FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Bordolav
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bordolav » 31 okt 2020, 14:20

Denchi je napisao/la:
31 okt 2020, 12:26
Bordolav je napisao/la:
31 okt 2020, 12:19
Ako se sa postovanjem ponasate prema svakom igracu koji dodje i koji nosi nas sveti grb, samim tim ukazujete postovanje i prema Klubu!
Mislim otkud ovdje pojedinci sve znaju???
VASE JE SAMO DA DATE PODRSKU I DA BUDETE UZ SVOJ KLUB
A NE DA SERETE NA SVAKI NOVI DOLAZAK TRAZECI ODMAH MANU!
AKO SAMI NEPOSTUJEMO I NECIJENIMO SVOJE NECE NAS NIKO NI POSTIVATI

I uvijek ce biti mahalaca klosara koji ce da pljuju po svemu cemu stignu, a u zivotu u nicemo nisu uspijeli osim mahalanja i pametovanja
I ono bi nesto mijenjao, MRS U RUPU
Ko si ti? Predstavi se? :D

Posto se kaze "nase" a ne "vase"... I "nas" klub a ne "svoj"...

Pa sto se nije postovao Kramar, Altiparmakovski itd.???
Ko je zelio da skonta poruku taj je i skontao.
Nemam namjeru gubiti vrijeme na dopisivanja i raspravljanja!
I traziti manu svemu, posebno ne ono me sto trenutno
Klub dobro radi, tj ljudi koji ga vode!
A na sve lose stvari u i oko kluba cu se truditi da izrazim svoje nezadovoljstvo.
Mjesto da svi skupa momku odmah damo podrsku, neko se mora naci pametan da ovdje kritikuje a taj isti tek potisao!

A na pitanje ko sam ja
Ja sam raja sa Mjedenice koji od 85god kao mali djecak
zavolijo i navija za najveci Klub na dunjaluku
A i ako trenutno ne boravim u svom Gradu, jer me je posao odveo na drugi dio svjeta, ja sam clan istog Kluba
Podrzavam ga kako finansijski tako i navijacki
I Trudim se barem jednu tekmu u mjesec dana da pogledam na Kosevu, i da samo radi jedne tekme u mjesec dana uzmem let kako bi gledao moje FKS

EH TO SAM JA
A IZVINI MOLIM TE KO SI TI????

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 31 okt 2020, 14:21

Samozdravlje je napisao/la:
31 okt 2020, 14:02
Pitar6785 je napisao/la:
31 okt 2020, 04:43

Vinko mora pripremit igrace kao da igramo sa zrinjskim ili borcem maksimalno pozrtvovano i igra na rezultat i to je to,ako to uspije dobicemo ih glat.
Sve su to igraci koji su skupi i skuplji od vecine koji su bili prije njih, samo sto je Amar ubjedio manijake da je to jeftinije
Mi moramo iskoristit njegov seljakluk i glupavost da nase igrace spremimo da grizu i da ginu jer ako to ne budu radili i ne budu bili na 109% moglo bi nam se obit oglavu..

Ne dao Bog poraza onda sve pada u vodu sto je dosad uradio

- Nama ovo i jeste obicna utakmica obzirom da se igra bez publike, pritisak "derbija" je minimalan.
- Ovo je tacno, nisu oni nimalo naivni, nemojmo se zavaravati. Ekipa koja primi 4 gola u 11 utakmica ima nesto. Zasto su izgubili od Krupe i Mladosti ?
- Ni malo ne sumnjam da ce nasi biti na bar 108% :rol: ozbiljnosti.

Sve se slazem sa tobom izuzev ovoga sve pada u vodu. Zasto ? Opet smo lideri prvenstva, bez obzira na rezultat. Pobjedu protiv Zrinjskog ne moze niko izbrisati, a isto tako i lagane pobjede protiv "slabijih" ekipa. Davati 2,6 golova po utakmici je kvalitet. Marinovic je sve sem naivan.
Mi primamo od prilike po jedan go po utakmici, oni primaju 0,33 po utakmici, tacnoje da daju 1,4 gola po utakmici.. to ako je slaba ekipa onda neznam.

Nedo bog poraza mi bi bili samo na +1 a to sto smo pobjedili zrinjski u gostima a izgubit 4 boda od mdk i veleza i nije nesto..

Utakmica protiv vase je najteza dosad sto je vinko vodio osim CELTIKA gdje izgubio.

Ovde ce bit pritisak ovde ce bit moranje i ovde ce Vinko morat da pokaze od cega je. Pobjedit mdk krupu slobodu radnik pa i raspali zrinjski nije mjerilo.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 31 okt 2020, 14:30

07.11. Soligorsk - BATE 17:00h mec koji odlucuje o prvaku Bjelorusije

1. BATE 53
2. Soligorsk 52

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 okt 2020, 14:34

Bordolav je napisao/la:
31 okt 2020, 14:20
Denchi je napisao/la:
31 okt 2020, 12:26
Bordolav je napisao/la:
31 okt 2020, 12:19
Ako se sa postovanjem ponasate prema svakom igracu koji dodje i koji nosi nas sveti grb, samim tim ukazujete postovanje i prema Klubu!
Mislim otkud ovdje pojedinci sve znaju???
VASE JE SAMO DA DATE PODRSKU I DA BUDETE UZ SVOJ KLUB
A NE DA SERETE NA SVAKI NOVI DOLAZAK TRAZECI ODMAH MANU!
AKO SAMI NEPOSTUJEMO I NECIJENIMO SVOJE NECE NAS NIKO NI POSTIVATI

I uvijek ce biti mahalaca klosara koji ce da pljuju po svemu cemu stignu, a u zivotu u nicemo nisu uspijeli osim mahalanja i pametovanja
I ono bi nesto mijenjao, MRS U RUPU
Ko si ti? Predstavi se? :D

Posto se kaze "nase" a ne "vase"... I "nas" klub a ne "svoj"...

Pa sto se nije postovao Kramar, Altiparmakovski itd.???
A na sve lose stvari u i oko kluba cu se truditi da izrazim svoje nezadovoljstvo.
Mjesto da svi skupa momku odmah damo podrsku, neko se mora naci pametan da ovdje kritikuje a taj isti tek potisao!

A na pitanje ko sam ja
A i ako trenutno ne boravim u svom Gradu, jer me je posao odveo na drugi dio svjeta, ja sam clan istog Kluba
I Trudim se barem jednu tekmu u mjesec dana da pogledam na Kosevu, i da samo radi jedne tekme u mjesec dana uzmem let kako bi gledao moje FKS

EH TO SAM JA
A IZVINI MOLIM TE KO SI TI????
CEMU ZAGONETKE?
CEMU SKRIVENE PORUKE?
AKO TI NIJE NAMJERA DA SE DOPISUJES ONDA NEMOJ PISATI TO TI JE KORAK BR.1 :D !!!
KAKO ZNAS DA JE OVO DOBRO A NE LOSE PA NE TREBA KRITIKOVATI???
KO JE TO NEDODIRLJIV U KLUBU PA SE NE SMIJE NI DISKUTOVATI O TOME DA LI JE OVAJ IGRAC ZA NAS???

FALA TI ZA PODRSKU KLUBU I OSTALI TO RADIMO PA NE UZIMAMO ZA PRAVO DA DRUGIMA GOVORIMO STA I KAKO DA PISU I RAZMISLJAJU!!!

a ja sam dezurni mucki provokator i kontrasko djubre ovde, koji je bio za ovaj projekat prije nego ga je iko i vidio, neki imaju privilegiju da me zovu Denchi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 okt 2020, 14:35

Sto ga preslusa Pidro ,kaže "imal diskova ovdje" :lol:

Raha ako bude igrao nek halale dzojstik ako pocne gubit :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 31 okt 2020, 14:53

Pitar6785 je napisao/la:
31 okt 2020, 14:21

Mi primamo od prilike po jedan go po utakmici, oni primaju 0,33 po utakmici, tacnoje da daju 1,4 gola po utakmici.. to ako je slaba ekipa onda neznam.

Nedo bog poraza mi bi bili samo na +1 a to sto smo pobjedili zrinjski u gostima a izgubit 4 boda od mdk i veleza i nije nesto..

Utakmica protiv vase je najteza dosad sto je vinko vodio osim CELTIKA gdje izgubio.

Ovde ce bit pritisak ovde ce bit moranje i ovde ce Vinko morat da pokaze od cega je. Pobjedit mdk krupu slobodu radnik pa i raspali zrinjski nije mjerilo.

Pasa moj napisao sam da nisu naivna ekipa i da imaju 100 motiva je istina, a mi 75 "samo".
Najteza je bila sa Buducnost Titograd :rol: . Jesenji prvaci smo MI, kakav god rezultat bio :urnebes:
Razumijem te prijatelju ne zelis opustanje i ufuravanje, a od toga nema nista, no sikiriki. Poraz ce doci kad-tad, za 2-3 god. :rol: :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 31 okt 2020, 15:00

Bordolav je napisao/la:
31 okt 2020, 14:20

A na pitanje ko sam ja

EH TO SAM JA
DOVOLJNO OD JEDNOG NAVIJACA :tokralju:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 31 okt 2020, 15:13

Samo da se pohvalim, za derbi sredih propusnicu za VIP. Na stadion nakon dugo vremena :opaopa:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 31 okt 2020, 15:14

FoSte95 je napisao/la:
31 okt 2020, 13:43
extazy je napisao/la:
31 okt 2020, 13:41
FoSte95 je napisao/la:
31 okt 2020, 12:56
kiks bresta, samo 1:1 sa Slavijom. Sada u jedan soligorsk igra i ako pobjedi sl vikend međusobni meč BATE-Soligorsk odlučuje gotovo sigurno o prvaku bjelorusije.
Jel to vec pratimo ocemol bit nosioci u LP hahah.
Prate se lige koje su sada u svojoj zavrsnici, znaci koncentrisani smo na istok i sjever Evrope :mrgreen:

Hvala ti, samo nastavi, @benko21 izbaci onaj pregled 24.10. i njega pratim, znam da je prerano, ali po onom 6 ekipa ispod nas. Hvala jos jednom :thumbup:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 31 okt 2020, 15:15

U19

FKS - Radnik Hadzici 1-2 protiv najgore ekipe kod kuce izgubili.

Edit : Jest to kod nasi covid 19? vidim bilo samo 14 igraca + pise da Dzeno isto nije bio tu.od ovi 14 igraca 6 igraca igraju za U17 ekipu.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 31 okt 2020, 15:34

Evander je napisao/la:
31 okt 2020, 15:13
Samo da se pohvalim, za derbi sredih propusnicu za VIP. Na stadion nakon dugo vremena :opaopa:
Nadam se, da nećeš biti baksuz. :D

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 31 okt 2020, 15:47

Stroj1946 je napisao/la:
31 okt 2020, 13:46
hordasDoboj je napisao/la:
31 okt 2020, 13:30
Samo da ne bude Andrej Modic 2, puno srece momku nek se izbori. Zao mi je jedino sto je sve realnije da ce nas Rahman napustit ..
Opravdano. On je prekuco ovu ligu sa Tatarom. Ja sumnjam da ćemo ih gledati slijedeću sezonu. Hadžija mora već sad počet zamjene tražiti plus napadač.
Ja bih volio da oba produze ugovor bar po godinu da ne prodajemo igrace kojim je ostalo 6 mjeseci ugovora. Kad bih birao izmedju Tatara i Rahmana, vise bih volio da Amar ostane. Vise nam znaci u igri, moje misljenje bar.
Al evo Dal je 4. igrac na 10-tci.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 31 okt 2020, 15:58

slika

DO KRAJA :opaopa:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 31 okt 2020, 15:59

Prije nismo imali jednog da valja na ofanzivnom veznom sad imamo 4 uz napomenu, da tu poziciju moze igrati Susic kao i Krste.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 31 okt 2020, 16:20

Svako danas grijesi...pa Real...Man Utd..i ostali veliki klubivi plate nekog igraca 50M pa bude talašika. Znaci desi se greska u takvim klubovima gdje rade na stotine strucnjaka koji gledaju do same sitnice i analiziraju svaki korak.
Dobro je ovo sve kod nas...ajde malo uzivamo i svemu sto imamo.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 31 okt 2020, 16:21

Evander je napisao/la:
Mrššš

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 31 okt 2020, 16:27

Evander je napisao/la:
Odvratan si :mrgreen:
Ako se zakuha u lozi, nabodi prvog do sebe iz njihove uprave.
Castim pivom :wave: :zviz:
- FKS -

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 okt 2020, 16:31

Evander je napisao/la:
Fuj gade
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 31 okt 2020, 16:33

Ko bi rekao, da ce nakon nepunog 12 kola Zrinjski iza nas biti na - 16 :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 okt 2020, 16:35

MortemHz je napisao/la:
31 okt 2020, 16:31
Evander je napisao/la:
Fuj gade
Lociraj mu adresu moderatoru ,vidi odakle piše da mu kuci provalimo i uzmemo kartu .Cuj ti njega jos nam se fali :evil:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Beli98, Grk1234, Hightower, J1897, mnon46, Pena, Posejdon, Rule_hz, senad82, UltraSa46 i 99 gostiju.