Ja sam nešto siguran da će iduće sezone biti nas glavni igrač.

Vanseriski talenat, ne kažem da će biti pojačanja, al sta gubimo dovodjenjem.
Ja sam nešto siguran da će iduće sezone biti nas glavni igrač.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 31 okt 2020, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
Neće bit ispred Zinedina nema šanse, a za Salčina još uvijek nemamo nikakve informacije da li se uopšte razmatra za desetku.Denchi je napisao/la: ↑31 okt 2020, 12:05On nije iskljucivo nas, njegov transfer djeli Dinamo,Liverpool i mi, a mi najmanje vremena ga imali u op, dakle opet zasto? Pokupio bi ga neki championship ili nizeligas engleski da ima nesto specijalno....vidim da njemu odgovara jer je vidio natpise o Fanimu kad smo igrali sa Celticom pa se tome nada....medjutim on ne bi smjeo biti ispred ni Salcina ni Zinedina....a mislim da ce biti...
Na posudbu će mali iduću polusezonu, a do tada će trenirati s nama, dobiti koji minut čisto da osjeti atmosferu, a na proljeće nek pokaže od čega je.
Sve u svemu pozitivan transfer, budućnost se gradi, jedini ispravan način na koji treba razmišljati.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Samo kazem ja ne vidim to nesto zbog cega smo ga morali dovest, evo jos ako Mirza V. Bude sef Akademije to ce bas biti losa slika i povuci ce mnoge nebuloze o nepotizmu i stelama unutar kluba....
Ne bih to volio
Ne bih to volio
- AlfredNobel
- Kontakt:
U ovom slučaju, i ostali, a i Denchi ima poentu donekle. Mali je talenat i da nije nikako igrao u Liverpoolu, to ne mora ništa značiti za nas. Tatar u Belupu nije igrao, šta dalje da pričamo. Ali, da ga sad nešto treba šiljiti na Dala, ne treba, jer se treba dobro oznojiti da izbori mjesto, naravno ako ostane. Tu je Denchi donekle upravu, samo što ga vazda uprska svojim ubjeđenjem i tvrdoglavošću, ali dobro. 
Uglavnom, momak je došao, veliki je talenat, dobiće šansu, nek se pokaže i vozdra. Nek mu je s srećom i hairli, pa ćemo suditi kad bude trebalo.
Kakav Varešanović i šef..

Uglavnom, momak je došao, veliki je talenat, dobiće šansu, nek se pokaže i vozdra. Nek mu je s srećom i hairli, pa ćemo suditi kad bude trebalo.
Kakav Varešanović i šef..

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ako se sa postovanjem ponasate prema svakom igracu koji dodje i koji nosi nas sveti grb, samim tim ukazujete postovanje i prema Klubu!
Mislim otkud ovdje pojedinci sve znaju???
VASE JE SAMO DA DATE PODRSKU I DA BUDETE UZ SVOJ KLUB
A NE DA SERETE NA SVAKI NOVI DOLAZAK TRAZECI ODMAH MANU!
AKO SAMI NEPOSTUJEMO I NECIJENIMO SVOJE NECE NAS NIKO NI POSTIVATI
I uvijek ce biti mahalaca klosara koji ce da pljuju po svemu cemu stignu, a u zivotu u nicemo nisu uspijeli osim mahalanja i pametovanja
I ono bi nesto mijenjao, MRS U RUPU
I uvijek ce biti mahalaca klosara koji ce da pljuju po svemu cemu stignu, a u zivotu u nicemo nisu uspijeli osim mahalanja i pametovanja
Bordolav je napisao/la: ↑31 okt 2020, 12:19Ako se sa postovanjem ponasate prema svakom igracu koji dodje i koji nosi nas sveti grb, samim tim ukazujete postovanje i prema Klubu!

Školovan je baš. Gledam ovo što je igrao u Liverpoolu, vidi se da je prošao zapadnu školu lopte. Brzo razmišlja, nema meljanja, iz prve, dupli pas... većina naših igrača "boluje" od poteza viška, tako da će Dal u startu biti upgrade.
Najveći upitnik je onaj fizički prirode, da li je uopšte dovoljno sazrio i razvio se da se prebaci u seniorski fudbal, još na naše oranice? Zato ima posudba, pošalješ ga u Mladost DK nek se s Nedimom ganja 3-4 mjeseca, pokaže šta može, pa na ljeto obojicu vratit.
Najveći upitnik je onaj fizički prirode, da li je uopšte dovoljno sazrio i razvio se da se prebaci u seniorski fudbal, još na naše oranice? Zato ima posudba, pošalješ ga u Mladost DK nek se s Nedimom ganja 3-4 mjeseca, pokaže šta može, pa na ljeto obojicu vratit.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
I ti odmah povezan došao mali Veresanovic, eto odmah i Mirze.
Ubit će nas ove teorije i zavjera, valjda je to psiho poremećaj od društva u kojem živimo.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Jbt sto pojedini opasno seru, jtolko pozitivnih stvari i opet neke teorije zavjere
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ima li snimak gdje kad se Krle dere na sudiju zar ne vidis? 

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ko si ti? Predstavi se?Bordolav je napisao/la: ↑31 okt 2020, 12:19Ako se sa postovanjem ponasate prema svakom igracu koji dodje i koji nosi nas sveti grb, samim tim ukazujete postovanje i prema Klubu!

Posto se kaze "nase" a ne "vase"... I "nas" klub a ne "svoj"...
Pa sto se nije postovao Kramar, Altiparmakovski itd.???
-
- Kontakt:
Za ovog Dala su pojedini naši mediji pisali, da ce vremenom sigurno biti prikljucen seniorima Liverpula, da je jedan od najboljih u njihovoj juniorskoj selekciji.Isto su pisali i za brata mu Maka, da je jedan od najboljih juniora Udinesea, da razvaljuje u Primaveri, da ce sigurno biti među njihovim seniorima, a on nedavno potpisao za nekog treceligaša u Italiji.Zapamtite, kad budu ovog Dala pitali zašto nije uspio u Liverpulu, reci ce da je u pitanju povreda ili papirologija, te laži od naših mladih igraca, koji se vrate iz inostranstva, citam preko 20 godina.
Trenutno korisnika/ca: benko21, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], keli, mnon46, nedimmmm1337, striktnosarajevski i 86 gostiju.